Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Cukrářská výroba III.

(2x)

Napsat recenzi

Autor:
Vydavatel:
Jazyk: čeština
Publikováno: 2013
Formát: 146 x 206 x 11 mm kniha 186 stran
Cena: 212 Kč ( 193 Kč bez DPH)
Ušetříte 43 Kč (17%)
Běžná cena 255 Kč
Dostupnost: (další kusy u dodavatele)

Anotace

Učebnice uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků a zařízením provozoven.

Kategorie

Knihovnické kódy

  • EAN: 9788073330996

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu



Přihlášení uživatele