Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem

(Produkt nebyl zatím hodnocen)

Napsat recenzi

Autor: M. Křivánek
Vydavatel: LEDA
Formát: Formát: A5 Vazba: pevná 368 stran
Cena: 309 Kč ( 281 Kč bez DPH)
Ušetříte 120 Kč (28%)
Běžná cena 429 Kč
Dostupnost: Skladem u dodavatele (nad 100ks) - expedujeme do 2 pracovních dnů

Informace o dostupnosti

Toto zboží se nachází ve skladu našeho dodavatele (v počtu nad 100ks).

  • Expedujeme do 2 pracovních dnů.

Anotace

Publikace přináší rozsáhlou nabídku slov, slovních spojení a frází používaných v oblasti gastronomie, jako jsou názvy potravin, jídel a nápojů, názvy v jídelním lístku, výrazy používané při přípravě a úpravě jídel, v receptech, ale i v terminologii provozních a pomocných zařízení, při obsluze hosta, stolování a stravování.
Je určena studentům a učitelům učňovských středisek a odborných škol se zaměřením na společné stravování i na oblast cestovního ruchu, průvodcům a všem, kteří poskytují gastronomické služby, ale též širší veřejnosti se zájmem o prohloubení znalostí z tohoto atraktivního oboru.

Kategorie

Knihovnické kódy

  • ISBN: 80-7335-036-X
  • EAN: 9788073350369

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu



Přihlášení uživatele