Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Biokuchařka - Maso, drůbež, zelenina

(Produkt nebyl zatím hodnocen)

Napsat recenzi

Autor:
Vydavatel:
Publikováno: 25.10.2010
Formát: 16×24 cm, 216 stran
Cena: 84 Kč ( 76 Kč bez DPH)
Ušetříte 345 Kč (80%)
Běžná cena 429 Kč
Dostupnost:

Anotace

Thomas Thielemann, šéfkuchař ve ''Wirtshaus zum Herrmannsdorfer Schweinsbräu'' v Glonnu u Mnichova, představuje bohatství prosté, přírodní kuchyně na bázi biopotravin. Klade zejména velký důraz na to, aby se pokrmy připravovaly rychle a nebyly příliš nákladné. Jeho recepty jsou srozumitelné, přehledné a doprovázejí je praktické tipy, aby se příprava zaručeně podařila. Přejeme vám mnoho úspěchů při vaření z biopotravin. Dobrou chuť!

Kategorie

Knihovnické kódy

  • ISBN: 978-80-247-2983-1
  • EAN: 9788024729831

Publikace od stejného autora

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu

Informace o autorovi


Thomas Thielmann se narodil v roce 1964, vystudoval Steinberger Hotelfachschule v Bad Reichenhall a praxi absolvoval ve Frankfurter Hof ve Frankfurtu. Vařil v hotelích v Osacea Tokiu, působil jako asistent šéfkuchaře u Karla Ederera v mnichovské restauraci „Glockenbach“ a jako šéfkuchař v Horbruchu v „Historische Schlossmühle“.V roce 1993 založil vlastní „Wirtshaus zum Herrmanns-dorfer Schweinsbräu“ v Glonnu. Zde mohl začít realizovat své dlouholeté přání podávat hostům sezonní kuchyni, která současně odráží specifika daného regionu. Hostům nabízí produkty nejvyšší kvality z ekologického chovu.


Přihlášení uživatele