Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Krajová specialita: Slezská kuchyně

(Produkt nebyl zatím hodnocen)

Napsat recenzi

Autor: Jaroslav Vašák
Vydavatel: IKAR
Publikováno: 2013
Formát: Vázaný 216 stran
Cena: 183 Kč ( 166 Kč bez DPH)
Ušetříte 46 Kč (20%)
Běžná cena 229 Kč
Dostupnost: Skladem (1ks) - expedujeme do 1 pracovního dne (další kusy u dodavatele)

Informace o dostupnosti

Zboží je skladem (1ks) a lze ho:

  • do 1 pracovního dne zaslat na prodejnu Praha 4 - Háje
  • ještě dnes expedovat na Vaši adresu
Další kusy expedujeme v případě objednávky do 3 pracovních dnů.

Poslední aktualizace: 26.4.2017 15:17

Anotace

Slezsko je kraj pyšnící se bohatými lidovými tradicemi, písněmi a tanci. Na Slezských dnech se nabízejí regionální gastronomické speciality jako bramborové placky nebo jelito se zelím. Ochutnejte i jiné speciality jako čoskulu nebo grochulu, kelerubkovou mačku, kraple se špenátem, pampúšiky, frajták, těšínský bigus nebo uzenou pečeni, ocelářský špíz či petřvaldské zapečené řízky. A také nahlédněte do zajímavého slezského gastronomického slovníčku.

Kategorie

Knihovnické kódy

  • ISBN: 978-80-249-2172-3
  • EAN: 9788024921723

Publikace od stejného autora

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu



Přihlášení uživatele