Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Ostatní

Nejprodávanější v této kategorii

Kulinárium

Autor: Zdeněk Pohlreich

publisher: Sevruga

3.3 / 5
20 % Doprava zdarma
Kulinárium Zdeňka Pohlreicha je kniha, která měla vzniknout už dávno.

Sleva 20 % z běžně ceny 499 Kč

Naše cena: 399 Kč

Skladem

Nanuky

Autor: Doro van Zandt

publisher: IKAR

0 / 5
20 % Doprava zdarma
Ať už se toužíte osvěžit během horkého letního dne, nebo chcete připravit tu nejoblíbenější dětskou pochoutku, výroba domácích nanuků je snadná a možností je téměř nekonečné množství. Kdo má rád hebkou smetanovou příchuť, může zkusit nanuky se smetanou a vanilkou nebo s mascarpone a čokoládou, milovníci ovocných chutí si přijdou na své s malinovými srdíčky či grapefruitovými nanuky. Chcete zkusit

Sleva 20 % z běžně ceny 259 Kč

Naše cena: 207 Kč

Skladem

Jídlo s.r.o. (poškozeno)

Autor: Roman Vaněk

publisher: Pražský kulinářský institut

0 / 5
51 % Výprodej Novinka
Velká naučná obrazová kniha autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka pro každého, kdo se chce dozvědět více o tajuplném vzniku potravin krok za krokem. Kniha boří některé mýty a díky moderním technologiím v mobilních telefonech zároveň zdarma zprostředkovává dobrodružnou cestu výroby nejen stovkami barevných fotografií, ale i krátkými filmy!!

Sleva 51 % z běžně ceny 99 Kč

Naše cena: 49 Kč

Skladem

Ohnivý kuře 2

publisher: IKAR

0 / 5
20 %
Janovy Lázně zažívají gastronomický boom – co podnik, to jiná kuchyně. Klasiku si vychutnáte u Slepičků. Španělský ptáček v podání hospodského Kohouta vás doslova uhrane. Dáváte-li přednost modernímu občerstvení, zavítejte do restaurace OK s kuchařem Macátkem, jehož speciality už zná široké okolí. Luxusem se nechte hýčkat v Hotelu Grand. Losos s pomerančem a zázvorem se zde snoubí do úžasné

Sleva 20 % z běžně ceny 249 Kč

Naše cena: 199 Kč

Skladem

Moje zero-waste kuchyně

publisher: Esence

0 / 5
20 % Novinka Doprava zdarma
Trend zero-waste, čili nulového odpadu a maximální využitelnosti, obletěl celý svět a není snad nikdo, kdo by o něm v poslední době neslyšel. Kniha Moje zero-waste kuchyně vás naučí, jak neplýtvat potravinami, a jak i ze zdánlivě nezpracovatelných zbytků vytvořit chutné jídlo. Dozvíte se vše o správném skladování potravin a jak nakupovat tak, abyste už nemuseli vyhazovat prošlé nebo

Sleva 20 % z běžně ceny 199 Kč

Naše cena: 159 Kč

Skladem

Jak funguje jídlo: Co jíme, když jíme

publisher: Esence

0 / 5
20 % Novinka Doprava zdarma
Srozumitelný, přehledný průvodce fakty o potravinách a výživě. Přibližuje klíčové koncepce o jídle a zabývá se různými teoriemi, které potraviny nám prospívají a které ne.

Sleva 20 % z běžně ceny 399 Kč

Naše cena: 319 Kč

Skladem

Nakládačka na věčné časy

Autor: Daniela Turecká

publisher: Esence

5 / 5
20 % Doprava zdarma
Ať už býváte občas naložení všelijak, mít v lednici zásobu naložených dobrot se vždycky vyplatí. Nakládané dobroty do sklenic uzavřené jsou gró této netradiční kuchařky. Sýry, uzeniny, zelenina či bylinky dokážou dodat nejrůznějším pokrmům ten správný švih a často poslouží i jako samostatná chuťovka k vínu či pivu. Daniela Turecká má s nakládáním bohaté zkušenosti, a to nejlepší ze svých tajných

Sleva 20 % z běžně ceny 299 Kč

Naše cena: 239 Kč

Skladem

Vaříme podle Herbáře 5

Autor: Kateřina Winterová

publisher: EDICE ČT

0 / 5
24 %
Pátý díl knihy Vaříme podle Herbáře symbolicky uzavírá sérii kulinářských bestsellerů z českých bylin. Kateřina Winterová v ní představuje další lahůdky z pořadu Herbář, které objevila v archivech a získala od pamětníků nebo zajímavých blogerek i které vymyslela sama při zpracovávání úrody. Vyzkoušela starodávné recepty založené na sklizni z pole či zahrady, připravila pokrmy masopustní a

Sleva 24 % z běžně ceny 399 Kč

Naše cena: 303 Kč

Skladem

Potraviny známé neznámé - Jak se pěstují, odkud pochází a jak je připravit

Autor: Iveta Pari

publisher: B4U Publishing

5 / 5
26 %
Exotické ovoce i jiné pochutiny jsou dnes v obchodech běžně k dostání. Víš však, jak a kde se pěstují? Zda rostou na keři či na stromě? Pěstují se na poli či pod vodou? Pokud nebydlíš v tropech, případně nejsi zběhlý cestovatel, odpověď na tyto otázky zřejmě neznáš.

