Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Gastronomie

Nejprodávanější v této kategorii

99 způsobů, jak zhubnout

Autor: David Frej

publisher: Triton

2.8 / 5
Víte, že:Hubnutí závisí na motivaci, vyvážené stravě a správném pohybu?Ovoce zpomaluje hubnutí?Mléčné výrobky včetně jogurtů zahleňují a nejsou při hubnutí vhodné?S vyšším příjmem zdravých tuků snadněji zhubnete?Při hubnutí máte méně pít, neboť velké množství tekutin zatěžuje ledviny a podporuje nadváhu?V této knize najdete jednoduše formulovaná a praktická doporučení, která se osvědčila při

Sleva 6 % z běžně ceny 79 Kč

Naše cena: 74 Kč

Skladem

Domácí řeznická kuchařka

Autor: Josef Dušátko

publisher: CPress

0 / 5
Uspořádejte klasické zabijačkové hody – ve vlastní kuchyni! Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další. Vše zvládnete udělat i v bytě, nepotřebujete vesnický dvorek ani prasátko, stačí pouze nakoupit si suroviny a pustit se do díla. Ale pokud budete

Sleva 6 % z běžně ceny 169 Kč

Naše cena: 159 Kč

Skladem

Doba jedová 2

Autor: Anna Strunecká

publisher: Triton

0 / 5
Žijeme opravdu v době jedové? Odpovědi na tuto a mnoho dalších otázek inspirovaných knihou Doba jedová  autorů Anny Strunecké a Jiřího Patočky přináší publikace Doba jedová 2. Autoři nabízejí čtenářům poutavé čtení o běžných nápojích, nových typech potravin i o úskalích a rizicích konzumace sladkostí.  Strunecká a Patočka, odborníci  na biochemii, toxikologii, neurofarmakologii a

Sleva 6 % z běžně ceny 149 Kč

Naše cena: 140 Kč

Skladem

Staročeské umění kuchařské

Autor: Čeněk Zíbrt

publisher: Dauphin

0 / 5
V této nedostižné kuchařce shromáždil Čeněk Zíbrt tisíce receptů z historických kuchařských knih – ohromující celek pomůže čtenářům s afinitou k vaření získat představu, jak se naši předci z vyšších tříd stravovali, co a v jaké úpravě jedli v průběhu staletí. Souhrnná kniha tohoto formátu u nás dosud nevznikla a je potřebným počinem zejména proto, že všechny zde shromážděné recepty pocházejí z

Sleva 6 % z běžně ceny 121 Kč

Naše cena: 114 Kč

Skladem

Mlsné čenichání jihovýchodním směrem

Autor: Jiří Sádlo

publisher: Dauphin

0 / 5
Nevěřte této knize! Copak by někdo normální sypal do karbanátků skořici?“

Sleva 6 % z běžně ceny 121 Kč

Naše cena: 114 Kč

Skladem

Myslivecká kuchyně staročeská

Autor: Růžena Záborská

publisher: Dauphin

0 / 5
Nejen pro čas honů, naháněk a lovů a nejen zvěřina ale i ryby a lesní plody pro všechny, kteří rádi vaří tradičně a krásně.

Sleva 6 % z běžně ceny 121 Kč

Naše cena: 114 Kč

Skladem

Domácí sýry

Autor: Petra Rubášová

publisher: CPress

0 / 5
Vyzkoušejte si výrobu vlastního sýra! Získáte úžasné dobroty a naleznete nové hobby!

Sleva 6 % z běžně ceny 129 Kč

Naše cena: 121 Kč

Skladem

České bezlepkové pečení

Autor: Hana Čechová Šimková

publisher: CPress

0 / 5
I život bez lepku může být plný lákavých sladkých dortíků, vdolečků, sušenek, ale také pizzy, slaného lístkového pečiva a dalších dobrot! Recepty v této knize vycházejí ze zvyklostí a tradic běžné české rodiny pro potřeby celého roku, včetně klasických svátků, jako jsou Vánoce a Velikonoce, jsou však připraveny z bezlepkových surovin, a některé počítají také

Sleva 6 % z běžně ceny 149 Kč

Naše cena: 140 Kč

Skladem

Strava pro klid v duši

Autor: Ruediger Dahlke

publisher: CPress

0 / 5
Plamenná obhajoba výživy míru a pokoje Maso a mléčné výrobky přispívají ke vzniku nemocí, což dokázal nespočet studií. Na jejich konto spadají především rakovina a kardiovaskulární onemocnění, ale i mnoho dalších nemocí jako cukrovka nebo autoimunitní onemocnění. Podle autora Ruedigera Dahlkeho to způsobují především dva faktory. Požíváním potravy ze zvířecích těl se do našeho organismu

