Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Kuchař-číšník, potravinářství

Nejprodávanější v této kategorii

Receptury teplých pokrmů + CD (7. vydání)

Autor: Kolektiv autorů - Jaroslav Runštuk, kol.

publisher: R Plus

4.3 / 5
26 %
Aktuální 7. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů + CD“ - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled legislativních a hygienických předpisů. Nově bylo doplněno o kapitolu „NOVÉ RECEPTURY“, které odrážejí aktuální moderní trendy naší gastronomie. Dále je do publikace zařazena informace

Sleva 26 % z běžně ceny 580 Kč

Naše cena: 429 Kč

Skladem

Receptury studených pokrmů

Autor: Jaroslav Runštuk

publisher: R Plus

4.7 / 5
26 %
Aktuálně vydaný soubor čítá 816 stran a je opět sladěn s platnou legislativou. Řada receptur je využitelných především na rautech a cateringových akcích.

Sleva 26 % z běžně ceny 495 Kč

Naše cena: 366 Kč

Skladem

Suroviny pro učební obor Cukrář - 5. vydání

Autor: Kolektiv autorů - Ludvík Bláha, Ivana Kopová, František Šrek

publisher: INFORMATORIUM

5 / 5
15 %
Obsah: potravinářská prvovýroba a výroba, složení a vlastnosti poživatin, nauka o výživě, znaky jakosti potravin, příčiny znehodnocování potravin, skladování a konzervování potravin, cukry a ostatní sladidla, obiloviny, škroby, vejce, mléko a mléčné výrobky, tuky, ovoce a ovocné výrobky, jádroviny a olejnatá semena, kakao a čokoláda, pochutiny, nápoje, želírovací látky, kypřicí prostředky,

Sleva 15 % z běžně ceny 320 Kč

Naše cena: 272 Kč

Skladem

Stolničení

Autor: Gustav Salač

publisher: Fortuna

2.8 / 5
20 %
Publikace je určena pro hotelové školy a pro SOU obor kuchař-číšník, dále i pro ty, kteří v pohostinství už pracují a chtějí si rozšířit své odborné znalosti.

Sleva 20 % z běžně ceny 395 Kč

Naše cena: 316 Kč

Skladem

Stroje a zařízení pro učební obory Cukrář, Pekař

Autor: Vladimír Doležal

publisher: INFORMATORIUM

4.4 / 5
17 %
Pro UO Cukrář, Pekař

Sleva 17 % z běžně ceny 265 Kč

Naše cena: 220 Kč

Skladem

Kuchařské práce – technologie 2. díl (pro 2. a 3. ročník OU) - UČEBNICE PRO ODBORNÁ UČILIŠTĚ

Autor: Kolektiv autorů - Ludmila Čermáková, Ivana Vybíralová

publisher: Nakladatelství PARTA

4.8 / 5
Učební text, navazující na 1. díl učebnice, pro žáky druhého a třetího ročníku odborných učilišť v učebním oboru Kuchařské práce, v rozsahu platných učebních osnov. Učebnice obsahuje technologické postupy přípravy omáček, příloh a doplňků k hlavním chodům, předkrmů, pokrmů studené kuchyně, pokrmů z masa jatečního, drůbežího, rybího a zvěřinového, dále přípravu pokrmů na objednávku

Sleva 2 % z běžně ceny 178 Kč

Naše cena: 174 Kč

Skladem

Technologie přípravy pokrmů 1

Autor: Kolektiv autorů - Otoupal Pavel,Sedláčková Hana

publisher: Fortuna

2.7 / 5
20 %
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí

Sleva 20 % z běžně ceny 145 Kč

Naše cena: 116 Kč

Skladem

Odborné kreslení pro obor vzdělání Cukrář

Autor: Pavlína Klopfštoková

publisher: INFORMATORIUM

2.3 / 5
17 %
Učebnice uvádí popis a praktické ukázky zdobení cukrářských výrobků. Přinásí předlohy pro nácvik jednotlivých linií, ozdobných motivů a pásků a různých typů písma. Dále se zabývá základy kresby různých motivů včetně figury, zdobením dortů složitými tvary, patrovými dorty a také tvorbou náročných skulptur. Četné náměty jsou určeny nejdříve pro procvičování tužkou, pastelkami a barvami, později pro

