Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

La cucina tradizionale ceca / Tradiční česká kuchyně (italsky)

Autor:

(1x)

Napsat recenzi

Vydavatel:
Publikováno: 2010
Formát: Vázaný 100 stran
Cena: 287 Kč běžně 359 Kč
Přidat 'La cucina tradizionale ceca / Tradiční česká kuchyně (italsky)' do košíku

Dostupnost:

(další kusy u dodavatele)

nebo Hlídající pes, Doporučit známému, Položit dotaz prodejci, Přidat do oblíbených

Anotace

Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav.
Receptům je ponechán původní český název a jsou oživeny kulinářskými zajímavostmi z české historie i současnosti! Nejsou opomenuty ani názory některých známých osob, které v minulosti navštívili Čechy – jak jim chutnala česká kuchyně a jak pohlíželi na české gastronomické zvyklosti!Cucinate secondo questo libro pieno di ricette di piatti tipici della Boemia che hanno origine nel passato piu remoto, ma che sono cosi amati da essere preparati ancora oggi. I piatti quotidiani e quelli che si preparano per le feste, come Pasqua e Natale, o in occasione di un banchetto nuziale e altre feste familiari.
Alle ricette e stato lasciato il nome originario ceco e sono ravvivate da curiosita culinarie dalla storia ceca e dai nostri tempi! Non vengono dimenticate nemmeno le opinioni di alcuni personaggi famosi che in passato hanno visitato la Boemia – come a loro piaceva la cucina ceca e cosa pensavano delle usanze gastronomiche ceche!
L’autore del libro – Viktor Faktor – e un esperto di cucina ceca e internazionale. Ha pubblicato gia una decina di libri di cucina. Allo stesso tempo, e uno scrittore, un viaggiatore e un traduttore di letteratura storica e filosofica.
Le illustrazioni, che danno al libro un aspetto umoristico e un simpatico alleggerimento, sono ad opera di Jiří Votruba – un popolare artista ceco il cui lavoro puo essere ammirato quasi „in ogni angolo“ soprattutto dai visitatori stranieri della Repubblica Ceca.
I piatti di questo libro sono stati fotografati e preparati da dei specialisti cechi di spicco – il fotografo Karel Poláček e la food stylist Blanka Poláčková.
Il libro viene raccomandato dall’associazione dei cuochi e dei pasticceri della Repubblica Ceca.

Kategorie

Knihovnické kódy

  • ISBN: 978-80-7252-180-7
  • EAN: 9788072521807

Publikace od stejného autora

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu



Přihlášení uživatele