Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Jak se dělá cidre, calvados, pommeau

(Produkt nebyl zatím hodnocen)

Napsat recenzi

Autor:
Vydavatel:
Jazyk: čeština
Publikováno: 04/2016
Formát: vázaná; 150 x 210 mm; 96 stran kniha
Cena: 199 Kč ( 181 Kč bez DPH)
Ušetříte 70 Kč (26%)
Běžná cena 269 Kč
Dostupnost: (další kusy u dodavatele)

Anotace

Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát - jablkovici.
Jenže pozor - jablkovice není věhlasný calvados, ten skvělý nápoj tmavě jantarové barvy, jemné chuti a vůně jablek! Calvados, to je vznešený příbuzný naší jablkovice. Proč tedy nezkusit trochu experimentovat a povznést náš destilát do ušlechtilého stavu?
Krok za krokem vede k tomuto cíli čtenáře zkušená odbornice doc. ing. Helena Uhrová, CSc. Píše o historii, přípravě i použití nápojů, jako jsou cidre, calvados a pommeau. Připojuje zajímavé recepty na jídla a nápoje připravené s použitím calvadosu.

Kategorie

Knihovnické kódy

  • ISBN: 978-80-7433-151-0
  • EAN: 9788074331510

Publikace od stejného autora

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu



Přihlášení uživatele