Náš web Levné učebnice používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti.

Registrace | Přihlášení


Jídlo s.r.o.

(7x)

Počet recenzí: 1

Napsat recenzi

Autor: Roman Vaněk
Vydavatel: Pražský kulinářský institut
Jazyk: čeština
Publikováno: 22.10.2015
Formát: vázaná; 215 x 305 mm; 192 stran kniha
Cena: 254 Kč ( 231 Kč bez DPH)
Ušetříte 45 Kč (15%)
Běžná cena 299 Kč
Na prodejně: Zboží je dostupné na prodejně (za běžnou cenu)
Dostupnost: Skladem (12ks) - expedujeme do 1 pracovního dne (další kusy u dodavatele)

Informace o dostupnosti

Zboží je skladem (12ks) a lze ho ještě dnes:

  • odebrat na prodejně Praha 4 - Háje
  • expedovat na Vaši adresu
Další kusy expedujeme v případě objednávky do 3 pracovních dnů.

Poslední aktualizace: 8.12.2016 03:37

Anotace

Velká naučná obrazová kniha autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka pro každého, kdo se chce dozvědět více o tajuplném vzniku potravin krok za krokem. Kniha boří některé mýty a díky moderním technologiím v mobilních telefonech zároveň zdarma zprostředkovává dobrodružnou cestu výroby nejen stovkami barevných fotografií, ale i krátkými filmy!!
Školáci tak budou moci během výuky legálně vytáhnout z aktovek své „chytré“ telefony a nechat se filmově přenést do světa výroby. Kniha se tak může stát výbornou učební pomůckou nejen pro malé, ale i velké čtenáře.
Každý moderní člověk by měl o koloběhu potravin a jejich výrobě znát co možná nejvíc. A to už od útlého věku.

Kategorie

Knihovnické kódy

  • ISBN: 978-80-87737-20-0
  • EAN: 9788087737200

Hodnocení

  • Ověřený zákazník
    17.11.2015 19:37 5

    Skvělá knížka plná zajímavostí a věcí, které dokonale doplní videa na Streamu.cz - Jídlo s.r.o.

    Velmi přehledná a parádně zpracovaná

    zatím nic

Publikace od stejného autora

Velká kuchařka Čech a Moravy

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 599 Kč

Ušetříte: 90 Kč 15 %

Naše cena: 509 Kč

Snadno & rychle 2

Autor: Roman Vaněk

Běžná cena: 299 Kč

Ušetříte: 45 Kč 15 %

Naše cena: 254 Kč

Snadno & rychle

Autor: Roman Vaněk

Běžná cena: 399 Kč

Ušetříte: 60 Kč 15 %

Naše cena: 339 Kč

Poklady klasické české kuchyně - aneb Jak to ta babička tenkrát vařila

Autor: Roman Vaněk

Běžná cena: 399 Kč

Ušetříte: 60 Kč 15 %

Naše cena: 339 Kč

Kouzlo kuchyně Čech a Moravy aneb dědictví našich babiček

Autor: Roman Vaněk

Běžná cena: 399 Kč

Ušetříte: 60 Kč 15 %

Naše cena: 339 Kč

Klenoty klasické evropské kuchyně

Autor: Roman Vaněk

Běžná cena: 399 Kč

Ušetříte: 60 Kč 15 %

Naše cena: 339 Kč

Pražská kuchařka

Autor: Roman Vaněk

Běžná cena: 999 Kč

Ušetříte: 150 Kč 15 %

Naše cena: 849 Kč

Dobroty s příběhem

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 59 Kč

Ušetříte: 16 Kč 27 %

Naše cena: 43 Kč

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání

Autor: Hana Sedláčková

Běžná cena: 145 Kč

Ušetříte: 29 Kč 20 %

Naše cena: 116 Kč

Cukrářská technologie

Autor: Alena Půlpánová 

Běžná cena: 395 Kč

Ušetříte: 111 Kč 28 %

Naše cena: 284 Kč

Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání

Autor: Hana Sedláčková

Běžná cena: 159 Kč

Ušetříte: 32 Kč 20 %

Naše cena: 127 Kč

Zpracování masa pro 3.r. SOU

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 160 Kč

Ušetříte: 30 Kč 19 %

Naše cena: 130 Kč

Cukrářská výroba III.

