Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Houbaření

Nejprodávanější v této kategorii

Pozoruhodný svět hub

Autor: Kolektiv autorů - Jaroslav Malý, Radomír Socha

publisher: Knižní klub

4.4 / 5
20 % Doprava zdarma
Zcela ojedinělá a výjimečná publikace zobrazuje krásu hub prostřednictvím 370 unikátních fotografií od autorů publikace a dalších známých fotografů hub. Kniha zachycuje více než 453 druhů hub, z nichž mnohé jsou velmi vzácné a v běžných atlasech je nenajdete, v jejich nejkrásnější a nejzajímavější podobě, odkrývá jejich tajemství a z poznávání hub činí podivuhodné dobrodružství. Krátké a poutavé

Sleva 20 % z běžně ceny 499 Kč

Naše cena: 399 Kč

Skladem

Celoroční průvodce houbaře

Autor: Kolektiv autorů - BAIER JIŘÍ,SOCHA RADOMÍR

publisher: Aventinum

0 / 5
12 %
Houbařský atlas autorů Radomíra Sochy a Jiřího Baiera je určen především těm, kteří chodí do lesa na houby, ale i odborníkům z řad mykologů. Záměrem publikace je ukázat zájemcům přehled u nás hojněji se vyskytujících druhů hub s důrazem na dobu jejich růstu - roční období. Samozřejmě nechybí ani popisy jednotlivých druhů a jejich barevné fotografie. U každého uvedeného druhu je zmíněno i jeho

Sleva 12 % z běžně ceny 499 Kč

Naše cena: 439 Kč

Skladem

Kapesní atlas jedlých hub

Autor: Kolektiv autorů - Daniel Dvořák,Oldřich Jindřich,Aleš Vít

publisher: AudioStory

5 / 5
24 %
Atlas jedlých hub je určen nám všem, kdo houby rádi sbíráme a konzumujeme. Je v něm popsáno a zobrazeno přes sto druhů hub, které se objevují na našich stolech.

Sleva 24 % z běžně ceny 249 Kč

Naše cena: 189 Kč

Skladem u dodavatele

Houby – víme, co jíme?

Autor: Pavel Kalač

publisher: Dona

0 / 5
25 %
Tato publikace shrnuje soudobé poznatky o složení volně rostoucích i pěstovaných druhů hub. Odpovídá na časté otázky o houbách jako zdroji vitaminů a vlákniny, o obsahu těžkých kovů a radioaktivitě.

Sleva 25 % z běžně ceny 59 Kč

Naše cena: 44 Kč

Skladem

Houby

Autor: Kolektiv autorů - ANTONÍN VLADIMÍR,BAIER JIŘÍ,HAGARA LADISLAV

publisher: Aventinum

0 / 5
12 %
Tato kniha je nejobsáhlejší, jaká kdy o houbách u nás vyšla. Najdete v ní 1104 druhů a odrůd makroskopických hub na barevných fotografiích. Jedlost, nejedlost či jedovatost jsou znázorněny piktogramy a doba růstu římskými číslicemi. Vynikající fotografie doprovází vždy stručný popis houby, údaje o jejích ekologických nárocích, o možnostech záměny či o příbuzných druzích.

Sleva 12 % z běžně ceny 599 Kč

Naše cena: 527 Kč

Skladem

Sbíráme čirůvky

Autor: Kolektiv autorů - BAIER JIŘÍ,HÁLEK VÁCLAV,SOCHA RADOMÍR

publisher: Aventinum

0 / 5
12 %
Další kniha ze série fotografických atlasů pojednává tentokrát o čirůvkách. Tak jako v případě knihy o holubinkách obsahuje i tato receptář nejchutnějších jídel připravených z čirůvek. A není to jen všeobecně známá čirůvka májovka - v publikaci je odborně popsáno 65 druhů čirůvek včetně nejedlých a jedovatých druhů a jejich charakteristických znaků, aby byla vyloučena záměna při jejich sběru.

Sleva 12 % z běžně ceny 499 Kč

Naše cena: 439 Kč

Skladem

Houby - Nový průvodce přírodou

Autor: Kolektiv autorů - Tanja Böhning, Andreas Gminder

publisher: Knižní klub

0 / 5
20 %
Kniha popisuje více než 450 hub z celé Evropy. U každé houby jsou uvedeny údaje o výskytu, podrobné charakteristiky, zajímavosti a poživatelnost. Velká hlavní fotografie zachycuje typický vzhled popisované houby, další vyobrazení informují o detailech významných pro určení nebo podobných druzích. Zvláštní rámeček upozorňuje na nejedlé nebo jedovaté dvojníky.

