Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Zpracování produktů

Nejprodávanější v této kategorii

Nalož to!

Autor: Daniela Turecká

publisher: DOSELKARAMEL.CZ

3.9 / 5
26 %
Daniela je stále dobře naložená, kreativní, mladá žena, a tak není divu, že svou vášní pro nakládání začala plnit nejen spíže rodiny a přátel, ale také stránky jedinečné kuchařské knihy Nalož to, která se jako vůbec první v Čechách věnuje nakládání sýrů, zeleniny a nejrůznějších specialit do sklenic.

Sleva 26 % z běžně ceny 299 Kč

Naše cena: 221 Kč

Skladem

Někdo to rád pálivé - Rukověť milovníka chilli

Autor: Kay Maguire

publisher: Slovart

4.7 / 5
20 %
Úplný průvodce pěstováním, sklízením a uchováváním chilli papriček

Sleva 20 % z běžně ceny 299 Kč

Naše cena: 239 Kč

Skladem

Jak se dělá cidre, calvados, pommeau

Autor: Helena Uhrová

publisher: Víkend

5 / 5
26 %
Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát - jablkovici.

Sleva 26 % z běžně ceny 269 Kč

Naše cena: 199 Kč

Skladem

Malá škola zavařování

publisher: IKAR

0 / 5
20 % Doprava zdarma
Všechno, co potřebujete k úspěchu.

Sleva 20 % z běžně ceny 299 Kč

Naše cena: 239 Kč

Skladem

Fermentace - Recepty na domácí kvašení

Autor: Cosima Bellersen Quirini

publisher: Grada

0 / 5
15 %
Fermentace potravin je starodávná metoda, nejstarší metoda pro uchovávání a výrobu mnoha produktů. Fermentované potraviny jsou zdravé, velmi přínosné, podporují trávení a posilují imunitu. S maličkými pomocníky, jakými jsou kvasinky a bakterie je domácí výroba těchto lahůdek docela jednoduchá. Nechte se inspirovat více než 250 recepty a jejich variantami na různé potraviny i nápoje, které najdete

Sleva 15 % z běžně ceny 149 Kč

Naše cena: 127 Kč

Skladem

Domácí likéry z ovoce a ořechů

Autor: Ivana Tischlerová

publisher: PRAGMA

0 / 5
20 %
Známá česká bylinkářka pro vás tři roky sbírala, mačkala a nakládala ovoce, aby je pak stáčela, ochutnávala a s pomocí dalších fajnšmekrů vybrala ty nejchutnější likéry do této knihy. Likéry jsou nejčastěji připravovány z ovoce za syrova tak, aby zůstalo zachováno maximum léčivých látek. Získáváte stavebnicově zpracovanou příručku, díky níž se naučíte základní principy zpracovávání sezónního

Sleva 20 % z běžně ceny 180 Kč

Naše cena: 144 Kč

Skladem u dodavatele

Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů

Autor: Alena Doležalová

publisher: Dona

0 / 5
26 %
Ucelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotových pokrmů. Jsou to jak léty prověřené recepty našich babiček, tak i recepty moderní, které získávají stále větší oblibu. Co může být lepší než domácí zavařenina, kde můžeme ovlivnit kvalitu použitých surovin, zužitkovat sezónní potraviny a přebytky ze zahrádek. Příručka obsahuje i podrobné postupy včetně

Sleva 26 % z běžně ceny 299 Kč

Naše cena: 221 Kč

Skladem

Děláme si všechno sami - Průvodce na cestě k soběstačnosti

Autor: Liz Wright

publisher: Víkend

0 / 5
26 %
Chcete si pěstovat pár kousků zeleniny, nebo si rovnou koupit živé prase a odstěhovat se na venkov? Tento neocenitelný průvodce vás provede každým úskalím snahy o soběstačnost. Najdete v něm praktické informace, rady odborníků i zkušenosti z praktického života.

Sleva 26 % z běžně ceny 599 Kč

Naše cena: 443 Kč

Skladem u dodavatele

Nakládáme zeleninu - Zdravě, rychle, chutně pomocí mléčného kvašení

Autor: Claudia Lorenz-Ladener

publisher: Grada

0 / 5
15 %
Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit

Sleva 15 % z běžně ceny 299 Kč

Naše cena: 254 Kč

Skladem u dodavatele

Domácí marmelády od Hanky

Autor: Hana Chmelíková

publisher: Klika

0 / 5
24 %
Můžete si vychutnat lahodné ovoce a vlastní porci léta. Je to zábava a výroba nezabere mnoho času. Výhodou domácích marmelád je to, že vždy víte, co se ve skleničce ukrývá. Je na vás jaké chuťové kombinace ovoce, bylinek a koření zvolíte. Mé recepty jsou jednoduché, rychlé, v BIO kvalitě a hlavně chutné. Můžete tak vykouzlit pro sebe a své blízké tu nejlepší ovocnou báseň. Co třeba JAHODOVÁ S

Sleva 24 % z běžně ceny 280 Kč

Naše cena: 213 Kč

Skladem



Přihlášení uživatele