Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Ostatní

Nejprodávanější v této kategorii

Jídlo s.r.o. (poškozeno)

Autor: Roman Vaněk

publisher: Pražský kulinářský institut

5 / 5
51 % Výprodej
Velká naučná obrazová kniha autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka pro každého, kdo se chce dozvědět více o tajuplném vzniku potravin krok za krokem. Kniha boří některé mýty a díky moderním technologiím v mobilních telefonech zároveň zdarma zprostředkovává dobrodružnou cestu výroby nejen stovkami barevných fotografií, ale i krátkými filmy!!

Sleva 51 % z běžně ceny 99 Kč

Naše cena: 49 Kč

Skladem

Jak funguje jídlo: Co jíme, když jíme

publisher: Esence

4.3 / 5
20 % Novinka Doprava zdarma
Srozumitelný, přehledný průvodce fakty o potravinách a výživě. Přibližuje klíčové koncepce o jídle a zabývá se různými teoriemi, které potraviny nám prospívají a které ne.

Sleva 20 % z běžně ceny 399 Kč

Naše cena: 319 Kč

Skladem

Nanuky

Autor: Doro van Zandt

publisher: IKAR

0 / 5
20 % Doprava zdarma
Ať už se toužíte osvěžit během horkého letního dne, nebo chcete připravit tu nejoblíbenější dětskou pochoutku, výroba domácích nanuků je snadná a možností je téměř nekonečné množství. Kdo má rád hebkou smetanovou příchuť, může zkusit nanuky se smetanou a vanilkou nebo s mascarpone a čokoládou, milovníci ovocných chutí si přijdou na své s malinovými srdíčky či grapefruitovými nanuky. Chcete zkusit

Sleva 20 % z běžně ceny 49 Kč

Naše cena: 39 Kč

Skladem

Vaříme poctivě po domácku

Autor: Michael Koch

publisher: Esence

0 / 5
20 % Novinka Doprava zdarma
Uvařte si všechno sami – protože je to zábava a prostě to lépe chutná. Kdo si myslí, že „vlastní produkce“ je příliš nákladná a obtížná, ten se hodně plete. S kuchařkou obsahující přes 100 receptů zvládnete snadno a kreativně zaplnit spíž i ledničku. Připravte si pesto, naložené bylinky, nudle, kysané zelí, likéry, husí sádlo a rilletes. Pochutná si nejen vaše rodina, ale také hosti. A vždy

Sleva 20 % z běžně ceny 299 Kč

Naše cena: 239 Kč

Skladem

Jídlo s.r.o.

Autor: Roman Vaněk

publisher: Pražský kulinářský institut

3.9 / 5
30 %
Velká naučná obrazová kniha autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka pro každého, kdo se chce dozvědět více o tajuplném vzniku potravin krok za krokem. Kniha boří některé mýty a díky moderním technologiím v mobilních telefonech zároveň zdarma zprostředkovává dobrodružnou cestu výroby nejen stovkami barevných fotografií, ale i krátkými filmy!!

Sleva 30 % z běžně ceny 99 Kč

Naše cena: 69 Kč

Skladem

Pražská kuchyně běžná i sváteční

Autor: Pavel Růt

publisher: Argo

0 / 5
20 %
Pokus najít odpověď na to, zda pražská kuchyně měla svůj vyhraněný ráz, není zcela jednoduchý. Praha nikdy nebyl malou kulturně uzavřenou enklávou, naopak vždy se jednalo o otevřené město přijímající stále nové vlivy. V knize Pražská kuchyně běžná i sváteční Pavel Růt představuje znovu své rozsáhlé znalosti pražských dějin a jejich nejrůznějších aspektů. Prokazuje přitom nesmírnou erudici

Sleva 20 % z běžně ceny 398 Kč

Naše cena: 318 Kč

Skladem

Moje zero-waste kuchyně

publisher: Esence

0 / 5
20 % Doprava zdarma
Trend zero-waste, čili nulového odpadu a maximální využitelnosti, obletěl celý svět a není snad nikdo, kdo by o něm v poslední době neslyšel. Kniha Moje zero-waste kuchyně vás naučí, jak neplýtvat potravinami, a jak i ze zdánlivě nezpracovatelných zbytků vytvořit chutné jídlo. Dozvíte se vše o správném skladování potravin a jak nakupovat tak, abyste už nemuseli vyhazovat prošlé nebo

Sleva 20 % z běžně ceny 199 Kč

Naše cena: 159 Kč

Skladem

Kulinárium

Autor: Zdeněk Pohlreich

publisher: Sevruga

3.3 / 5
20 % Doprava zdarma
Kulinárium Zdeňka Pohlreicha je kniha, která měla vzniknout už dávno.