Sleva 26 % z běžně ceny 199 Kč

Naše cena: 148 Kč

Skladem

Vše o uzení - Rady, tipy, recepty

Autor: Dyk Vladimír

publisher: Grada

0 / 5
15 %
Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem

Sleva 15 % z běžně ceny 199 Kč

Naše cena: 169 Kč

Skladem

Jídlo s.r.o.

Autor: Roman Vaněk

publisher: Pražský kulinářský institut

3.9 / 5
15 %
Velká naučná obrazová kniha autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka pro každého, kdo se chce dozvědět více o tajuplném vzniku potravin krok za krokem. Kniha boří některé mýty a díky moderním technologiím v mobilních telefonech zároveň zdarma zprostředkovává dobrodružnou cestu výroby nejen stovkami barevných fotografií, ale i krátkými filmy!!

Sleva 15 % z běžně ceny 99 Kč

Naše cena: 84 Kč

Skladem

Deník na recepty

publisher: INFOA

2.7 / 5
26 %

Sleva 26 % z běžně ceny 229 Kč

Naše cena: 169 Kč

Skladem

Moje kuchařka - Zápisník na recepty, umění prostřít stůl, bonton

publisher: INFOA

3.1 / 5
26 %
Vytvořte si svoji vlastní kuchařku s recepty, které jste si oblíbili a rádi je připravujete pro své hosty i rodinu. Naučte se slavnostně prostřít stůl a připomeňte si také etiketu stolování.

Sleva 26 % z běžně ceny 249 Kč

Naše cena: 184 Kč

Skladem

Mražené jogurty - Osvěžující pochoutky pro každou příležitost

publisher: IKAR

0 / 5
20 %
Mražené jogurty se v poslední době stávají hitem cukráren. Nyní máte možnost si tuto osvěžující pochoutku připravit v pohodlí domova a přesně podle své chuti. Ať už máte rádi varianty s ovocem, čokoládou či například oříšky, fantazii se meze nekladou! Jednotlivé recepty spolu můžete i kombinovat a vytvořit tak zcela nové příchutě.

Sleva 20 % z běžně ceny 199 Kč

Naše cena: 159 Kč

Skladem

Maková kuchařka

Autor: Kolektiv autorů - Mária Abrahámová, Gabriela Čechovičová

publisher: Esence

0 / 5
20 % Doprava zdarma
Mák patří odjakživa k naší národní tradici. Je cennou surovinou nejen pro svůj přirozeně vysoký obsah vápníku, ale umí také dodat jídlům neopakovatelný šmrnc. V knize slovenské autorky Gabriely Čechovičové najdete škálu receptů na slané i sladké makové pokrmy, mnoho zajímavých informací o historii pěstování různých odrůd máku a tipy, jak mák zařadit do jídelníčku.

Sleva 20 % z běžně ceny 299 Kč

Naše cena: 239 Kč

Skladem

Jak jíst humra a další záhady správného stolování

Autor: Ashley Blom

publisher: Esence

0 / 5
20 % Doprava zdarma
Někdy jdete na večeři, která se vyvíjí naprosto skvěle... než přinesou na stůl například artyčoky. Příjemný zážitek z jídla se tak dokáže v mžiku proměnit v naprosté faux-pas. Tato kniha vám ukáže, jak podobným nepříjemnostem nejen předcházet, ale zároveň jak naporcovat, oloupat, správně podávat a bez zbytečné námahy sníst všechny ty tajemné suroviny, do kterých jste se předtím raději nepouštěli.

Sleva 20 % z běžně ceny 249 Kč

Naše cena: 199 Kč

Skladem

Minutky z masa

Autor: Angelika Ilies

publisher: Esence

0 / 5
20 % Doprava zdarma
Štavnatý steak, rychlé masové směsi, salát Caesar s křupavou zeleninou, grilované špízy nebo zapékané maso v lahodné krémové omáčce – to jsou příklady jídel, které s touto knihou hravě zvládnete připravovat denně, pro celou rodinu a bez toho, abyste museli stát dlouho u sporáku. Bonusem jsou praktické tipy, jak vybrat správnou část masa pro daný pokrm, či kdy je steak rare, medium a well-done.