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 255 Kč

Ušetříte: 43 Kč 17 %

Naše cena: 212 Kč

Ekonomika pro SOU 1.díl - Kuchař, číšník

Autor: Josef Mach

Běžná cena: 103 Kč

Ušetříte: 21 Kč 20 %

Naše cena: 82 Kč

Řezník, uzenář - biologie 1. a 2.r. SOU

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 109 Kč

Ušetříte: 20 Kč 18 %

Naše cena: 89 Kč

Suroviny pro učební obor Cukrář - 5. vydání

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 320 Kč

Ušetříte: 48 Kč 15 %

Naše cena: 272 Kč

Receptury studených pokrmů

Autor: Jaroslav Runštuk

Běžná cena: 495 Kč

Ušetříte: 129 Kč 26 %

Naše cena: 366 Kč

Receptury pro cukrářskou výrobu - Náplně, modelovací hmoty, polevy, upravené suroviny

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 153 Kč

Ušetříte: 18 Kč 12 %

Naše cena: 135 Kč

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání

Autor: Hana Sedláčková

Běžná cena: 145 Kč

Ušetříte: 29 Kč 20 %

Naše cena: 116 Kč

Plakát - Zpracování hovězího masa

Běžná cena: 99 Kč

Ušetříte: 6 Kč 6 %

Naše cena: 93 Kč

Restaurace a host

Autor: Metz Reinhold

Běžná cena: 799 Kč

Ušetříte: 80 Kč 10 %

Naše cena: 719 Kč

Kuchařské práce – technologie 2. díl (pro 2. a 3. ročník OU) - UČEBNICE PRO ODBORNÁ UČILIŠTĚ

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 178 Kč

Ušetříte: 4 Kč 2 %

Naše cena: 174 Kč

Cukrářská výroba I

Běžná cena: 225 Kč

Ušetříte: 38 Kč 17 %

Naše cena: 187 Kč

Stručné dějiny oborů Potravinářství a hotelnictví

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 75 Kč

Ušetříte: 11 Kč 15 %

Naše cena: 64 Kč

Receptury teplých pokrmů + CD (7. vydání)

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 580 Kč

Ušetříte: 151 Kč 26 %

Naše cena: 429 Kč

Zařízení závodů – učebnice pro obor Kuchařské práce v OU - UČEBNICE PRO ODBORNÁ UČILIŠTĚ

Autor: Mgr. Marie Šebelová

Běžná cena: 176 Kč

Ušetříte: 4 Kč 2 %

Naše cena: 172 Kč

Technologie kuchařských prací pro odborná učiliště

Autor: Luboš Šebek

Běžná cena: 140 Kč

Naše cena: 140 Kč

Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání

Autor: Hana Sedláčková

Běžná cena: 145 Kč

Ušetříte: 29 Kč 20 %

Naše cena: 116 Kč

Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 183 Kč

Ušetříte: 22 Kč 12 %

Naše cena: 161 Kč

Stroje a zařízení pro učební obory Cukrář, Pekař

Autor: Vladimír Doležal

Běžná cena: 265 Kč

Ušetříte: 45 Kč 17 %

Naše cena: 220 Kč

Cukrářské práce, technologie (1.–3. ročník) - UČEBNICE PRO ODBORNÁ UČILIŠTĚ

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 194 Kč

Ušetříte: 4 Kč 2 %

Naše cena: 190 Kč

Stolničení

Autor: Gustav Salač

Běžná cena: 395 Kč

Ušetříte: 79 Kč 20 %

Naše cena: 316 Kč

Cukrářská výroba II

Autor: Karel Bláha

Běžná cena: 255 Kč

Ušetříte: 43 Kč 17 %

Naše cena: 212 Kč

Hospodářské výpočty pro potravinářské obory odborných učilišť

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 90 Kč

Naše cena: 90 Kč

Ekonomika pro SOU 2.díl - Kuchař, číšník

Autor: Josef Mach

Běžná cena: 103 Kč

Ušetříte: 21 Kč 20 %

Naše cena: 82 Kč

Stravovací služby (brož.)

Autor: Lena Mlejnková

Běžná cena: 142 Kč

Ušetříte: 14 Kč 10 %

Naše cena: 128 Kč

Technologie přípravy pokrmů 1

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 145 Kč

Ušetříte: 29 Kč 20 %

Naše cena: 116 Kč

Technologie přípravy pokrmů 6

Autor: Hana Sedláčková

Běžná cena: 159 Kč

Ušetříte: 32 Kč 20 %

Naše cena: 127 Kč

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu


Proč nakoupit u nás?

  • Přes 720 000
    spokojených zákazníků
  • 238 236
    titulů v katalogu
  • 4 916
    nakladatelů v katalogu
  • 10 218
    ukázek z knih
  • 7 let
    úspěšně na trhu
  • Osobní odběr
    prodejna Praha 4


APEK - česká kvalita - certifikovaný obchod

APEK - dodržuji terminologii lhůt dodání

Výhradní distribuce Comenia Script


Přihlášení uživatele