Sleva 20 % z běžně ceny 499 Kč

Naše cena: 399 Kč

Skladem

Ohnivý kuře 2

publisher: IKAR

0 / 5
20 %
Janovy Lázně zažívají gastronomický boom – co podnik, to jiná kuchyně. Klasiku si vychutnáte u Slepičků. Španělský ptáček v podání hospodského Kohouta vás doslova uhrane. Dáváte-li přednost modernímu občerstvení, zavítejte do restaurace OK s kuchařem Macátkem, jehož speciality už zná široké okolí. Luxusem se nechte hýčkat v Hotelu Grand. Losos s pomerančem a zázvorem se zde snoubí do úžasné

Sleva 20 % z běžně ceny 249 Kč

Naše cena: 199 Kč

Skladem

Nakládačka na věčné časy

Autor: Daniela Turecká

publisher: Esence

5 / 5
20 % Doprava zdarma
Ať už býváte občas naložení všelijak, mít v lednici zásobu naložených dobrot se vždycky vyplatí. Nakládané dobroty do sklenic uzavřené jsou gró této netradiční kuchařky. Sýry, uzeniny, zelenina či bylinky dokážou dodat nejrůznějším pokrmům ten správný švih a často poslouží i jako samostatná chuťovka k vínu či pivu. Daniela Turecká má s nakládáním bohaté zkušenosti, a to nejlepší ze svých tajných

Sleva 20 % z běžně ceny 299 Kč

Naše cena: 239 Kč

Skladem

Koření

Autor: Gill Davies

publisher: Esence

0 / 5
20 % Doprava zdarma
Kniha o koření se zabývá jeho historií, pěstováním i využitím v medicíně a v kuchyni. Pronikavě aromatické koření se například hodí pro zvýraznění chuti vín a lihovin, k výrobě přírodních léčiv a lektvarů. Nejdražším kořením na světě je šafrán, ženšen je jak posvátná bylina, tak i afrodiziakum a o česneku se říká, že chrání proti upírům, vlkodlakům, čarodějnicím a démonům (i krtkům na zahradě). V

Sleva 20 % z běžně ceny 299 Kč

Naše cena: 239 Kč

Skladem

Francouzské hodokvasy

Autor: Peter Mayle

publisher: Argo

5 / 5
20 %
Půvabný kulinářský cetopis, v němž nás autor, anglický spisovatel žijící v Provenci, zavádí do všech koutů Francie, země proslulé gastronomickými zázraky. Vyzbrojený nožem, vidličkou a vývrtkou čtenáře doprovodí na vyhlášený trh se šneky, proběhne s karnevalovým maratonem proslulou vinařskou oblastí Médoc, načichá se omamných sýrových vůní nebo ohodnotí chuť těch nejlepších kohoutků na světě.

Sleva 20 % z běžně ceny 198 Kč

Naše cena: 158 Kč

Skladem

Potraviny známé neznámé - Jak se pěstují, odkud pochází a jak je připravit

Autor: Iveta Pari

publisher: B4U Publishing

5 / 5
26 %
Exotické ovoce i jiné pochutiny jsou dnes v obchodech běžně k dostání. Víš však, jak a kde se pěstují? Zda rostou na keři či na stromě? Pěstují se na poli či pod vodou? Pokud nebydlíš v tropech, případně nejsi zběhlý cestovatel, odpověď na tyto otázky zřejmě neznáš.

Sleva 26 % z běžně ceny 199 Kč

Naše cena: 148 Kč

Skladem

Vaříme podle Herbáře 5

Autor: Kateřina Winterová

publisher: EDICE ČT

0 / 5
24 %
Pátý díl knihy Vaříme podle Herbáře symbolicky uzavírá sérii kulinářských bestsellerů z českých bylin. Kateřina Winterová v ní představuje další lahůdky z pořadu Herbář, které objevila v archivech a získala od pamětníků nebo zajímavých blogerek i které vymyslela sama při zpracovávání úrody. Vyzkoušela starodávné recepty založené na sklizni z pole či zahrady, připravila pokrmy masopustní a

Sleva 24 % z běžně ceny 399 Kč

Naše cena: 303 Kč

Skladem

Obrázková kuchařka krok za krokem

Autor: Jana Ryšavá

publisher: RUBICO

0 / 5
24 %
Obrázková kuchařka je jediná kuchařka na trhu, která Vám ukáže přípravu pokrmů krok za krokem pomocí obrázků, od potřebných ingrediencí až po závěrečnou úpravu.

Sleva 24 % z běžně ceny 399 Kč

Naše cena: 303 Kč

Skladem

Deník na recepty

publisher: INFOA

2.7 / 5
26 %

Sleva 26 % z běžně ceny 229 Kč

Naše cena: 169 Kč

Skladem

Moje kuchařka - Zápisník na recepty, umění prostřít stůl, bonton

publisher: INFOA

3.3 / 5
26 %
Vytvořte si svoji vlastní kuchařku s recepty, které jste si oblíbili a rádi je připravujete pro své hosty i rodinu. Naučte se slavnostně prostřít stůl a připomeňte si také etiketu stolování.

