Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Nejlepší zabijačkové speciality

(1x)

Napsat recenzi

Autor: Alexander Hlinovský
Vydavatel: Slovart
Jazyk: čeština
Publikováno: 27.10.2014
Formát: vázaná; 200 x 250mm; 96 stran kniha
Cena: 199 Kč ( 181 Kč bez DPH)
Ušetříte 50 Kč (20%)
Běžná cena 249 Kč
Dostupnost: Skladem (1ks) - expedujeme do 1 pracovního dne (další kusy u dodavatele)

Informace o dostupnosti

Zboží je skladem (1ks) a lze ho:

  • do 1 pracovního dne zaslat na prodejnu Praha 4 - Háje
  • ještě dnes expedovat na Vaši adresu
Další kusy expedujeme v případě objednávky do 3 pracovních dnů.

Poslední aktualizace: 23.4.2017 07:56

Anotace

Možná si i vy pamatujete, jak kdysi výborně chutnaly párky nebo salámy. Proč si tento zážitek nedopřát znova?
Dědictví, které nám zanechali staří mistři řezníci, by mělo zůstat zachováno pro naše potomky, aby také věděli, že masný výrobek skvělé chuti se dá vyrobit i bez chemických přísad. Autor knihy žijící na Slovensku pochází z řeznické rodiny, lásku k masu v něm vzbudili otec a děd, řezníci vyhlášení v Čechách a na Moravě.
V promyšlené sbírce receptů a rad nabízí originální koncept, díky kterému si můžete slovenské, české a moravské zabijačkové speciality připravit doma. Domácí zabijačka není tedy výsadou venkova, v každé kuchyni se dají udělat vynikající jitrničky, jelítka, klobásy, tlačenky, salámy, paštiky, šunky či párky.
Pokud dodržíte uvedené návody, můžete se radovat z kvalitního a chutného výsledku.

Kategorie

Knihovnické kódy

  • EAN: 9788073919122

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu



Přihlášení uživatele