Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Bylinky do kuchyně a jejich jedovatí dvojníci

(Produkt nebyl zatím hodnocen)

Napsat recenzi

Autor: Eva Maria Dreyer
Vydavatel: Víkend
Publikováno: 2008
Formát: Vázaný 141 stran
Cena: 214 Kč ( 195 Kč bez DPH)
Ušetříte 75 Kč (26%)
Běžná cena 289 Kč
Dostupnost: Skladem (2ks) - expedujeme do 1 pracovního dne (další kusy u dodavatele)

Informace o dostupnosti

Zboží je skladem (2ks) a lze ho ještě dnes:

  • odebrat na prodejně Praha 4 - Háje
  • expedovat na Vaši adresu
Další kusy expedujeme v případě objednávky do 3 pracovních dnů.

Poslední aktualizace: 26.4.2017 00:16

Anotace

Příroda nám v každém ročním období nabízí záplavu rostlin. Zjara, v časném létě i v dalších měsících poskytuje mnoho zeleně i květů, jež se uplatňují jako zdroj vitaminů, příjemných chutí a léčivých účinků. Je jich kolem nás mnohem víc, než si obvykle uvědomujeme. Chlubí se svými barvami, nabízejí své listy i plody. Ty, které nejsou jedlé, nám starosti nedělají, ovšem – mnohé po pozření mají jedovaté účinky. Které jsou které? Odpověď je někdy těžká, když rostliny jedlé, nepoživatelné a dokonce jedovaté jsou si často podobné – jako dvojníci. Chceme-li bylinky sbírat a uplatnit v kuchyni, musíme je znát. Tato kniha nabízí možnost, jak spolehlivě poznat 90
všeobecně rozšířených poživatelných planých rostlin a jak je odlišit od podobných jedovatých nebo nepoživatelných druhů. Kniha Vás tímto úskalím vede srozumitelně a s přehledem.

Kategorie

Knihovnické kódy

  • ISBN: 978-80-86891-77-4
  • EAN: 9788086891774

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu



Přihlášení uživatele