Náš web Levné učebnice používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti.

Registrace | Přihlášení


Osobní údaje a jejich ochrana - 2., doplněné a aktualizované vydání

(Produkt nebyl zatím hodnocen)

Napsat recenzi

Autor: Hejlík Ladislav
Vydavatel: Wolters Kluwer ČR (Aspi)
Publikováno: Praha / 2008
Formát: A5 456 stran
Cena: 424 Kč ( 385 Kč bez DPH)
Ušetříte 75 Kč (15%)
Běžná cena 499 Kč
Dostupnost: Skladem u dodavatele - expedujeme do 6 pracovních dnů

Informace o dostupnosti

Toto zboží se nachází ve skladu našeho dodavatele.

  • Expedujeme do 6 pracovních dnů.

Anotace

Tato publikace se věnuje podrobnému výkladu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Přináší odpovědi na řadu otázek spojených s osobními údaji – počínaje důvody zájmu veřejnosti přes otázky, zda rodné číslo je osobním údajem vždy nebo jen někdy, kdy a jak je třeba prokazovat totožnost, a konče tím, zda neznalost zákona o ochraně osobních údajů může pro někoho být příčinou postihu. Toto druhé, aktualizované vydání je navíc doplněno výkladem o Schengenském prostoru.Kniha je určena těm, kteří jako zaměstnavatelé, zaměstnanci nebo podnikatelé s osobními údaji jiných lidí nakládají, a těm, kdo chtějí vědět, kdy má smysl starat se o svoje osobní údaje a údaje svých blízkých.Kniha zaujme i zájemce o systematický výklad fenoménu osobní údaj a o srovnání s evropskými předpisy pro ochranu osobních údajů.Autoři čerpají ze zkušeností s ochranou osobních údajů. Domácí právní úpravu probírají důsledně v kontextu platných právních předpisů, jichž je v knize citováno na 350 – ze všech oblastní a oborů lidské činnosti.

Kategorie

Knihovnické kódy

  • ISBN: 978-80-7357-322-5
  • EAN: 9788073573225

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Nový občanský zákoník s podrobným výkladem vybraných ustanovení

Autor: David Šmíd

Běžná cena: 229 Kč

Ušetříte: 15 Kč 7 %

Naše cena: 214 Kč

Občanské právo pro každého. Pohledem (nejen) tvůrců nového občanského zákoníku

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 536 Kč

Ušetříte: -18 Kč -3 %

Naše cena: 554 Kč

Novinka Občanské právo pro každého. Pohledem (nejen) tvůrců nového občanského zákoníku - 2.,…

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 585 Kč

Ušetříte: -20 Kč -3 %

Naše cena: 605 Kč

Občanský zákoník - Komentář - Svazek III - (absolutní majetková práva)

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 2 382 Kč

Ušetříte: 154 Kč 6 %

Naše cena: 2 228 Kč

Smlouva o dílo v novém občanském zákoníku. Komentář . § 2586-2635

Autor: Jan Štandera

Běžná cena: 590 Kč

Ušetříte: 38 Kč 6 %

Naše cena: 552 Kč

Nové soukromé právo - Rekodifikace

Autor: Čihák Libor

Běžná cena: 299 Kč

Ušetříte: 20 Kč 7 %

Naše cena: 279 Kč

Katastrální zákon - Komentář

Autor: Petr Baudyš

Běžná cena: 790 Kč

Ušetříte: 51 Kč 6 %

Naše cena: 739 Kč

Závazky a jejich zajištění v novém občanském zákoníku

Autor: Tintěra Tomáš

Běžná cena: 320 Kč

Ušetříte: 21 Kč 7 %

Naše cena: 299 Kč

Rodičovství, osvojení a výživné dětí po rekodifikaci soukromého práva

Autor: Svoboda Karel

Běžná cena: 421 Kč

Ušetříte: 27 Kč 6 %

Naše cena: 394 Kč

Nájem a pacht v novém občanském zákoníku. Komentář. § 2201-2357

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 890 Kč

Ušetříte: 58 Kč 7 %

Naše cena: 832 Kč

Kupní smlouva v novém občanském zákoníku. Komentář. § 2079-2183

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 790 Kč

Ušetříte: 51 Kč 6 %

Naše cena: 739 Kč

Nové spolkové právo v otázkách a odpovědích

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 350 Kč

Ušetříte: 27 Kč 8 %

Naše cena: 323 Kč

Závazky ze smlouvy o účtu, jednorázovém vkladu, akreditivu a inkasu v novém občanském zákoníku. Kome

