Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Mastering the Art of French Cooking #2

(Produkt nebyl zatím hodnocen)

Napsat recenzi

Autor: Julia Child
Vydavatel: Penguin Books (UK)
Jazyk: angličtina
Publikováno: 11/2011
Formát: brožované
Cena: 404 Kč ( 367 Kč bez DPH)
Ušetříte 95 Kč (19%)
Běžná cena 499 Kč
Dostupnost: Skladem u dodavatele (do 5ks) - expedujeme do 28 pracovních dnů

Informace o dostupnosti

Toto zboží se nachází ve skladu našeho dodavatele (v počtu do 5ks).

  • Expedujeme do 28 pracovních dnů.

Anotace

This title features soups from the garden, bisques from the sea, famous fish stews from Provence and Normandy, the real French crunchy bread, meats, vegetables and desserts in variety, all accompanied by step-by-step instructions and superb illustrations, and all in imperial units for British cooks.

Kategorie

Knihovnické kódy

  • ISBN: 0241956471
  • EAN: 9780241956472

Publikace od stejného autora

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu



Přihlášení uživatele