Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - Svazek II

(1x)

Napsat recenzi

Autor: Dostálová Jana
Vydavatel: Forsapi
Publikováno: 2008
Formát: A5, brožovaná 53 stran
Cena: 106 Kč ( 96 Kč bez DPH)
Ušetříte 14 Kč (12%)
Běžná cena 120 Kč
Dostupnost: Skladem (23ks) - expedujeme do 1 pracovního dne (další kusy u dodavatele)

Informace o dostupnosti

Zboží je skladem (23ks) a lze ho:

  • do 1 pracovního dne zaslat na prodejnu Praha 4 - Háje
  • ještě dnes expedovat na Vaši adresu
Další kusy expedujeme v případě objednávky do 3 pracovních dnů.

Poslední aktualizace: 28.5.2017 13:16

Anotace

Publikace je zaměřena na získání informací, jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelsnost, využitelnost živin i ochranných látek. Poskytuje informace, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti (chuť, vůni, barvu, texturu) i celkový vzhled.

Kategorie

Knihovnické kódy

  • ISBN: 9788090382084
  • EAN: 9788090382084

Publikace od stejného autora

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu



Přihlášení uživatele