Sleva 6 % z běžně ceny 149 Kč

Naše cena: 140 Kč

Skladem

Domácí kváskové pečení

Autor: Gabriela Hradecká

publisher: CPress

0 / 5
Naučte se péct domácí kváskový chleba, Chleban s An! Pokud máte chuť vrátit se ke kořenům, udělat si radost a vyrobit si doma něco opravdového, voňavého a lahodně dobrého, jste tady správně. Upečete si domácí kváskový chleba, prostě Chleban s An! Myslíte si, že upéct si vlastní chleba je příliš těžké? Autorka této knihy vás přesvědčí, že ne. Skoro denně peče poctivé domácí kváskové

Sleva 6 % z běžně ceny 129 Kč

Naše cena: 121 Kč

Skladem

Bezlepková kuchařka 3

Autor: Kamila Krajčíková

publisher: Grada

0 / 5
V knize najdete 80 vynikajících receptů pro ty, kteří jedí nebo připravují bezlepkovou dietu. Najdete v ní recepty na těsta na koláče, rolády, buchty, bábovky ale i na domácí chléb a housky. Připravíte podle ní zmzliny, dorty, rychlé svačinky, polévky, hlavní jídla i přílohy. Zvláštní oddíl je věnován vánočnímu cukroví. V závěru knihy čtenář nalezne užitečné rady a adresy a také abecední seznam

Sleva 6 % z běžně ceny 110 Kč

Naše cena: 103 Kč

Skladem

Tajemství syrové stravy

Autor: Jan Plajner

publisher: Secret of raw

0 / 5
Kuchařka Tajemství syrové stravy vám přináší unikátní výběr jídel připravovaných podle principů veganské raw stravy. Jedná se o nejnovější trend přístupu k přípravě jídel a životu. Raw (nebo také vitariánská) kuchyně pracuje pouze s přírodními surovinami rostlinného původu, které se zpracovávají za syrova. Budete překvapeni, co vše je možné vytvořit, a jak skvěle jídla chutnají a vypadají. Díky

Sleva 6 % z běžně ceny 295 Kč

Naše cena: 277 Kč

Skladem

Kuchyně pozdního středověku

Autor: Monika Feyfrlíková

publisher: Grada

0 / 5
Na našem knižním trhu ojedinělá publikace, díky níž získáte ucelenou představu, jak se stravovali naši dávní předkové, jaká byla skladba jídla jednotlivých vrstev obyvatelstva a můžete si dokonce i vyzkoušet některý z uvedených pozdně středověkých receptů.

Sleva 6 % z běžně ceny 169 Kč

Naše cena: 159 Kč

Skladem

Máma v kuchyni

Autor: Barbora Charvátová

publisher: CPress

0 / 5
Přestala jste věřit, že vás vaření bude bavit? Já ho miluju! A v kuchyni experimentuju. Vyhýbám se polotovarům a náhražkám. Při výběru surovin se řídím hlavou, při vaření citem – a zatím mi to vychází. Určitě vám nemusím říkat, že si děti někdy u jídla dost navymýšlejí a je složité vymýšlet stále nové recepty. Do knihy jsem jich vybrala 70 a u všech najdete informaci o tom, pro jak staré děti se

Sleva 6 % z běžně ceny 199 Kč

Naše cena: 187 Kč

Skladem

Vše o uzení

Autor: Vladimír Dyk

publisher: Grada

0 / 5
Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem

Sleva 6 % z běžně ceny 169 Kč

Naše cena: 159 Kč

Skladem

Občan v kuchyni (aneb Každý sám svým šéfkuchařem)

Autor: Artur Koks

publisher: En Face

0 / 5
Toto rozverné povídání se čtenářem rozhodně není jen obvyklá snůška kuchařských receptů. Autor, rozličnými historkami ilustrující vlastní zkušenosti, se zde poměřuje s publikacemi profesionálních kuchařů z pozice experimentátora, jenž do hájemství kulinářských tajemství vstupuje s přesvědčením, že vlastní objevy jsou nezpochybnitelné a že se bez cizích receptů obejde. To ostatně doporučuje po

Sleva 5 % z běžně ceny 57 Kč

Naše cena: 54 Kč

Skladem

Doba jedová

Autor: Anna Strunecká

publisher: Triton

0 / 5
Kniha nabízí poutavé čtení o škodlivých látkách v potravinách, nápojích, kosmetice, lécích a potravinových doplňcích a životním prostředí vůbec, které jsou reklamou, sdělovacími prostředky a mnohdy i medicínou doporučovány jako zdraví prospěšné. Značná pozornost je věnována možným rizikům očkování, jež v současné době vyvolávají zvýšený zájem veřejnosti. Autoři Anna Strunecká a Jiří Patočka,