Sleva 20 % z běžně ceny 99 Kč

Naše cena: 79 Kč

Skladem u dodavatele

Sbíráme holubinky

Autor: Kolektiv autorů - BAIER JIŘÍ,HÁLEK VÁCLAV,SOCHA RADOMÍR

publisher: Aventinum

0 / 5
12 %
Knížka, kterou autoři předkládají čtenářům, je určena hlavně praktickým houbařům. Nabízí přehled u nás nejhojněji se vyskytujících holubinek se zvláštním zřetelem na jedlost a kulinářské využití. Vyfotografované druhy jsou koncipovány tak, aby je houbař mohl co nejlépe rozlišit. V kniha je jedna kapitola věnována zpracování holubinek, která obsahuje 56 receptů a další návody, jak holubinky

Sleva 12 % z běžně ceny 399 Kč

Naše cena: 351 Kč

Skladem

Houby - Kapesní atlas

Autor: Vladimír Antonín

publisher: Alpress

0 / 5
22 %
Pokud nepatříte právě mezi vyhlášené znalce hub a neustále žijete v nejistotě a obavách, odkázaní na pomoc a radu někoho jiného, pak jistě oceníte tuto publikaci, která vám bude dobrým rádcem po celou houbařskou sezonu. Dokonalý obrazový materiál a přesný klíč k určení „úlovku“ z vás mohou udělat vyhlášeného houbaře, na jehož rady se dá vždycky naprosto spolehnout.

Sleva 22 % z běžně ceny 269 Kč

Naše cena: 210 Kč

Skladem

Ryzce v lese, v kuchyni a s léčivými účinky

Autor: Kolektiv autorů - Radomír Socha, Jiří Hák, Jiří Kovač, Aleš Vít

publisher: Eminent

0 / 5
22 %
Pokud si chcete pochutnat na vynikajících lahůdkách z ryzců, držíte v ruce správnou knihu. Naučí vás poznávat jedlé a také léčivé druhy ryzců, které u nás můžete v průběhu houbařské sezony najít.

Sleva 22 % z běžně ceny 399 Kč

Naše cena: 311 Kč

Skladem

Určujeme houby - 340 druhů středoevropských hub

Autor: Andreas Gminder

publisher: Knižní klub

0 / 5
20 % Doprava zdarma
Publikace obsahuje podrobný popis 340 středoevropských hub. Jsou zde uvedeny hlavní charakteristiky jednotlivých druhů i jejich životní prostředí. Podle biotopů je pak možné odhadnout výskyt více druhů hub, které se mohou v dané oblasti nacházet. Příručka obsahuje rovněž praktický klíč k určování a precizní fotografie, které byly pořizovány na přirozeném stanovišti konkrétních druhů.

Sleva 20 % z běžně ceny 399 Kč

Naše cena: 319 Kč

Skladem u dodavatele

Jdeme na houby! - Jak je správně určit, sbírat a uvařit

Autor: Langer Ewald

publisher: Vašut

0 / 5
26 %
Sbírat houby je zábava! Pro všechny houbaře je nejlepší odměnou plný košík hub. Stačí jen pár základních vědomostí a znalost jednotlivých druhů jedlých hub. Mykolog Ewald Langer vás v této příručce seznámí s nejznámějšími houbami a odpoví vám na několik důležitých otázek:

Sleva 26 % z běžně ceny 199 Kč

Naše cena: 147 Kč

Skladem

Na houby s Arnoštem Goldflamem

Autor: Pavel Jirásek

publisher: EDICE ČT

0 / 5
25 %
Prožijme český houbařský rok jinak! Průvodcem novátorského zpracování je Arnošt Goldflam v roli roztomile vševědoucího „taty“. V poučné i zábavné knize, která vznikla podle oblíbeného televizního pořadu, jsou využity zkušenosti předních českých mykologů i běžných houbařů ze všech koutů republiky. Jak zjistíte, sběr hub je nevyzpytatelné dobrodružství a co se našlo a bylo jedlé, to se také uvařilo

Sleva 25 % z běžně ceny 249 Kč

Naše cena: 186 Kč

Skladem

Houby - Velká encyklopedie

Autor: Vladimír Antonín , Jiří Baier , Ladislav Hagara

publisher: Aventinum

0 / 5
20 %
ato kniha je nejobsáhlejší, jaká kdy o houbách u nás vyšla. Najdete v ní 1104 druhů a odrůd makroskopických hub na barevných fotografiích. Jedlost, nejedlost či jedovatost jsou znázorněny piktogramy a doba růstu římskými číslicemi. Vynikající fotografie doprovází vždy stručný popis houby, údaje o jejích ekologických nárocích, o možnostech záměny či o příbuzných druzích.

Sleva 20 % z běžně ceny 599 Kč

Naše cena: 479 Kč

Skladem u dodavatele

Houby

Autor: SVRČEK MIRKO

publisher: Aventinum

0 / 5
12 %
V knize je na 448 fotografií hub a doprovodného textu s rozlišením na jedovaté, jedlé a nejedlé houby. Dále se čtenář v obsáhle zpracovaném úvodu seznámí mimo jiné s morfologií hub, jejich významem pro člověka, určováním hub a konečně i kam a kdy má jít na houby. 280 stran.

Sleva 12 % z běžně ceny 299 Kč

Naše cena: 263 Kč

Skladem

Receptář - Celoroční průvodce houbaře

Autor: Kolektiv autorů - BAIER JIŘÍ,SOCHA RADOMÍR

publisher: Aventinum

0 / 5
12 %
Tato houbová kuchařka vychází jako doplňující publikace ke knize Celoroční průvodce houbaře. Jiří Baier v ní připravil více než 120 receptů z hub, které se dají sbírat během všech ročních období. Většina receptů je doplněna fotografií hotového jídla. Mimo jiné zde najdete i podrobně zpracované a vysvětlené způsoby sušení a konzervování hub.

Sleva 12 % z běžně ceny 299 Kč

Naše cena: 263 Kč

Skladem



Přihlášení uživatele