Náš web Levné učebnice používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti.

Registrace | Přihlášení


Osobní údaje a jejich ochrana - 2., doplněné a aktualizované vydání

(Produkt nebyl zatím hodnocen)

Napsat recenzi

Autor: Hejlík Ladislav
Vydavatel: Wolters Kluwer ČR (Aspi)
Publikováno: Praha / 2008
Formát: A5 456 stran
Cena: 424 Kč ( 385 Kč bez DPH)
Ušetříte 75 Kč (15%)
Běžná cena 499 Kč
Dostupnost: Skladem u dodavatele - expedujeme do 6 pracovních dnů

Informace o dostupnosti

Toto zboží se nachází ve skladu našeho dodavatele.

  • Expedujeme do 6 pracovních dnů.

Anotace

Tato publikace se věnuje podrobnému výkladu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Přináší odpovědi na řadu otázek spojených s osobními údaji – počínaje důvody zájmu veřejnosti přes otázky, zda rodné číslo je osobním údajem vždy nebo jen někdy, kdy a jak je třeba prokazovat totožnost, a konče tím, zda neznalost zákona o ochraně osobních údajů může pro někoho být příčinou postihu. Toto druhé, aktualizované vydání je navíc doplněno výkladem o Schengenském prostoru.Kniha je určena těm, kteří jako zaměstnavatelé, zaměstnanci nebo podnikatelé s osobními údaji jiných lidí nakládají, a těm, kdo chtějí vědět, kdy má smysl starat se o svoje osobní údaje a údaje svých blízkých.Kniha zaujme i zájemce o systematický výklad fenoménu osobní údaj a o srovnání s evropskými předpisy pro ochranu osobních údajů.Autoři čerpají ze zkušeností s ochranou osobních údajů. Domácí právní úpravu probírají důsledně v kontextu platných právních předpisů, jichž je v knize citováno na 350 – ze všech oblastní a oborů lidské činnosti.

Kategorie

Knihovnické kódy

  • ISBN: 978-80-7357-322-5
  • EAN: 9788073573225

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Listina a její realizace v systému veřejného a nového soukromého práva

Autor: Klíma Karel

Běžná cena: 499 Kč

Ušetříte: 75 Kč 15 %

Naše cena: 424 Kč

Občanský zákoník I-VI. - Komentáře

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 17 060 Kč

Ušetříte: 2 559 Kč 15 %

Naše cena: 14 501 Kč

Loajalita a péče řádného hospodáře v akciové společnosti

Autor: Silvia Mancelová

Běžná cena: 290 Kč

Ušetříte: 44 Kč 15 %

Naše cena: 246 Kč

Civilní proces. Řízení nesporné, rozhodčí a s mezinárodním prvkem

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 590 Kč

Ušetříte: 88 Kč 15 %

Naše cena: 502 Kč

Zvláštní řízení soudní, 2. vydání

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 430 Kč

Ušetříte: 64 Kč 15 %

Naše cena: 366 Kč

Násilí na pracovišti a jeho řešení v právním řádu České republiky, Francie a Itálie

