Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Kuchařky a nápoje

Nejprodávanější v této kategorii

99 způsobů, jak zhubnout

Autor: David Frej

publisher: Triton

2.7 / 5
Víte, že:Hubnutí závisí na motivaci, vyvážené stravě a správném pohybu?Ovoce zpomaluje hubnutí?Mléčné výrobky včetně jogurtů zahleňují a nejsou při hubnutí vhodné?S vyšším příjmem zdravých tuků snadněji zhubnete?Při hubnutí máte méně pít, neboť velké množství tekutin zatěžuje ledviny a podporuje nadváhu?V této knize najdete jednoduše formulovaná a praktická doporučení, která se osvědčila při

Sleva 6 % z běžně ceny 79 Kč

Naše cena: 74 Kč

Skladem

Domácí řeznická kuchařka

Autor: Josef Dušátko

publisher: CPress

5 / 5
Uspořádejte klasické zabijačkové hody – ve vlastní kuchyni! Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další. Vše zvládnete udělat i v bytě, nepotřebujete vesnický dvorek ani prasátko, stačí pouze nakoupit si suroviny a pustit se do díla. Ale pokud budete

Sleva 6 % z běžně ceny 169 Kč

Naše cena: 159 Kč

Skladem

Ruce v mouce

Autor: Iva Trhoňová

publisher: CPress

0 / 5
Novinka
Připravit domácí pečivo není složitá věc. Nechte se autorkou provést světem pečení z kvásku i z droždí. V knize najdete všechny potřebné informace: Jak si připravit kvásek, jak se o něj starat, jaké pomůcky a suroviny k pečení použít. Inspirujte se fotografiemi lahodného pečiva a vyzkoušejte recepty na kváskový chléb, kváskové pečivo, chleby s droždím, bagety, rohlíky, dalamánky, večky, žemle a

Naše cena: 140 Kč

Skladem

Doba jedová 2

Autor: Anna Strunecká

publisher: Triton

0 / 5
Žijeme opravdu v době jedové? Odpovědi na tuto a mnoho dalších otázek inspirovaných knihou Doba jedová  autorů Anny Strunecké a Jiřího Patočky přináší publikace Doba jedová 2. Autoři nabízejí čtenářům poutavé čtení o běžných nápojích, nových typech potravin i o úskalích a rizicích konzumace sladkostí.  Strunecká a Patočka, odborníci  na biochemii, toxikologii, neurofarmakologii a

Sleva 6 % z běžně ceny 149 Kč

Naše cena: 140 Kč

Skladem

Bezlepková kuchařka 3

Autor: Kamila Krajčíková

publisher: Grada

0 / 5
V knize najdete 80 vynikajících receptů pro ty, kteří jedí nebo připravují bezlepkovou dietu. Najdete v ní recepty na těsta na koláče, rolády, buchty, bábovky ale i na domácí chléb a housky. Připravíte podle ní zmzliny, dorty, rychlé svačinky, polévky, hlavní jídla i přílohy. Zvláštní oddíl je věnován vánočnímu cukroví. V závěru knihy čtenář nalezne užitečné rady a adresy a také abecední seznam

Sleva 7 % z běžně ceny 91 Kč

Naše cena: 85 Kč

Skladem

Tajemství syrové stravy

Autor: Jan Plajner

publisher: Secret of raw

0 / 5
Kuchařka Tajemství syrové stravy vám přináší unikátní výběr jídel připravovaných podle principů veganské raw stravy. Jedná se o nejnovější trend přístupu k přípravě jídel a životu. Raw (nebo také vitariánská) kuchyně pracuje pouze s přírodními surovinami rostlinného původu, které se zpracovávají za syrova. Budete překvapeni, co vše je možné vytvořit, a jak skvěle jídla chutnají a vypadají. Díky

