Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Mastering the Art of French Cooking #2

Autor:

(Produkt nebyl zatím hodnocen)

Napsat recenzi

Vydavatel:
Jazyk: angličtina
Publikováno: 11/2011
Formát: brožované
Cena: 404 Kč běžně 499 Kč
Přidat 'Mastering the Art of French Cooking #2' do košíku

Dostupnost:

nebo Hlídající pes, Doporučit známému, Položit dotaz prodejci, Přidat do oblíbených

Anotace

This title features soups from the garden, bisques from the sea, famous fish stews from Provence and Normandy, the real French crunchy bread, meats, vegetables and desserts in variety, all accompanied by step-by-step instructions and superb illustrations, and all in imperial units for British cooks.

Kategorie

Knihovnické kódy

  • ISBN: 0241956471
  • EAN: 9780241956472

Publikace od stejného autora

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu



Přihlášení uživatele