Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Pohostinství

Výpis publikací v kategorii

Technologie přípravy pokrmů 1

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 145 Kč

Ušetříte: 29 Kč 20 %

Naše cena: 116 Kč

Moderní řízení hotelového provozu (5., zcela přepracované vydání)

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 329 Kč

Ušetříte: 49 Kč 15 %

Naše cena: 280 Kč

Svět piva a piva světa

Autor: Hasík Tomáš

Běžná cena: 249 Kč

Ušetříte: 37 Kč 15 %

Naše cena: 212 Kč

Ekonomika cestovního ruchu

Autor: Jaromír Beránek , Kol.

Běžná cena: 199 Kč

Ušetříte: 48 Kč 24 %

Naše cena: 151 Kč

Pražská kuchařka

Autor: Roman Vaněk

Běžná cena: 999 Kč

Ušetříte: 150 Kč 15 %

Naše cena: 849 Kč

Stravovací služby (brož.)

Autor: Lena Mlejnková

Běžná cena: 142 Kč

Ušetříte: 14 Kč 10 %

Naše cena: 128 Kč

Angličtina pro číšníky a kuchaře

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 365 Kč

Ušetříte: 44 Kč 12 %

Naše cena: 321 Kč

Nejlepší (nejen) pražské restaurace 2016

Autor: Libor Budinský

Běžná cena: 299 Kč

Ušetříte: 78 Kč 26 %

Naše cena: 221 Kč

Prague Cuisine - Výběr kulinářských zážitků ve stověžaté Praze

Autor: Dominic James Holcombe

Běžná cena: 595 Kč

Ušetříte: 155 Kč 26 %

Naše cena: 440 Kč

Prague Cuisine - A Selection of Culinary Experiences in the City of Spires

Autor: Dominic James Holcombe

Běžná cena: 595 Kč

Ušetříte: 155 Kč 26 %

Naše cena: 440 Kč



Přihlášení uživatele