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 340 Kč

Ušetříte: 54 Kč 16 %

Naše cena: 286 Kč

Občanské právo hmotné 3 - Věcná práva

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 330 Kč

Ušetříte: 50 Kč 15 %

Naše cena: 280 Kč

Spolky a spolkové právo

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 390 Kč

Ušetříte: 58 Kč 15 %

Naše cena: 332 Kč

Právo imisí, právo cesty a další sousedské spory

Autor: Karel Svoboda

Běžná cena: 390 Kč

Ušetříte: 58 Kč 15 %

Naše cena: 332 Kč

Lidská práva v mezinárodní politice

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 699 Kč

Ušetříte: 105 Kč 15 %

Naše cena: 594 Kč

Soustava exekučního práva / Soudní řízení nesporné

Autor: Václav Hora

Běžná cena: 995 Kč

Ušetříte: 149 Kč 15 %

Naše cena: 846 Kč

Civilní proces. Řízení exekuční, insolvenční a podle části páté OSŘ

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 590 Kč

Ušetříte: 88 Kč 15 %

Naše cena: 502 Kč

Právne otázky rozhodovania v onkologickej starostlivosti

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 356 Kč

Ušetříte: 53 Kč 15 %

Naše cena: 303 Kč

Právní aspekty sebeobrany

Autor: Janečková Eva

Běžná cena: 330 Kč

Ušetříte: 50 Kč 15 %

Naše cena: 280 Kč

Cestovní právo

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 790 Kč

Ušetříte: 118 Kč 15 %

Naše cena: 672 Kč

Bezdůvodné obohacení v novém občanském zákoníku - Komentář (§ 2991–3005)

Autor: Jana Bílková

Běžná cena: 990 Kč

Ušetříte: 148 Kč 15 %

Naše cena: 842 Kč

Sousedská práva podle nového občanského zákoníku

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 450 Kč

Ušetříte: 72 Kč 16 %

Naše cena: 378 Kč

Kompendium judikatury. Odpovědnost soudního exekutora za škodu. 1. díl

Autor: Blanka Havlíčková

Běžná cena: 295 Kč

Ušetříte: 44 Kč 15 %

Naše cena: 251 Kč

Stavební smluvní právo

Autor: Lukáš Klee

Běžná cena: 920 Kč

Ušetříte: 138 Kč 15 %

Naše cena: 782 Kč

Právní následky porušení smlouvy v novém občanském zákoníku

Autor: Josef Šilhán

Běžná cena: 790 Kč

Ušetříte: 118 Kč 15 %

Naše cena: 672 Kč

Základní práva

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 750 Kč

Ušetříte: 120 Kč 16 %

Naše cena: 630 Kč

Konfesní právo

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 550 Kč

Ušetříte: 88 Kč 16 %

Naše cena: 462 Kč

Základy izraelského obchodního práva se zaměřením na právo duševního vlastnictví

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 275 Kč

Ušetříte: 41 Kč 15 %

Naše cena: 234 Kč

Judikatura k rekodifikaci. Změny závazků

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 350 Kč

Ušetříte: 52 Kč 15 %

Naše cena: 298 Kč

Občanské soudní řízení: Soudcovský komentář - Kniha IV. - § 201-250t

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 500 Kč

Ušetříte: 75 Kč 15 %

Naše cena: 425 Kč

Společné jmění manželů

Autor: Jindřich Psutka

Běžná cena: 490 Kč

Ušetříte: 74 Kč 15 %

Naše cena: 416 Kč

Nesporná řízení I

Autor: Karel Svoboda

Běžná cena: 450 Kč

Ušetříte: 68 Kč 15 %

Naše cena: 382 Kč

Občanské právo hmotné 1 - Obecná část (2., aktualizované a doplněné vydání)

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 560 Kč

Ušetříte: 84 Kč 15 %

Naše cena: 476 Kč

Judikatura k rekodifikaci - Vznik a obsah závazků

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 450 Kč

Ušetříte: 68 Kč 15 %

Naše cena: 382 Kč

Nabytí nemovitosti (zapsané v katastru nemovitostí) od nevlastníka

Autor: Pavel Vrcha

Běžná cena: 290 Kč

Ušetříte: 46 Kč 16 %

Naše cena: 244 Kč

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu


Proč nakoupit u nás?

  • Přes 720 000
    spokojených zákazníků
  • 238 236
    titulů v katalogu
  • 4 916
    nakladatelů v katalogu
  • 10 218
    ukázek z knih
  • 7 let
    úspěšně na trhu
  • Osobní odběr
    prodejna Praha 4


APEK - česká kvalita - certifikovaný obchod

APEK - dodržuji terminologii lhůt dodání

Výhradní distribuce Comenia Script


Přihlášení uživatele