Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Gastronomie

Molekulární kuchyně

Autor: Miroslav Raab

publisher: Dauphin

0 / 5
20 %
Záhady, tajemno a dobrodružství odehrávající v hrncích, pekáčích, pánvích, sklínkách i sklenicích.

Sleva 20 % z běžně ceny 248 Kč

Naše cena: 198 Kč

Skladem u dodavatele

Švejkova kuchařka

Autor: Viktor Faktor

publisher: Dauphin

0 / 5
20 %
Jedinečný výběr originálních receptů ze starého Rakouska-Uherska, tak, jak je vařily naše prababičky a jak jsou zmiňovány v knize Dobrý voják Švejk.

Sleva 20 % z běžně ceny 69 Kč

Naše cena: 55 Kč

Skladem

Hlemýždi ve světových kuchyních

Autor: Viktor Faktor

publisher: Dauphin

0 / 5
20 %
Hlemýždě konzumuje lidstvo od nepaměti. Přesněji řečeno, šneky jedli už naši chlupatí lidoopí prapředkové, a pak už nám to tak zůstalo. S hlemýždi se můžeme setkat na jídelních lístcích vybraných restaurací mnoha zemí. Pokud si chcete hlemýždě připravit doma sami, naleznete zde základní receptůru i celou řadu receptů z různých zemí.

Sleva 20 % z běžně ceny 49 Kč

Naše cena: 39 Kč

Skladem

Myslivecká kuchyně

Autor: Růžena Záborská

publisher: Dauphin

0 / 5
20 %
Všm lovcům, myslivcům, hajným, forštům, lesníkům českým i moravským přátelům lesních samot i plných kouřících mís, jejich chotím i hospodyňkám přinášíme knihu staročeských receptů jak chutnou krmi z darů našich hvozdů připraviti.

Sleva 20 % z běžně ceny 368 Kč

Naše cena: 294 Kč

Skladem u dodavatele

Staročeské umění kuchařské

Autor: Čeněk Zíbrt

publisher: Dauphin

0 / 5
V této nedostižné kuchařce shromáždil Čeněk Zíbrt tisíce receptů z historických kuchařských knih – ohromující celek pomůže čtenářům s afinitou k vaření získat představu, jak se naši předci z vyšších tříd stravovali, co a v jaké úpravě jedli v průběhu staletí. Souhrnná kniha tohoto formátu u nás dosud nevznikla a je potřebným počinem zejména proto, že všechny zde shromážděné recepty pocházejí z

Sleva 6 % z běžně ceny 121 Kč

Naše cena: 114 Kč

Skladem

Indiánská kuchařka - Recepty indiánů amerického Jihozápadu a Velkých planin

Autor: Roman Tadič

publisher: Dauphin

0 / 5
20 %
Všem českým indiánům recepty na bizoní pečeni stejně jako na tortilly, fazole, saláty a ostré omáčky na sto způsobů, ale i chalupas, zuňijskou kaši a „chléb“ nebo krocana nadívaného piniovými oříšky a čokoládou.

Sleva 20 % z běžně ceny 328 Kč

Naše cena: 262 Kč

Skladem

Velký český kuchařský lexikon

Autor: Josef Bittermann

publisher: Dauphin

0 / 5
20 %
¦Kniha knih českých kuchařů, aristokratů a snobů - více než 5000 receptů aristokracie, bohatých měšťanů, slavných šéfkuchařů velkých hotelů a proslulých restaurací, úspěšných umělců a v neposlední řadě i snobů a zbohatlíků. ¦Výběr pokrmů, od předkrmů a polévek až k moučníkům, se zaměřuje na francouzskou hauté cuisine, jak se ustálila před Velkou válkou, mj a jak se tříbila a doplňovala

Sleva 20 % z běžně ceny 998 Kč

Naše cena: 798 Kč

Skladem

Česká kuchyně za dob nedostatku

Autor: Čeněk Zíbrt

publisher: Dauphin

0 / 5
Vaření z lokálních, původních zdrojů, s prázdnou kapsou a hlavou plnou ideálů se znovu dostává ke slovu, a s ním i tato kniha.Desítky receptů pro všechny zájemce o kuchyni nouze aneb kterak lze z lišejníků, bukvic, hlemýžďů a žab vyžíti. V době trvající krize recepty stále aktuální. Potěší však i zbohatlické gurmány u moderních sporáků či alternativní zdravoživotnístylohledače, kteří mohou

Sleva 6 % z běžně ceny 121 Kč

Naše cena: 114 Kč

Skladem

Pivo v písních lidových a znárodnělých I.

Autor: Čeněk Zíbrt

publisher: Dauphin

0 / 5
Nynějším pivařům ku poučení i bujarému zpěvu podle vydání z roku 1909 vyšlému jako příloha časopisu Sládek, neodvislého týdenníku pivovarského, podává znamenitý pivař Jakub Šofar, jenž knihu tuto též okomentoval a náležitostmi vybavil. Díl tento prvý Piva v písních obsahuje úvodních 250 z celkových 700 lidových, znárodnělých či umělých písní o pivu z první dekády 20. století, tedy v belle

Sleva 6 % z běžně ceny 148 Kč

Naše cena: 139 Kč

Skladem



Knihy s dárkem
Zakázané ovoce

Přihlášení uživatele