Náš web Levné učebnice používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti.

Registrace | Přihlášení


Cukrářská výroba I

(1x)

Napsat recenzi

Vydavatel: INFORMATORIUM
Jazyk: čeština
Formát: 204x143x0 mm Kniha 144 stran
Cena: 187 Kč ( 170 Kč bez DPH)
Ušetříte 38 Kč (17%)
Běžná cena 225 Kč
Dostupnost: Skladem (39ks) - expedujeme do 1 pracovního dne (další kusy u dodavatele)

Informace o dostupnosti

Zboží je skladem (39ks) a lze ho:

  • do 1 pracovního dne zaslat na prodejnu Praha 4 - Háje
  • ještě dnes expedovat na Vaši adresu
Další kusy expedujeme v případě objednávky do 3 pracovních dnů.

Poslední aktualizace: 10.12.2016 20:02

Anotace

Propočty surovinových norem, úprava cukru vařením, polevy, náplně, pevná tuková těsta, třená linecká těsta, pálená hmota, listové těsto, koloidy.

Kategorie

Knihovnické kódy

  • ISBN: 978-80-7333-096-5
  • EAN: 9788073330965

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Receptury pro cukrářskou výrobu - Korpusy

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 133 Kč

Ušetříte: 12 Kč 9 %

Naše cena: 121 Kč

Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání

Autor: Hana Sedláčková

Běžná cena: 145 Kč

Ušetříte: 26 Kč 18 %

Naše cena: 119 Kč

Suroviny pro učební obor Cukrář - 5. vydání

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 320 Kč

Ušetříte: 40 Kč 13 %

Naše cena: 280 Kč

Technologie přípravy pokrmů 6

Autor: Hana Sedláčková

Běžná cena: 159 Kč

Ušetříte: 28 Kč 18 %

Naše cena: 131 Kč

Cukrářská technologie

Autor: Alena Půlpánová 

Běžná cena: 395 Kč

Ušetříte: 102 Kč 26 %

Naše cena: 293 Kč

Technologie kuchařských prací pro odborná učiliště

Autor: Luboš Šebek

Běžná cena: 140 Kč

Ušetříte: -4 Kč -3 %

Naše cena: 144 Kč

Receptury studených pokrmů

Autor: Jaroslav Runštuk

Běžná cena: 495 Kč

Ušetříte: 118 Kč 24 %

Naše cena: 377 Kč

Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání

Autor: Hana Sedláčková

Běžná cena: 145 Kč

Ušetříte: 26 Kč 18 %

Naše cena: 119 Kč

Odborné kreslení pro obor vzdělání Cukrář

Autor: Pavlína Klopfštoková

Běžná cena: 295 Kč

Ušetříte: 43 Kč 15 %

Naše cena: 252 Kč

Cukrářské práce, technologie (1.–3. ročník) - UČEBNICE PRO ODBORNÁ UČILIŠTĚ

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 194 Kč

Ušetříte: -2 Kč -1 %

Naše cena: 196 Kč

Zpracování masa pro 3.r. SOU

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 160 Kč

Ušetříte: 26 Kč 16 %

Naše cena: 134 Kč

Jídlo s.r.o.

Autor: Roman Vaněk

Běžná cena: 299 Kč

Ušetříte: 37 Kč 12 %

Naše cena: 262 Kč

Kuchařské práce – technologie 2. díl (pro 2. a 3. ročník OU) - UČEBNICE PRO ODBORNÁ UČILIŠTĚ

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 178 Kč

Ušetříte: -1 Kč -1 %

Naše cena: 179 Kč

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání

Autor: Hana Sedláčková

Běžná cena: 145 Kč

Ušetříte: 26 Kč 18 %

Naše cena: 119 Kč

Stručné dějiny oborů Potravinářství a hotelnictví

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 75 Kč

Ušetříte: 9 Kč 12 %

Naše cena: 66 Kč

Stravovací služby (brož.)

Autor: Lena Mlejnková

Běžná cena: 142 Kč

Ušetříte: 10 Kč 7 %

Naše cena: 132 Kč

Řezník, uzenář - biologie 1. a 2.r. SOU

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 109 Kč

Ušetříte: 17 Kč 16 %

Naše cena: 92 Kč

Receptury pro cukrářskou výrobu - Náplně, modelovací hmoty, polevy, upravené suroviny

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 153 Kč

Ušetříte: 14 Kč 9 %

Naše cena: 139 Kč

Plakát - Zpracování hovězího masa

Běžná cena: 99 Kč

Ušetříte: 3 Kč 3 %

Naše cena: 96 Kč

Nauka o výživě -- pro střední hotelové školy a veřejnost

Autor: Libuše Kuderová

Běžná cena: 177 Kč

Ušetříte: 31 Kč 18 %

Naše cena: 146 Kč

Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 183 Kč

Ušetříte: 17 Kč 9 %

Naše cena: 166 Kč

Zařízení závodů – učebnice pro obor Kuchařské práce v OU - UČEBNICE PRO ODBORNÁ UČILIŠTĚ

Autor: Mgr. Marie Šebelová

Běžná cena: 176 Kč

Ušetříte: -1 Kč -1 %

Naše cena: 177 Kč

Receptury teplých pokrmů + CD (7. vydání)

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 580 Kč

Ušetříte: 138 Kč 24 %

Naše cena: 442 Kč

Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání

Autor: Hana Sedláčková

Běžná cena: 159 Kč

Ušetříte: 28 Kč 18 %

Naše cena: 131 Kč

Stroje a zařízení pro učební obory Cukrář, Pekař

Autor: Vladimír Doležal

Běžná cena: 265 Kč

Ušetříte: 38 Kč 14 %

Naše cena: 227 Kč

Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 143 Kč

Ušetříte: 13 Kč 9 %

Naše cena: 130 Kč

Technologie přípravy pokrmů 1

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 145 Kč

Ušetříte: 26 Kč 18 %

Naše cena: 119 Kč

Řezník, uzenář - anatomie 1. a 2.r. SOU

Autor: Šereda Jaroslav

Běžná cena: 119 Kč

Ušetříte: 19 Kč 16 %

Naše cena: 100 Kč

Cukrářská výroba II

Autor: Karel Bláha

Běžná cena: 255 Kč

Ušetříte: 37 Kč 15 %

Naše cena: 218 Kč

Ekonomika pro SOU 2.díl - Kuchař, číšník

Autor: Josef Mach

Běžná cena: 103 Kč

Ušetříte: 19 Kč 18 %

Naše cena: 84 Kč

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu


Proč nakoupit u nás?

  • Přes 720 000
    spokojených zákazníků
  • 238 236
    titulů v katalogu
  • 4 916
    nakladatelů v katalogu
  • 10 218
    ukázek z knih
  • 7 let
    úspěšně na trhu
  • Osobní odběr
    prodejna Praha 4


APEK - česká kvalita - certifikovaný obchod

APEK - dodržuji terminologii lhůt dodání

Výhradní distribuce Comenia Script


Přihlášení uživatele