Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Food and Culture, 3th ed.

(Produkt nebyl zatím hodnocen)

Napsat recenzi

Autor: C. Counihan
Vydavatel: Taylor & Francis Books Ltd
Publikováno: 2012
Formát: paperback 648 stran
Cena: 1 485 Kč ( 1 350 Kč bez DPH)
Ušetříte 165 Kč (10%)
Běžná cena 1 650 Kč
Dostupnost: Skladem u dodavatele - expedujeme do 28 pracovních dnů

Informace o dostupnosti

Toto zboží se nachází ve skladu našeho dodavatele.

  • Expedujeme do 28 pracovních dnů.

Anotace

The classic book that helped to define and legitimize the field of food and culture studies is now available, with major revisions, in a specially affordable e-book version (978-0-203-07975-1). The third edition includes 40 original essays and reprints of previously published classics under 5 Sections: FOUNDATIONS, HEGEMONY AND DIFFERENCE, CONSUMPTION AND EMBODIMENT, FOOD AND GLOBALIZATION, and CHALLENGING, CONTESTING, AND TRANSFORMING THE FOOD SYSTEM. 17 of the 40 articles included are either, new to this edition, rewritten by their original authors, or edited by Counihan and van Esterik. A bank of test items applicable to each article in the book is available to instructors interested in selecting this edition for course use. Simply send an e.mail to the publisher at companionaccess@informa.com.

Kategorie

Knihovnické kódy

  • EAN: 9780415521048

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu



Přihlášení uživatele