Sleva 6 % z běžně ceny 244 Kč

Naše cena: 229 Kč

Skladem

Kváskové pečivo slané

Autor: Hana Bačíková

publisher: Hana Bačíková

0 / 5
Komplexně pojatá publikace, která na domácím knižním trhu zcela chybí. Je určena jak laické veřejnosti, turistům, také i dietologům, firmám, zaměstnancům, ale i studentům z oboru potravinářství a gastronomie, cestovním agenturám, kulinářským institucím, a spousty dalších. - návody, rady a popis vše o kvásku, vedení kvásku, založení kvásku - pozitivní účinky kváskového pečiva - srovnání kváskového

Sleva 6 % z běžně ceny 206 Kč

Naše cena: 193 Kč

Skladem

Což takhle dát si... dýně

Autor: Lenka Požárová

publisher: Zapálená kuchařka s.r.o.

0 / 5
Dýně, podzimní kráska s dost velkým pozadím. A kraluje i kuchařce Což takhle dát si dýně. Lehké občerstvení, saláty, pomazánky, hlavní jídla, ale hlavně úžasně jsou z ní sametově krémové neodolatelné polívečky. Kdo ji ochutná, skamarádí se s dýní okamžitě. Kromě informací o druzích a chutích různých dýní vás čeká i spousta povedených receptů jako třeba Mufovy muffiny, Strašidlo polité medem,

Sleva 6 % z běžně ceny 123 Kč

Naše cena: 116 Kč

Skladem

Což takhle dát si... špenát

Autor: Lenka Požárová

publisher: Zapálená kuchařka s.r.o.

0 / 5
Čerstvý nebo mražený špenát si můžete vychutnat v každou roční dobu podle této kuchařky. Svůdné recepty i fotky vám budou vonět pod nosem zatímco se budete bavit nad názvy receptů. Chladivé pošušňání, Zfetované krekerky (přece se sýrem feta), Parmezánový mafián, Mlčení jehňátek, Čočkové červánky, Zaliskaný květák (od lískových oříšků) nebo Tymiánové mašličky. Knížka obsahuje 50 receptů.

Sleva 6 % z běžně ceny 123 Kč

Naše cena: 116 Kč

Skladem

Což takhle dát si... mrkev

Autor: Lenka Požárová

publisher: Zapálená kuchařka s.r.o.

0 / 5
Mrkev hraje prim v padesáti receptech kuchařky Což takhle dát si mrkev. Saláty, polívčičky, hlavní jídla ale i sladkosti. Můžete si vychutnat recepty jako Glazované žížaly, Rošťárna s kokosem, Mr. kev, Provensálský šunkoláč, Sendviče Krutibrko, Mandlový nářez, Datlíkův malakov nebo Ledová královna s čokoládovou horečkou. Recepty jsou jednoduché a z dostupných surovin.

Sleva 6 % z běžně ceny 123 Kč

Naše cena: 116 Kč

Skladem

Což takhle dát si... fazole

Autor: Lenka Požárová

publisher: Zapálená kuchařka s.r.o.

0 / 5
Fazole i fazolky hrají prim v kuchařce Což takhle dát si fazole. V receptech se představí fazole bílé, fialové, máslové, žíhané, nebo exotičtější mungo a adzuki. Nápadité recepty z dostupných surovin jsou doplněné lákavými fotkami a vtipnými textem. Ochutnat můžete recepty jako Mr. Bean v akci, Zeleninka na solárku, Ňadra slepičky Emilky, Losos s natvrdlýma vajíčkama, Calverova léčku nebo

Sleva 6 % z běžně ceny 123 Kč

Naše cena: 116 Kč

Skladem

Což takhle dát si... lilek

Autor: Lenka Požárová

publisher: Zapálená kuchařka s.r.o.

