Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Jídlo a pití v pravěku a ve středověku

(Produkt nebyl zatím hodnocen)

Napsat recenzi

Autor:
Vydavatel:
Publikováno: 2011 (2. aktualizované vydání)
Formát: 1× kniha, vázaná, 510 stran, 13 × 20,5 cm, česky
Cena: 366 Kč ( 333 Kč bez DPH)
Ušetříte 129 Kč (26%)
Běžná cena 495 Kč
Dostupnost:

Anotace

Od vzniku pračlověka uplynulo několik milionů let, od vzniku zemědělství asi deset tisíc let. Velmi dlouhé období sběračství a lovu na jedné straně a období záměrné výroby potravin na straně druhé mají svá specifika a rozdílné druhy a množství pramenů. Specializace na archeologii a historii sama o sobě není dostačující, autorka pracovala také s materiálem paleobotanických, osteologickým, ale i etnografickým, přičemž i v tomto směru byla v pracovním styku s předními světovými odborníky. Tato kniha je už její čtvrtou o dějinách výživy a dovršuje cyklus poznání výživy a vaření od počátku lidstva do období národního obrození. Je věnována období nejdelšímu a na odbornost a rozsah speciálních znalostí nejnáročnějšímu.

Kategorie

Knihovnické kódy

  • ISBN: 978-80-200-1991-2
  • EAN: 9788020019912

Publikace od stejného autora

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu



Přihlášení uživatele