Sleva 20 % z běžně ceny 299 Kč

Naše cena: 239 Kč

Skladem

Výroba vína u malovinařů - 2., aktualizované a rozšířené vydání

Autor: Pavloušek Pavel

publisher: Grada

0 / 5
15 %
Praktická příručka pro pěstitele, kteří vlastní menší vinohrad a víno si vyrábí často jen pro svoje osobní potěšení, ale někdy postupně přejdou i na profesionální úroveň. Shrnuje nejnovější informace z neustále se vyvíjející vinařské vědy. Malovinaři se v první části knížky dozví podstatné informace týkající se všech fází procesu výroby vína. Ve druhé části pak najdou krok za krokem důležité

Sleva 15 % z běžně ceny 159 Kč

Naše cena: 135 Kč

Skladem u dodavatele

Sladké mlsání z mámina notýsku

Autor: Lazarová Monika

publisher: Grada

0 / 5
15 %
Moučníky se staly neodmyslitelnou součástí naší kuchyně, která stále láká děti i dospělé. Sladká tečka je tradicí sahající hluboko do minulosti a labužníci si bez ní neumí představit žádnou oslavu ani běžný oběd. Avšak vzhledem k tomu, že se v současné době stále více dostává do popředí racionální výživa, milovníci poctivé kuchyně našich předků mají stále méně možností uspokojit svůj apetit.

Sleva 15 % z běžně ceny 149 Kč

Naše cena: 127 Kč

Skladem u dodavatele

Nápady na dárky z mojí kuchyně - Co nám nabízí příroda a zahrada

publisher: Grada

0 / 5
15 %
S pomocí těchto receptů vykouzlíte ve vaší kuchyní opravdové zázraky. Vždyť zahrada a příroda vůbec jsou zdrojem nevyčerpatelného množství skvělých přísad, kterými můžete naplnit svou spižírnu přímo k prasknutí. Celá vaše rodina z ní může čerpat po celý rok podle potřeby a chuti, ať už sáhnete po ovocné marmeládě nebo želé, vydatném čatní, jemném likéru, aromatizovaném octu nebo oleji, kořením

Sleva 15 % z běžně ceny 149 Kč

Naše cena: 127 Kč

Skladem u dodavatele

Zápisník na recepty

publisher: Ing. Stanislav Soják - INFOA

0 / 5
22 %
Trošku umaštěný, provoněný vanilkou, sem tam flíček, ohnuté rohy, vsunuté popsané lístečky… Dědil se z generace na generaci…

Sleva 22 % z běžně ceny 199 Kč

Naše cena: 155 Kč

Skladem

Koření (Edice Apetit)

publisher: Apetit

0 / 5
26 %
Okořeňte si život s novou kuchařkou z úspěšné Edice Apetit! Díky našim receptům a radám můžete ve své kuchyni zahájit novou chuťovou éru. V knize najdete recepty jak s kořením typickým pro českou kuchyni, jako je kmín, bobkový list, nové koření, pepř nebo sladká či pálivá paprika, tak i exotické koření jemných i razantnějších vůní, jako je zázvor, koriandr, kardamom, badyán, ale i ostré chilli

Sleva 26 % z běžně ceny 329 Kč

Naše cena: 243 Kč

Skladem

Jedna miska, jeden talíř - Vařte sobě a vašim pejskům zároveň

Autor: Martina Schöps

publisher: Grada

0 / 5
15 %
Kuchařka je koncipována tak, aby se uvedené recepty hodily pro všechny členy vaší domácnosti, přičemž základní recept je určen jak pro člověka, tak pro psa, až poté v určité fázi přípravy dojde k jeho rozdělení a patřičnému doladění, jež odpovídá chuti a nárokům dotyčného jedlíka, pro člověka je například doplněn pikantními přísadami, které pes nesmí.

Sleva 15 % z běžně ceny 89 Kč

Naše cena: 76 Kč

Skladem

Příběh psaný do vody

Autor: Blanka Milfaitová

publisher: Mladá fronta

0 / 5
20 %
Blanka Milfaitová byla obyčejná holka: chodila do práce, která ji nebavila, žila ve vztazích, které ji nenaplňovaly, a pochybovala o tom, jestli tohle je ten skutečný život. Jednoho dne dala vale práci, nefunkčnímu vztahu a velkému městu a odstěhovala se na Šumavu, kde začala vařit marmelády světové chuti a žít podle sebe. I o této změně pojednává Blančina veleúspěšná kniha Příběh opravdové vášně.

Sleva 20 % z běžně ceny 549 Kč

Naše cena: 439 Kč

Skladem



Muž a žena
Apríl? Ani omylem

Přihlášení uživatele