Sleva 17 % z běžně ceny 295 Kč

Naše cena: 245 Kč

Skladem

Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání

Autor: Hana Sedláčková

publisher: Fortuna

5 / 5
20 %
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí

Sleva 20 % z běžně ceny 159 Kč

Naše cena: 127 Kč

Skladem

Jídlo s.r.o.

Autor: Roman Vaněk

publisher: Pražský kulinářský institut

4 / 5
15 %
Velká naučná obrazová kniha autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka pro každého, kdo se chce dozvědět více o tajuplném vzniku potravin krok za krokem. Kniha boří některé mýty a díky moderním technologiím v mobilních telefonech zároveň zdarma zprostředkovává dobrodružnou cestu výroby nejen stovkami barevných fotografií, ale i krátkými filmy!!

Sleva 15 % z běžně ceny 99 Kč

Naše cena: 84 Kč

Skladem

Plakát - Zpracování hovězího masa

publisher: Scientia

2.9 / 5
Výuková tabule Zpracování hovězího masa je další z řady tabulí o technologii masa. Její netradiční graficKé pojetí umožnilo spojit informace o jednotlivých částech hovězího masa, jeho zpracování (bourání) a kuchyňské úpravě. Je určena především pro výuku technologie masa, zbožíznalství apod. na středních odborných školách a učilištích. Zároveň může být nabízena zpracovatelům a prodejcům masa,

Sleva 6 % z běžně ceny 99 Kč

Naše cena: 93 Kč

Skladem

Cukrářská výroba I

publisher: INFORMATORIUM

4.3 / 5
17 %
Propočty surovinových norem, úprava cukru vařením, polevy, náplně, pevná tuková těsta, třená linecká těsta, pálená hmota, listové těsto, koloidy.

Sleva 17 % z běžně ceny 225 Kč

Naše cena: 187 Kč

Skladem

Plakát - Zpracování vepřového masa

publisher: Scientia

0.5 / 5
Výuková tabule Zpracování vepřového masa svým zajímavým grafickým pojetím spojuje informace o jednotlivých částech vepřového masa, jeho zpracování (bourání) a kuchyňské úpravě. Je určena především pro výuku technologie masa, zbožíznalství apod. na středních odborných školách a učilištích. Zároveň může být nabízena zpracovatelům a prodejcům masa, masných a uzenářských výrobků, kteří ji mohou

Sleva 6 % z běžně ceny 99 Kč

Naše cena: 93 Kč

Skladem

Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání

Autor: Hana Sedláčková

publisher: Fortuna

5 / 5
20 %
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí

Sleva 20 % z běžně ceny 145 Kč

Naše cena: 116 Kč

Skladem

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání

Autor: Hana Sedláčková

publisher: Fortuna

4.5 / 5
20 %
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí

Sleva 20 % z běžně ceny 145 Kč

Naše cena: 116 Kč

Skladem

Cukrářská technologie

Autor: Alena Půlpánová 

publisher: R Plus

4.4 / 5
28 %
Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku, surovinová skladba a výrobní postupy, včetně popisu výrobních vad a popřípadě jejich možná náprava. Takto je zpracována i problematika výroby polotovaru tj. výroba korpusů, náplní,

Sleva 28 % z běžně ceny 395 Kč

Naše cena: 284 Kč

Skladem

Stolničení - učebnice pro obor Kuchařské práce v OU - UČEBNICE PRO ODBORNÁ UČILIŠTĚ

