Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Oxid siřičitý v enologii

(Produkt nebyl zatím hodnocen)

Napsat recenzi

Autor: Miloš Michlovský
Vydavatel: Radix
Jazyk: čeština
Formát: 1x kniha (brožovaná) 151 stran
Cena: 212 Kč ( 193 Kč bez DPH)
Ušetříte 74 Kč (26%)
Běžná cena 286 Kč
Dostupnost: Skladem u dodavatele (do 20ks) - expedujeme do 3 pracovních dnů

Informace o dostupnosti

Toto zboží se nachází ve skladu našeho dodavatele (v počtu do 20ks).

  • Expedujeme do 3 pracovních dnů.

Anotace

Kniha našeho předního vinařského odborníka je určena všem producentům vína. Kniha podává ucelený přehled metod jak se vyhnout nadměrnému síření vína a jak obsah SO2 ve vínu minimalizovat. Ne formou „kuchařky“ (vezmi hrst síry a nasyp ji do vína), ale vysvětlením podstaty dějů.

Kategorie

Knihovnické kódy

  • EAN: 9788090531901

Publikace od stejného autora

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu



Přihlášení uživatele