Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Domácí řeznická kuchařka - Tradiční recepty z vepřového, hovězího a skopového

(Produkt nebyl zatím hodnocen)

Napsat recenzi

Autor: Josef Dušátko
Vydavatel: CPress
Jazyk: čeština
Publikováno: 01/2016
Formát: vázaná; 165 x 225 mm; 164 stran kniha
Cena: 233 Kč ( 212 Kč bez DPH)
Ušetříte 66 Kč (22%)
Běžná cena 299 Kč
Dostupnost: Skladem (3ks) - expedujeme do 1 pracovního dne (další kusy u dodavatele)

Informace o dostupnosti

Zboží je skladem (3ks) a lze ho:

  • do 1 pracovního dne zaslat na prodejnu Praha 4 - Háje
  • ještě dnes expedovat na Vaši adresu
Další kusy expedujeme v případě objednávky do 3 pracovních dnů.

Poslední aktualizace: 22.5.2017 23:27

Anotace

Uspořádejte klasické zabijačkové hody – ve vlastní kuchyni!
Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami!

Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další. Vše zvládnete udělat i v bytě, nepotřebujete vesnický dvorek ani prasátko, stačí pouze nakoupit si suroviny a pustit se do díla. Ale pokud budete chtít, podle této knihy můžete aktivně pomáhat řezníkovi při opravdové zabijačce, protože postupy, jak na to, zde najdete také.
Navíc zde naleznete kapitolu, jak si postavit domácí udírnu a návod na uzení domácích výrobků, a také kapitolu s velmi starými zabijačkovými recepty.

Tato kniha je novým, aktualizovaným vydáním klasické Řeznické kuchařky autora Josefa Dušátka z roku 1991.

Kategorie

Knihovnické kódy

  • ISBN: 978-80-264-0995-3
  • EAN: 9788026409953

Publikace od stejného autora

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu



Přihlášení uživatele