Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Učebnice - Střední školy

Receptury teplých pokrmů + CD (7. vydání)

Autor: Kolektiv autorů - Jaroslav Runštuk, kol.

publisher: Radek Runštuk

4.2 / 5
26 %
Aktuální 7. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů + CD“ - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled legislativních a hygienických předpisů. Nově bylo doplněno o kapitolu „NOVÉ RECEPTURY“, které odrážejí aktuální moderní trendy naší gastronomie. Dále je do publikace zařazena informace

Sleva 26 % z běžně ceny 580 Kč

Naše cena: 429 Kč

Skladem

Cukrářská technologie

Autor: Alena Půlpánová 

publisher: Radek Runštuk

4.4 / 5
28 %
Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku, surovinová skladba a výrobní postupy, včetně popisu výrobních vad a popřípadě jejich možná náprava. Takto je zpracována i problematika výroby polotovaru tj. výroba korpusů, náplní,

Sleva 28 % z běžně ceny 395 Kč

Naše cena: 284 Kč

Skladem

Receptury studených pokrmů

Autor: Jaroslav Runštuk

publisher: Radek Runštuk

4.2 / 5
26 % Předprodej
Aktuálně vydaný soubor čítá 816 stran a je opět sladěn s platnou legislativou. Řada receptur je využitelných především na rautech a cateringových akcích.

Sleva 26 % z běžně ceny 495 Kč

Naše cena: 366 Kč

Předobjednávka



G K podpis SKY

Přihlášení uživatele