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 630 Kč

Ušetříte: 40 Kč 6 %

Naše cena: 590 Kč

Občanský zákoník - Komentář - Svazek IV (Dědické právo)

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 1 187 Kč

Ušetříte: 77 Kč 6 %

Naše cena: 1 110 Kč

Nájemní a družstevní bydlení podle nového obč. zákoníku a zákona o obch. korporacích

Autor: Stanislav Křeček

Běžná cena: 390 Kč

Ušetříte: 29 Kč 7 %

Naše cena: 361 Kč

Nemajetková újma způsobená protiprávním výkonem veřejné moci

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 360 Kč

Ušetříte: 28 Kč 8 %

Naše cena: 332 Kč

Sladění pracovních a rodinných rolí zaměstnanců pečujících o děti

Autor: Gabriela Halířová

Běžná cena: 350 Kč

Ušetříte: 27 Kč 8 %

Naše cena: 323 Kč

Přehled judikatury ve věcech občanskoprávních vztahů k pozemkům

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 736 Kč

Ušetříte: -25 Kč -3 %

Naše cena: 761 Kč

Obecná část občanského práva

Autor: Luboš Tichý

Běžná cena: 590 Kč

Ušetříte: 38 Kč 6 %

Naše cena: 552 Kč

Nekalá soutěž v novém občanském zákoníku - Komentář § 2972 - 2990

Autor: Ondrejová

Běžná cena: 890 Kč

Ušetříte: 58 Kč 7 %

Naše cena: 832 Kč

Pojištění v novém občanském zákoníku. Komentář. § 2756 - 2872

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 790 Kč

Ušetříte: 51 Kč 6 %

Naše cena: 739 Kč

Zákon o mediaci - a související předpisy s komentářem a vzory

Autor: Jiří Grygar

Běžná cena: 380 Kč

Ušetříte: 29 Kč 8 %

Naše cena: 351 Kč

Občanské právo hmotné - Obecná část. Absolutní majetková práva, 2. vydání

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 390 Kč

Ušetříte: 25 Kč 6 %

Naše cena: 365 Kč

Právo občanské I - V

Autor: Jan Krčmář

Běžná cena: 5 261 Kč

Ušetříte: 342 Kč 7 %

Naše cena: 4 919 Kč

Vyznejte se v dědickém řízení - Vybrané kapitoly z nového občanského zákoníku

Autor: Eliška Wellech

Běžná cena: 99 Kč

Ušetříte: 14 Kč 14 %

Naše cena: 85 Kč

Občanský zákoník, Komentář Svazek II

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 1 213 Kč

Ušetříte: 79 Kč 7 %

Naše cena: 1 134 Kč

Závazkové právo - Obecná část - Deliktní právo

Autor: Aleš Rozehnal

Běžná cena: 260 Kč

Ušetříte: 17 Kč 7 %

Naše cena: 243 Kč

Rozvody, rozchody a zánik partnerství (3. vydání)

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 411 Kč

Ušetříte: 27 Kč 7 %

Naše cena: 384 Kč

ÚZ č.900 Nový občanský zákoník, podle stavu k 1.1.2014

Běžná cena: 139 Kč

Ušetříte: 9 Kč 6 %

Naše cena: 130 Kč

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu


Proč nakoupit u nás?

  • Přes 720 000
    spokojených zákazníků
  • 238 236
    titulů v katalogu
  • 4 916
    nakladatelů v katalogu
  • 10 218
    ukázek z knih
  • 7 let
    úspěšně na trhu
  • Osobní odběr
    prodejna Praha 4


APEK - česká kvalita - certifikovaný obchod

APEK - dodržuji terminologii lhůt dodání

Výhradní distribuce Comenia Script


Přihlášení uživatele