Sleva 26 % z běžně ceny 249 Kč

Naše cena: 184 Kč

Skladem

Mražené jogurty - Osvěžující pochoutky pro každou příležitost

publisher: IKAR

0 / 5
20 %
Mražené jogurty se v poslední době stávají hitem cukráren. Nyní máte možnost si tuto osvěžující pochoutku připravit v pohodlí domova a přesně podle své chuti. Ať už máte rádi varianty s ovocem, čokoládou či například oříšky, fantazii se meze nekladou! Jednotlivé recepty spolu můžete i kombinovat a vytvořit tak zcela nové příchutě.

Sleva 20 % z běžně ceny 199 Kč

Naše cena: 159 Kč

Skladem

Maková kuchařka

Autor: Kolektiv autorů - Mária Abrahámová, Gabriela Čechovičová

publisher: Esence

0 / 5
20 % Doprava zdarma
Mák patří odjakživa k naší národní tradici. Je cennou surovinou nejen pro svůj přirozeně vysoký obsah vápníku, ale umí také dodat jídlům neopakovatelný šmrnc. V knize slovenské autorky Gabriely Čechovičové najdete škálu receptů na slané i sladké makové pokrmy, mnoho zajímavých informací o historii pěstování různých odrůd máku a tipy, jak mák zařadit do jídelníčku.

Sleva 20 % z běžně ceny 299 Kč

Naše cena: 239 Kč

Skladem

Jak jíst humra a další záhady správného stolování

Autor: Ashley Blom

publisher: Esence

0 / 5
20 % Doprava zdarma
Někdy jdete na večeři, která se vyvíjí naprosto skvěle... než přinesou na stůl například artyčoky. Příjemný zážitek z jídla se tak dokáže v mžiku proměnit v naprosté faux-pas. Tato kniha vám ukáže, jak podobným nepříjemnostem nejen předcházet, ale zároveň jak naporcovat, oloupat, správně podávat a bez zbytečné námahy sníst všechny ty tajemné suroviny, do kterých jste se předtím raději nepouštěli.

Sleva 20 % z běžně ceny 249 Kč

Naše cena: 199 Kč

Skladem

Minutky z masa

Autor: Angelika Ilies

publisher: Esence

0 / 5
20 % Doprava zdarma
Štavnatý steak, rychlé masové směsi, salát Caesar s křupavou zeleninou, grilované špízy nebo zapékané maso v lahodné krémové omáčce – to jsou příklady jídel, které s touto knihou hravě zvládnete připravovat denně, pro celou rodinu a bez toho, abyste museli stát dlouho u sporáku. Bonusem jsou praktické tipy, jak vybrat správnou část masa pro daný pokrm, či kdy je steak rare, medium a well-done.

Sleva 20 % z běžně ceny 299 Kč

Naše cena: 239 Kč

Skladem

Zápisník na recepty

publisher: Ing. Stanislav Soják - INFOA

0 / 5
22 %
Trošku umaštěný, provoněný vanilkou, sem tam flíček, ohnuté rohy, vsunuté popsané lístečky… Dědil se z generace na generaci…

Sleva 22 % z běžně ceny 199 Kč

Naše cena: 155 Kč

Skladem

Sladké mlsání z mámina notýsku

Autor: Lazarová Monika

publisher: Grada

0 / 5
15 %
Moučníky se staly neodmyslitelnou součástí naší kuchyně, která stále láká děti i dospělé. Sladká tečka je tradicí sahající hluboko do minulosti a labužníci si bez ní neumí představit žádnou oslavu ani běžný oběd. Avšak vzhledem k tomu, že se v současné době stále více dostává do popředí racionální výživa, milovníci poctivé kuchyně našich předků mají stále méně možností uspokojit svůj apetit.

Sleva 15 % z běžně ceny 149 Kč

Naše cena: 127 Kč

Skladem u dodavatele

Dárky z mojí kuchyně - Skvělé nápady na originální balení

Autor: Stroner Regine

publisher: Grada

0 / 5
15 %
Určitě potěší vaše přátele a známé, když je při své návštěvě obdarujete vlastnoručně udělanou dobrotou, kterou navíc hezky a originálně zabalíte. Spoustu šikovných nápadů najdete v této bohatě ilustrované knize s podrobnými návody. Určitě se na vás snesou slova obdivu a chvály.

Sleva 15 % z běžně ceny 149 Kč

Naše cena: 127 Kč

Skladem



Knihy s dárkem
Zakázané ovoce

Přihlášení uživatele