Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)

(Produkt nebyl zatím hodnocen)

Napsat recenzi

Autor: Václav Frič
Vydavatel: Apetit
Publikováno: 16.4.2015
Formát: Vázaný 180 stran
Cena: 184 Kč ( 167 Kč bez DPH)
Ušetříte 65 Kč (26%)
Běžná cena 249 Kč
Na prodejně: Zboží je dostupné na prodejně (za běžnou cenu)
Dostupnost: Skladem u dodavatele (nad 100ks) - expedujeme do 3 pracovních dnů

Informace o dostupnosti

Toto zboží se nachází ve skladu našeho dodavatele (v počtu nad 100ks).

  • Expedujeme do 3 pracovních dnů.

Anotace

Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete!

Kategorie

Knihovnické kódy

  • ISBN: 978-80-87575-39-0
  • EAN: 9788087575390

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu



Přihlášení uživatele