Náš web Levné učebnice používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti.

Registrace | Přihlášení


Receptury pro cukrářskou výrobu - Korpusy

(2x)

Napsat recenzi

Autor: I. Nováková J. Stejskalováf Kadlec
Vydavatel: Idea Servis
Jazyk: čeština
Formát: A4 Kniha 64 stran
Cena: 117 Kč ( 106 Kč bez DPH)
Ušetříte 16 Kč (12%)
Běžná cena 133 Kč
Na prodejně: Zboží je dostupné na prodejně (za běžnou cenu)
Dostupnost: Skladem (431ks) - expedujeme do 1 pracovního dne (další kusy u dodavatele)

Informace o dostupnosti

Zboží je skladem (431ks) a lze ho:

  • do 1 pracovního dne zaslat na prodejnu Praha 4 - Háje
  • ještě dnes expedovat na Vaši adresu
Další kusy expedujeme v případě objednávky do 2 pracovních dnů.

Poslední aktualizace: 31.3.2017 01:36

Anotace

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi.

Kategorie

Knihovnické kódy

  • ISBN: 80-85970-53-8
  • EAN: 9788085970538

Publikace od stejného autora

Receptury pro cukrářskou výrobu - Náplně, modelovací hmoty, polevy, upravené suroviny

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 153 Kč

Ušetříte: 18 Kč 12 %

Naše cena: 135 Kč

Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 143 Kč

Ušetříte: 17 Kč 12 %

Naše cena: 126 Kč

Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 183 Kč

Ušetříte: 22 Kč 12 %

Naše cena: 161 Kč

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 143 Kč

Ušetříte: 17 Kč 12 %

Naše cena: 126 Kč

Receptury pro cukrářskou výrobu - Náplně, modelovací hmoty, polevy, upravené suroviny

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 153 Kč

Ušetříte: 18 Kč 12 %

Naše cena: 135 Kč

Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 183 Kč

Ušetříte: 22 Kč 12 %

Naše cena: 161 Kč

Cukrářská technologie

Autor: Alena Půlpánová 

Běžná cena: 395 Kč

Ušetříte: 111 Kč 28 %

Naše cena: 284 Kč

Cukrářská výroba I

Běžná cena: 225 Kč

Ušetříte: 38 Kč 17 %

Naše cena: 187 Kč

Suroviny pro učební obor Cukrář - 5. vydání

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 320 Kč

Ušetříte: 48 Kč 15 %

Naše cena: 272 Kč

Cukrářská výroba II

Autor: Karel Bláha

Běžná cena: 255 Kč

Ušetříte: 43 Kč 17 %

Naše cena: 212 Kč

Stroje a zařízení pro učební obory Cukrář, Pekař

Autor: Vladimír Doležal

Běžná cena: 265 Kč

Ušetříte: 45 Kč 17 %

Naše cena: 220 Kč

Cukrářská výroba III.

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 255 Kč

Ušetříte: 43 Kč 17 %

Naše cena: 212 Kč

Receptury studených pokrmů

Autor: Jaroslav Runštuk

Běžná cena: 495 Kč

Ušetříte: 129 Kč 26 %

Naše cena: 366 Kč

Fyzika pro netechnické obory SOŠ a SOU

Autor: I.štoll

Běžná cena: 160 Kč

Ušetříte: 29 Kč 18 %

Naše cena: 131 Kč

Matematika pro dvouleté a tříleté obory SOU, 1.díl

Autor: Emil Calda

Běžná cena: 143 Kč

Ušetříte: 26 Kč 18 %

Naše cena: 117 Kč

Matematické, fyzikální a chemické tabulky pro střední školy

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 200 Kč

Ušetříte: 36 Kč 18 %

Naše cena: 164 Kč

Ekologie a životní prostředí - Základy přírodovědného vzdělávání pro SOŠ a SOU + CD

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 137 Kč

Ušetříte: 27 Kč 20 %

Naše cena: 110 Kč

Cukrářské výrobky

Autor: Miroslav Pelikán

Běžná cena: 135 Kč

Ušetříte: 35 Kč 26 %

Naše cena: 100 Kč

Základy biologie a ekologie

Autor: Danuše Kvasničková

Běžná cena: 143 Kč

Ušetříte: 29 Kč 20 %

Naše cena: 114 Kč

Odborné kreslení pro obor vzdělání Cukrář

Autor: Pavlína Klopfštoková

Běžná cena: 295 Kč

Ušetříte: 50 Kč 17 %

Naše cena: 245 Kč

Technologie přípravy pokrmů 1

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 145 Kč

Ušetříte: 29 Kč 20 %

Naše cena: 116 Kč

Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání

Autor: Hana Sedláčková

Běžná cena: 145 Kč

Ušetříte: 29 Kč 20 %

Naše cena: 116 Kč

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání

Autor: Hana Sedláčková

Běžná cena: 145 Kč

Ušetříte: 29 Kč 20 %

Naše cena: 116 Kč

Cukrářské práce, technologie (1.–3. ročník) - UČEBNICE PRO ODBORNÁ UČILIŠTĚ

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 194 Kč

Ušetříte: 4 Kč 2 %

Naše cena: 190 Kč

Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání

Autor: Hana Sedláčková

Běžná cena: 145 Kč

Ušetříte: 29 Kč 20 %

Naše cena: 116 Kč

Občanská nauka 2 pro střední odborné školy

Autor: Milan Valenta

Běžná cena: 143 Kč

Ušetříte: 29 Kč 20 %

Naše cena: 114 Kč

Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání

Autor: Hana Sedláčková

Běžná cena: 159 Kč

Ušetříte: 32 Kč 20 %

Naše cena: 127 Kč

Základy přírodovědného vzdělávání – Chemie pro SOŠ a SOU + CD

Autor: Václav Pumpr

Běžná cena: 125 Kč

Ušetříte: 25 Kč 20 %

Naše cena: 100 Kč

František Janeček-motocyklový král - Příběh muže, který dal vzniknout motocyklům Jawa.

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 379 Kč

Ušetříte: 76 Kč 20 %

Naše cena: 303 Kč

Sbírka úloh z matematiky pro SOU a SOŠ

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 212 Kč

Ušetříte: 38 Kč 18 %

Naše cena: 174 Kč

PROJECT the Third Edition 3 Pracovní Sešit S CD-ROM

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 270 Kč

Ušetříte: 59 Kč 22 %

Naše cena: 211 Kč

Plakát - Zpracování hovězího masa

Běžná cena: 99 Kč

Ušetříte: 6 Kč 6 %

Naše cena: 93 Kč

Matematika pro 4. ročník základní školy - Pracovní sešit 1 (RVP)

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 67 Kč

Ušetříte: 13 Kč 19 %

Naše cena: 54 Kč

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu


Proč nakoupit u nás?

  • Přes 720 000
    spokojených zákazníků
  • 238 236
    titulů v katalogu
  • 4 916
    nakladatelů v katalogu
  • 10 218
    ukázek z knih
  • 7 let
    úspěšně na trhu
  • Osobní odběr
    prodejna Praha 4


APEK - česká kvalita - certifikovaný obchod

APEK - dodržuji terminologii lhůt dodání

Výhradní distribuce Comenia Script


Přihlášení uživatele