Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Domácí uzení masa na grilu i v udírně

Autor:

(Produkt nebyl zatím hodnocen)

Napsat recenzi

Vydavatel:
Jazyk: čeština
Publikováno: 09/2017
Formát: vázaná; 195 x 235 mm; 192 stran kniha
Cena: 279 Kč běžně 349 Kč
Přidat 'Domácí uzení masa na grilu i v udírně' do košíku

Dostupnost:

nebo Hlídající pes, Doporučit známému, Položit dotaz prodejci, Přidat do oblíbených

Anotace

Málokterá vůně probouzí v člověku takové chutě, jako vůně udícího se masa. Křehké a perfektně ochucené maso dodá nezaměnitelné aroma mnoha různým pokrmům. Kniha vás provede všemi kroky na cestě za dokonale vyuzeným kouskem masa a přidá nejrůznější tipy a triky na kořenicí směsi a marinády. Přes 50 receptů na uzení drůbeže, hovězího či vepřového masa i mořských plodů od cenami ověnčeného autora Willa Fleischmana vám pomůže zazářit na letních party s přáteli a rodinou.

Kategorie

Knihovnické kódy

  • ISBN: 978-80-7549-077-3
  • EAN: 9788075490773

Informace:

Originální název Smoking Meat (DK)
Překlad Květa Palowská

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu



Přihlášení uživatele