Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Angličtina v gastronomii / English in Gastronomy

(Produkt nebyl zatím hodnocen)

Napsat recenzi

Autor: Eva Svobodová
Vydavatel: INFORMATORIUM
Publikováno: 2010
Formát: Paperback 144 stran
Cena: 228 Kč ( 207 Kč bez DPH)
Ušetříte 47 Kč (17%)
Běžná cena 275 Kč
Dostupnost: Skladem (2ks) - expedujeme do 1 pracovního dne (další kusy u dodavatele)

Informace o dostupnosti

Zboží je skladem (2ks) a lze ho:

  • do 1 pracovního dne zaslat na prodejnu Praha 4 - Háje
  • ještě dnes expedovat na Vaši adresu
Další kusy expedujeme v případě objednávky do 2 pracovních dnů.

Poslední aktualizace: 30.4.2017 04:01

Anotace

Příručka odborných výrazů a textů je určena nejen studentům hotelových škol ale všem, kteří se setkávají s anglicky mluvícími hosty. Obsahuje slovní zásobu a fráze týkající se hygieny jídla, principů zdravého stravování, úpravy pokrmů, servírování, úpravy stolů, jednotlivých druhů potravin, anglické, americké a české kuchyně od odlišností ve stravování. Součástí jsou fráze při objednávání.

Kategorie

Knihovnické kódy

  • ISBN: 80-86073-94-7
  • EAN: 9788086073941

Publikace od stejného autora

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu



Přihlášení uživatele