Sleva 6 % z běžně ceny 149 Kč

Naše cena: 140 Kč

Skladem

Česká kuchyně za dob nedostatku

Autor: Čeněk Zíbrt

publisher: Dauphin

0 / 5
Vaření z lokálních, původních zdrojů, s prázdnou kapsou a hlavou plnou ideálů se znovu dostává ke slovu, a s ním i tato kniha.Desítky receptů pro všechny zájemce o kuchyni nouze aneb kterak lze z lišejníků, bukvic, hlemýžďů a žab vyžíti. V době trvající krize recepty stále aktuální. Potěší však i zbohatlické gurmány u moderních sporáků či alternativní zdravoživotnístylohledače, kteří mohou

Sleva 6 % z běžně ceny 121 Kč

Naše cena: 114 Kč

Skladem

Vánoční kuchařka - tradiční i nevšední recepty

Autor: Pavel Klein

publisher: Machart

0 / 5
Tato jedinečná kuchařka nabízí mnoho desítek tradičních i nevšedních receptů, jak si obohatit vánoční pohodu výborným kulinářským zážitkem. Čtenáři zde naleznou nejen návody na výrobu cukroví a moučníků, ale i recepty na nápoje, saláty, nádivky, tradiční česká jídla a celou řadu dalších. Kuchařka samozřejmě najde uplatnění nejen v čase Vánoc, ale při vaření po celý rok. Kuchařka vychází

Sleva 6 % z běžně ceny 119 Kč

Naše cena: 112 Kč

Skladem

Vánoční svátky o století zpátky aneb Tradice Vánoc v české kuchyni

Autor: Kamila Skopová

publisher: Akropolis

0 / 5
Když jsme obdrželi milý rukopis Kamily Skopové v roce 2004, netušili jsme, jakou tradici vánočních knížek s ním otevíráme. Od té doby vychází tato drobná knížka téměř každoročně ve stále se zvyšujícím nákladu. Čím si Vánoční svátky získaly zájem čtenářů? - Vánoční publikace Kamily Skopové (1944), výtvarnice a folkloristky, žijící v malé roubence na Vysočině u Hlinska, zpřítomňuje

Sleva 6 % z běžně ceny 48 Kč

Naše cena: 45 Kč

Skladem

Rodinné svátky o století zpátky aneb Oslavy a rituály v české domácnosti

Autor: Kamila Skopová

publisher: Akropolis

0 / 5
Rodinnými svátky o století zpátky uzavírá autorka řadu útlých knížek, jejichž titul má vždy dovětek „...o století zpátky". Předchozí publikace přiblížily čtenáři vánoční a velikonoční obyčeje, seznámily jej s dětskými hrami v minulosti a nyní přicházejí na řadu neméně významné svátky a oslavy rodinné. Tak jako z našeho života zmizela většina výročních kalendářních zvyků, obřadů a obyčejů, tak

Sleva 6 % z běžně ceny 62 Kč

Naše cena: 58 Kč

Skladem

Jíst slušně. Přemýšlejme o tom, co jíme

Autor: Karin Duveová

publisher: Dokořán

0 / 5
Karen Duveová nám nelítostně a s nadhledem klade otázky na tělo: Kolik si toho člověk může dopřávat na úkor druhých lidí, dokonce i zvířat a rostlin? Čeho jsme ochotni se vzdát, a bez čeho se naopak v životě neobejdeme? Můžeme mít z vlastního omezení prospěch? Autorka nešetří ani sama sebe, rozhodla se totiž všechny dostupné alternativy ve výživě nejen prostudovat, ale i vyzkoušet na

Sleva 6 % z běžně ceny 199 Kč

Naše cena: 187 Kč

Skladem

Pivo v písních lidových a znárodnělých I.

Autor: Čeněk Zíbrt

publisher: Dauphin

0 / 5
Nynějším pivařům ku poučení i bujarému zpěvu podle vydání z roku 1909 vyšlému jako příloha časopisu Sládek, neodvislého týdenníku pivovarského, podává znamenitý pivař Jakub Šofar, jenž knihu tuto též okomentoval a náležitostmi vybavil. Díl tento prvý Piva v písních obsahuje úvodních 250 z celkových 700 lidových, znárodnělých či umělých písní o pivu z první dekády 20. století, tedy v belle

Sleva 6 % z běžně ceny 148 Kč

Naše cena: 139 Kč

Skladem

Kuchařka nejen pro alergiky

Autor: Jiří Petrák

publisher: Triton

0 / 5
Alergií u nás trpí až 8 % dětí a 3 % dospělých, většina z nich je přitom alergická na nejběžnější potravinové alergeny - bílkoviny kravského mléka a vajec. Prudká reakce na potraviny může vést až k život ohrožujícímu anafylaktickému šoku. Vyloučit z jídelníčku veškerou stravu obsahující mléko a vejce se zdá být téměř nadlidský výkon. Autoři knihy, rodiče alergického dítěte, přinášejí

Sleva 7 % z běžně ceny 59 Kč

Naše cena: 55 Kč

Skladem



Muž a žena
Apríl? Ani omylem

Přihlášení uživatele