Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - Svazek II

Autor:

(1x)

Napsat recenzi

Vydavatel:
Publikováno: 2008
Formát: A5, brožovaná 53 stran
Cena: 106 Kč běžně 120 Kč
Přidat 'Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - Svazek II' do košíku

Dostupnost:

(další kusy u dodavatele)

nebo Hlídající pes, Doporučit známému, Položit dotaz prodejci, Přidat do oblíbených

Anotace

Publikace je zaměřena na získání informací, jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelsnost, využitelnost živin i ochranných látek. Poskytuje informace, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti (chuť, vůni, barvu, texturu) i celkový vzhled.

Kategorie

Knihovnické kódy

  • ISBN: 9788090382084
  • EAN: 9788090382084

Publikace od stejného autora

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu



Přihlášení uživatele