Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Proč se klepou řízky - Chemie v kuchyni

Autor:

(1x)

Napsat recenzi

Vydavatel:
Publikováno: 2007 (1. vydání)
Formát: 1× Kniha, brožovaná, 197 stran, 14,2 × 20,2 cm, česky
Cena: 180 Kč běžně 225 Kč
Přidat 'Proč se klepou řízky - Chemie v kuchyni' do košíku

Dostupnost:

nebo Hlídající pes, Doporučit známému, Položit dotaz prodejci, Přidat do oblíbených

Anotace

Sháněním jídla a především jeho přípravou je člověk schopen strávit velkou část svého času. Někteří z nás jídlo považují za nutné zlo, které pouze ruinuje peněženku nebo postavu a odvádí pozornost od jiných zábavnějších činností. Jiní se zase vyžívají v přípravě kulinářských specialit a stráví spoustu času v kuchyni nebo ve sklípku při výběru vhodného vína... Příprava jídla je chemický proces, má proto s chemií mnoho společného. V této knize se dozvíte o potravinách spoustu zajímavostí – od chemického složení potravin přes to, proč se řízky mají klepat či proč vzniká karamel až po to, zda instantní čínské polévky skutečně škodí zdraví.

Kategorie

Knihovnické kódy

  • ISBN: 978-80-7363-143-7
  • EAN: 9788073631437

Publikace od stejného autora

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu



Knihy s dárkem
Zakázané ovoce

Přihlášení uživatele