Autor: Alena Šindelková

publisher: Nakladatelství PARTA

5 / 5
Učebnice pro žáky druhého, případně i třetího ročníku OU obsahuje v plném rozsahu učivo předepsané osnovami. Učebnice žáky přístupnou formou seznámí s významem stolničení, zásadami a pravidly společenského chování, chování na pracovišti, ve společnosti i ve styku s hosty. Důkladně je probrána problematika úklidových a přípravných prací, oblečení a pomů-cek, inventáře na úseku obsluhy, sestavování

Sleva 2 % z běžně ceny 105 Kč

Naše cena: 103 Kč

Skladem

Potraviny a výživa – učebnice pro obor Kuchařské práce v OU - UČEBNICE PRO ODBORNÁ UČILIŠTĚ

Autor: Marie Šebelová

publisher: Nakladatelství PARTA

0 / 5
Učebnice je určena žákům prvního až třetího ročníku odborných učilišť učebního oboru Kuchařské práce. Učební text podává ucelený přehled o základních surovinách potřebných pro přípravu jídel a nápojů. Je členěn v souladu s platnými učebními osnovami a poskytuje základní vědomosti z nauky o výživě. Podává základní informace o složení potravin a významu jednotlivých složek a surovin pro výživu

Sleva 2 % z běžně ceny 150 Kč

Naše cena: 147 Kč

Skladem

Ekonomika pro SOU 1.díl - Kuchař, číšník

Autor: Josef Mach

publisher: Fortuna

5 / 5
20 %
Trojdílná řada učebnic popisuje základní ekonomické pojmy a činnosti probíhající v podniku společného stravování

Sleva 20 % z běžně ceny 103 Kč

Naše cena: 82 Kč

Skladem

Hospodářské výpočty pro potravinářské obory odborných učilišť

Autor: Kolektiv autorů - Alena Keblová, Jana Volková

publisher: Septima

5 / 5
Učebnice se uplatní zejména v oborech zaměřených na potravinářství. Navazuje na učivo matematiky a je rozdělena na tematické celky, jejichž pořadí je možné pozměnit v návaznosti na odborné předměty. Cílem je upevnit dovednosti studentů v numerickém počítání i v počítání zpaměti a seznámit je s praktickými odbornými výpočty.

Naše cena: 90 Kč

Skladem u dodavatele

Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty

Autor: Kolektiv autorů - J. StejskalováF. Kadlec,I. Nováková

publisher: Idea Servis

5 / 5
12 %
Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi.

Sleva 12 % z běžně ceny 143 Kč

Naše cena: 126 Kč

Skladem

Receptury pro cukrářskou výrobu - Korpusy

Autor: Kolektiv autorů - J. StejskalováF. Kadlec,I. Nováková

publisher: Idea Servis

5 / 5
12 %
Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi.

Sleva 12 % z běžně ceny 133 Kč

Naše cena: 117 Kč

Skladem

Zařízení závodů – učebnice pro obor Kuchařské práce v OU - UČEBNICE PRO ODBORNÁ UČILIŠTĚ

Autor: Mgr. Marie Šebelová

publisher: Nakladatelství PARTA

5 / 5
Publikace je součástí ucelené řady učebnic, navazuje na předměty Technologie a Odborný výcvik. Žáci se prostřednictvím učebnice seznámí s problematikou zařízení výrobních středisek, zařízení pro hygienu nádobí a nářadí, s používanými stroji pro mechanické zpracování potravin a ostatními kuchyňskými stroji a jejich ošetřováním. Obeznámí se rovněž se zařízeními pro tepelné zpracování pokrmů, pro

Sleva 2 % z běžně ceny 176 Kč

Naše cena: 172 Kč

Skladem

Cukrářská výroba II

Autor: Karel Bláha

publisher: INFORMATORIUM

5 / 5
17 %
Šlehané hmoty, třené hmoty, jádrové hmoty, čajové a pařížské pečivo, smetanové výrobky a náplně, ozdoby a příprava hmot, speciální výrobky.

Sleva 17 % z běžně ceny 255 Kč

Naše cena: 212 Kč

Skladem



Přihlášení uživatele