0 / 5
Jen a pouze tmavě fialovému lilku je věnována kuchařka Což takhle dát si lilek. Všechny recepty jsou stvořitelné v českých podmínkách a z českých ingrediencí. Jsou originální, mají šmrnc a hlavně chuť. A všechny samozřejmě i krásnou barevnou fotku! Zkoušet můžete vše, od lehkostí, políveček, přes krémové pomazánky až po hlavní jídla. Vychutnat si můžete už jen samotné názvy receptů jako třeba

Sleva 6 % z běžně ceny 123 Kč

Naše cena: 116 Kč

Skladem

Což takhle dát si... pitíčka

Autor: Lenka Požárová

publisher: Zapálená kuchařka s.r.o.

0 / 5
Koktejly, šťávy, limonády, čaje… ledové i pro zahřátí… lehoučké i krémové… pro zdraví i pro chuť… pro dospělé i děti… tak to všechno jsou PITÍČKA, která najdete v kuchařce Což takhle dát si pitíčka. Název je možná nezvyklý, ale nápoje mi zní hrozně sterilně a já jsem tomu chtěla dodat šťávu! Jako vždy jsou recepty vyrobitelné bez sáhodlouhých příprav a z pár ingrediencí, které jsou běžně k

Sleva 6 % z běžně ceny 123 Kč

Naše cena: 116 Kč

Skladem

Což takhle dát si... salát

Autor: Lenka Požárová

publisher: Zapálená kuchařka s.r.o.

0 / 5
Co od této kuchařky čekat? Důmyslné skladby chutí, překvapující kombinace, skvostné dresingy a omáčky nebo mrkavou hru barev. Salát hlávkový, ledový, římský, čekanka, radiccio, rukola, lolo rosso, lolo biondo a další na vás budou vykukovat na každé straně nového dílu.  50 nápaditých receptů. Je libo salát s kuřecími stehýnky či lososem? S hruškovou, mangovou nebo avokádovou

Sleva 6 % z běžně ceny 123 Kč

Naše cena: 116 Kč

Skladem

Což takhle dát si... banán

Autor: Lenka Požárová

publisher: Zapálená kuchařka s.r.o.

0 / 5
Oblíbený banán v neobvyklých a nápaditých kombinacích na vás bude vykukovat z každého receptu kuchařky Což takhle dát si banán. Je libo sladké varianty v podobě Vyprahlých saharských koláčků s banánovým krémem, Pečené jaguáří banány s jogurtem nebo Citronová zlatíčka s kokosovým třpytem? Nebo byste raději sáhli po pikantních Hermelínových papulkách, Křupavých lodičkách s tajemným

Sleva 6 % z běžně ceny 123 Kč

Naše cena: 116 Kč

Skladem

Což takhle dát si... celer

Autor: Lenka Požárová

publisher: Zapálená kuchařka s.r.o.

0 / 5
Kuchařka Což takhel dát si celer je hotový knižní bestceler! Pokud i vy patříte k těm, co třeští v obchodě své bulvy na celerové bulvy a řapíky, pak byste si měli pořídit další z řady zapálených kuchařek. Má-li vaše fantazie na víc než rozvařené kostičky v polívce, ocitnete se v říši divů, kde si i chlapi pomlaskávají a chválí (aniž by mnohdy tušili, že se tam ukrývá jejich nepřítel). Recepty

Sleva 6 % z běžně ceny 123 Kč

Naše cena: 116 Kč

Skladem

Což takhle dát si... rajčata

Autor: Lenka Požárová

publisher: Zapálená kuchařka s.r.o.

0 / 5
Šťavnatá rudá záře se kolem vás rozlévá a vy se v ní můžete blaženě rochnit a tetelit... Takové je listování v receptech z kuchařky Což takhle dát si rajčata. Omáčky, polívčičky, pesta, saláty, zapékané dobroty nebo inovacemi a fantazií rajčata plněná. To vše bude naservírováno s humorem, lehkostí a hlavně rychlostí. Jako na přehlídce budou pochodovat před vašimi zraky Rajčatoví rytíři v

Sleva 6 % z běžně ceny 123 Kč

Naše cena: 116 Kč

Skladem

Což takhle dát si... cukety

Autor: Lenka Požárová

publisher: Zapálená kuchařka s.r.o.

