Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Culinaria Španělsko - Kulinární průvodce

(Produkt nebyl zatím hodnocen)

Napsat recenzi

Vydavatel:
Publikováno: 2009 (1. vydání)
Formát: 1× Kniha, vázaná, 488 stran, 21,6 × 25,3 cm, česky
Cena: 559 Kč ( 508 Kč bez DPH)
Ušetříte 140 Kč (20%)
Běžná cena 699 Kč
Dostupnost: (další kusy u dodavatele)

Anotace

Kuchyně každého národa je její příroda v hrnci,“ řekl katalánský spisovatel Josep Pla. S Culinarií Španělsko, navazující na knihu Culinaria Francie, budete tedy poznávat rozmanitosti španělské země, přírody i kultury a odstíny neznámých chutí její kuchyně. Už samotná odlišnost klimatických podmínek dává tušit, že zde nemůže existovat jednotná národní kuchyně. Na chladném a vlhkém severu najdeme jiné plodiny než v mírném klimatu u Středozemního moře nebo na chudé náhorní plošině středního Španělska. Recepty v knize reprezentují jednotlivé regionální kuchyně, které zůstávají věrné svým tradicím – máte možnost vyzkoušet například katalánský rybí kotlík, česnekovou polévku z kraje La Manche, valencijskou paellu či mandlové bochánky z Andalusie. Kniha je pozvánkou na kulinární cestu po Španělsku – cesta k srdci vede prostě žaludkem.

Kategorie

Knihovnické kódy

  • ISBN: 978-80-7391-269-7
  • EAN: 9788073912697

Spoluautoři:

Překlad Štumpf, Eugen

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu



Přihlášení uživatele