Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Husbandry and management practices in farrowing, Vol II.

(Produkt nebyl zatím hodnocen)

Napsat recenzi

Autor: E. M. Alberto
Vydavatel: Grupo Asís
Publikováno: 2015
Formát: Hardback 200 stran
Cena: 1 278 Kč ( 1 162 Kč bez DPH)
Ušetříte 142 Kč (10%)
Běžná cena 1 420 Kč
Dostupnost: Skladem u dodavatele - expedujeme do 28 pracovních dnů

Informace o dostupnosti

Toto zboží se nachází ve skladu našeho dodavatele.

  • Expedujeme do 28 pracovních dnů.

Anotace

After providing a comprehensive review of the fundamental aspects of farrowing (physiology, facilities, organisation, etc.) in the first volume, in this second volume the authors focus on the next phase, lactation. From the technical and physiological aspects that affect both the mother and the piglet, to production targets, feeding, health programmes on the farm or personnel management. These are topics that will undoubtedly be helpful in the daily practice of professional veterinary surgeons. As in the previous volume, the authors have achieved a very practical book with rigorous contents, based on their experience and technical literature, accompanied by a large amount of visual material to complement the information given.

Kategorie

Knihovnické kódy

  • EAN: 9788416315109

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu



Přihlášení uživatele