0 / 5
I když je cuketových receptů spousta a nejdřív jsem se napsání kuchařky Což takhle dát si cukety na toto téma bránila, donutili mě k tomu samotní čtenáři. Prý jsou mé recepty zkrátka nevšední a plné nápadů. Netradiční kombinace doprovází vždy skvělá chuť a jednoduchá příprava. Od cuketových jednohubek, přes saláty, krémové polévky, masitá i zeleninová hlavní jídla… až ke sladkostem. Tím vším se

Sleva 6 % z běžně ceny 123 Kč

Naše cena: 116 Kč

Skladem

Což takhle dát si... tvaroh

Autor: Lenka Požárová

publisher: Zapálená kuchařka s.r.o.

0 / 5
Tato kuchařka zaručeně potěší každého, kdo miluje tvarohové mlsání, neboť tento díl je sladký. Nikoli však přeslazený, jelikož ne každá sladkost musí být zadušena lavinou cukru. Jde to i nápaditěji. V zimě recepty pohladí po zmrzlé duši, v létě zas ovocně osvěží. Předvádět se budou nevšední buchty a koláče, vrnět si budete u mnoha vychytaných variací na cheesecake nebo u chlazených, vařených

Sleva 6 % z běžně ceny 123 Kč

Naše cena: 116 Kč

Skladem

Kuchyně pozdního středověku

Autor: Monika Feyfrlíková

publisher: Grada

0 / 5
Na našem knižním trhu ojedinělá publikace, díky níž získáte ucelenou představu, jak se stravovali naši dávní předkové, jaká byla skladba jídla jednotlivých vrstev obyvatelstva a můžete si dokonce i vyzkoušet některý z uvedených pozdně středověkých receptů.

Sleva 6 % z běžně ceny 140 Kč

Naše cena: 131 Kč

Skladem

Paleo strava pro české jedlíky

Autor: Hana Čechová Šimková

publisher: CPress

0 / 5
Chcete jíst paleo, ale tak trochu po česku? Zkuste tedy tuto kuchařku známé autorky receptur pro alergiky! Jezte potraviny, pro které bylo naše tělo vyvinuto, tedy to, co jedli naši předkové, než poznali zemědělství! Snížíte si tím riziko civilizačních chorob, jako bonus také zhubnete a syrové maso opravdu jíst nemusíte. Autorka recepty připravila dle paleo zásad, ale tu a tam ubrala

Sleva 6 % z běžně ceny 129 Kč

Naše cena: 121 Kč

Skladem

Mlsné čenichání jihovýchodním směrem

Autor: Jiří Sádlo

publisher: Dauphin

0 / 5
Nevěřte této knize! Copak by někdo normální sypal do karbanátků skořici?“

Sleva 6 % z běžně ceny 121 Kč

Naše cena: 114 Kč

Skladem

Myslivecká kuchyně staročeská

Autor: Růžena Záborská

publisher: Dauphin

0 / 5
Nejen pro čas honů, naháněk a lovů a nejen zvěřina ale i ryby a lesní plody pro všechny, kteří rádi vaří tradičně a krásně.

Sleva 6 % z běžně ceny 121 Kč

Naše cena: 114 Kč

Skladem

Česká pohanková kuchařka

Autor: Hana Čechová Šimková

publisher: CPress

0 / 5
Obohaťte svůj jídelníček o pohanku, bezlepkovou a od 12. století u nás pěstovanou surovinu Tato kuchařka potěší každého, kdo má zájem o zdravou výživu, ale i toho, kdo si dá rád maso, protože autorka se receptům s masem nevyhýbá. Můžete si upéct vlastní pohankové pečivo, moučníky, pizzu, tortily, zahušťovat polévky, udělat kaše nebo zapékané směsi, karbanátky, knedlíky... a mnoho

Sleva 6 % z běžně ceny 139 Kč

Naše cena: 131 Kč

Skladem



G K podpis SKY

Přihlášení uživatele