Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Jak se dělá cidre, calvados, pommeau

Autor:

(1x)

Napsat recenzi

Vydavatel:
Jazyk: čeština
Publikováno: 04/2016
Formát: vázaná; 150 x 210 mm; 96 stran kniha
Cena: 199 Kč běžně 269 Kč
Přidat 'Jak se dělá cidre, calvados, pommeau' do košíku

Dostupnost:

nebo Hlídající pes, Doporučit známému, Položit dotaz prodejci, Přidat do oblíbených

Anotace

Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát - jablkovici.
Jenže pozor - jablkovice není věhlasný calvados, ten skvělý nápoj tmavě jantarové barvy, jemné chuti a vůně jablek! Calvados, to je vznešený příbuzný naší jablkovice. Proč tedy nezkusit trochu experimentovat a povznést náš destilát do ušlechtilého stavu?
Krok za krokem vede k tomuto cíli čtenáře zkušená odbornice doc. ing. Helena Uhrová, CSc. Píše o historii, přípravě i použití nápojů, jako jsou cidre, calvados a pommeau. Připojuje zajímavé recepty na jídla a nápoje připravené s použitím calvadosu.

Kategorie

Knihovnické kódy

  • ISBN: 978-80-7433-151-0
  • EAN: 9788074331510

Publikace od stejného autora

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu



Muž a žena
Apríl? Ani omylem

Přihlášení uživatele