Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Cukrářská technologie

Autor:

(11x)

Počet recenzí: 2

Napsat recenzi

Vydavatel:
Jazyk: čeština
Publikováno: 2013
Formát: A5 kniha 286 stran
Cena: 284 Kč běžně 395 Kč
Produkt nelze zakoupit

Dostupnost:

nebo Hlídající pes, Doporučit známému, Položit dotaz prodejci, Přidat do oblíbených

Anotace

Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku, surovinová skladba a výrobní postupy, včetně popisu výrobních vad a popřípadě jejich možná náprava. Takto je zpracována i problematika výroby polotovaru tj. výroba korpusů, náplní, polev nejčastěji používaných v současné výrobní praxi i s ohledem na možnosti různých kombinací. Tímto způsobem je rovněž zpracována problematika výroby výrobků bez použití cukru, pro zákazníky, kteří cukr konzumovat nemohou. Tyto jako i ostatní výrobky jsou nově upraveny podle platné legislativy.

Knihovnické kódy

  • EAN: 9788090409316

Hodnocení


  • 5 / 5

    je to učebnice


  • 5 / 5

    Dobrá učebnice.

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu



Přihlášení uživatele