Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Jak žít zdravě bez lepku

(2x)

Počet recenzí: 1

Napsat recenzi

Autor:
Vydavatel:
Jazyk: čeština
Publikováno: 25.3.2015
Formát: vázaná; 150 x 210 mm; 336 stran kniha
Cena: 224 Kč ( 204 Kč bez DPH)
Ušetříte 56 Kč (20%)
Běžná cena 280 Kč
Na prodejně: (za běžnou cenu)
Dostupnost: (další kusy u dodavatele)

Anotace

Doktor Alessio Fasano, který je světově uznávaný odborník, hostující profesor na lékařské fakultě Harvardské univerzity a zakladatel Centra pro výzkum celiakie v nemocnici MassGeneral v Bostonu, prezentuje poslední vývoj vědeckého výzkumu a léčby, a také odpovědi, jež poskytují stále početnějšímu publiku. Tento průkopnický a směrodatný průvodce je neocenitelnou mapou pro právě diagnostikované pacienty, pro ty, kteří se už musí vyrovnávat s problémy z lepku a pro každého, kdo si myslí, že by problémy s lepkem mohl mít. V knize se dozvíte:
O rozdílu mezi celiakií, citlivostí na lepek a alergií na pšenici.
- O současných nejlepších postupech při léčbě poruch způsobených lepkem bez ohledu na věk.
- Praktické informace o tom, jak zařídit bezlepkovou kuchyni, jak číst informační štítky a jak zůstat v bezpečí a zdraví ve světě plném skrytých zdrojů lepku.
- O psychologickém dopadu diagnózy a jejím vlivu na rodinu.
- O průlomovém výzkumu prevence a terapie.
- O spolehlivých a přesných zdrojích pro pacienty, rodiče a lékaře.
- O receptu na autentickou bezlepkovou italskou večeři z domoviny doktora Fasana.

Kategorie

Knihovnické kódy

  • ISBN: 978-80-7349-433-9
  • EAN: 9788073494339

Informace:

Originální název Gluten Freedom

Hodnocení


  • 5

    Kížka je téměř stoprocentní pro lidi s problémy kolem lepku. Snad jedniná maličkost je v tom že recepty jsou "americké"-některé suroviny jsou u nás nedostupné, nebo neznámé.
    Velice zajímavé jsou i informace o průběhu výzkumu celiakie ve světě i v USA a rovněž "příběhy ze života" celiaků.
    Pro mne, jako poučenou osobu v problematice celiakie je knížka velmi lehce čtivá.

    Tato knížka by se měla stát "učebnicí" nejen lidem s potížemi způsobenými lepklem, ale i většině našich MUDr.(ů), kteří jsou v této důležité problematice zcela mimo mísu. A jetě taky "pomatencům", co drží bezlepkovou dietu zbytečně, protože to je momentální móda.
    Odborné články(nejen) Dr. Fasana sleduji už řadu let, většinou si je musím pracně překládat, protože angličtina není moje silná stránka. Navíc-přeložit správně článek o celiakii dělá velké problémy i lidem se státnicí z tohoto jazyka.Takže -mít publikaci v češtině je pro mne velké plus.

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu



Přihlášení uživatele