Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Czech cookbook

(Produkt nebyl zatím hodnocen)

Napsat recenzi

Autor: Magdalena Wagnerová Petr Sýkora
Vydavatel: Plot
Jazyk: angličtina
Publikováno: 06/2016
Formát: vázaná; 135 x 185 mm; 160 stran kniha
Cena: 227 Kč ( 206 Kč bez DPH)
Ušetříte 72 Kč (24%)
Běžná cena 299 Kč
Dostupnost: Skladem (1ks) - expedujeme do 1 pracovního dne (další kusy u dodavatele)

Informace o dostupnosti

Zboží je skladem (1ks) a lze ho:

  • do 1 pracovního dne zaslat na prodejnu Praha 4 - Háje
  • ještě dnes expedovat na Vaši adresu
Další kusy expedujeme v případě objednávky do 3 pracovních dnů.

Poslední aktualizace: 25.5.2017 11:17

Anotace

The best recipes of Czech cuisine.
Czechs have always liked to eat. Czech women have been renowned as excellent cooks, one of the reasons probably being that their art is based on traditional recipes, nourishing ingredients and time-proven practices, passed in families down the generations. Dishes such as kulajda soup, tenderloin in cream sauce, potato pancakes and buns are prepared not only in Czech households, but also more and more often in the best restaurants around the country. Thanks to this fact, foreign visitors can also be persuaded of the qualities of Czech traditional cuisine. This book has been prepared for those who have tasted Czech cuisine and who cannot do without it any more.

Kategorie

Knihovnické kódy

  • ISBN: 978-80-7428-287-4
  • EAN: 9788074282874

Publikace od stejného autora

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu



Přihlášení uživatele