Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Gastronomie

Technologie přípravy pokrmů 1

Autor: Kolektiv autorů - Otoupal Pavel,Sedláčková Hana

publisher: Fortuna

2.9 / 5
20 %
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí

Sleva 20 % z běžně ceny 145 Kč

Naše cena: 116 Kč

Skladem u dodavatele

Nejen romská kuchařka

Autor: Oláhová

publisher: Fortuna

5 / 5
20 %
Publikace obsahuje údaje o stolování a pohoštění při slavnostních příležitostech v romských rodinách a o jiných etnických zvycích Romů. Dále pak nabízí receptury romských jídel včetně receptur z kuchyně olašských Romů, a to v romském i českém jazyce.

Sleva 20 % z běžně ceny 225 Kč

Naše cena: 180 Kč

Skladem u dodavatele



G K podpis SKY
Letní čtení

Přihlášení uživatele