Náš web Levné učebnice používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti.

Registrace | Přihlášení


Receptury pro cukrářskou výrobu - Náplně, modelovací hmoty, polevy, upravené suroviny

(Produkt nebyl zatím hodnocen)

Napsat recenzi

Autor: I. Nováková J. Stejskalováf Kadlec
Vydavatel: Idea Servis
Jazyk: čeština
Formát: A4 Kniha 112 stran
Cena: 135 Kč ( 123 Kč bez DPH)
Ušetříte 18 Kč (12%)
Běžná cena 153 Kč
Na prodejně: Zboží je dostupné na prodejně (za běžnou cenu)
Dostupnost: Skladem (417ks) - expedujeme do 1 pracovního dne (další kusy u dodavatele)

Informace o dostupnosti

Zboží je skladem (417ks) a lze ho ještě dnes:

  • odebrat na prodejně Praha 4 - Háje
  • expedovat na Vaši adresu
Další kusy expedujeme v případě objednávky do 2 pracovních dnů.

Poslední aktualizace: 7.12.2016 15:57

Anotace

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi.

Kategorie

Knihovnické kódy

  • ISBN: 80-85970-54-6
  • EAN: 9788085970546

Publikace od stejného autora

Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 143 Kč

Ušetříte: 17 Kč 12 %

Naše cena: 126 Kč

Receptury pro cukrářskou výrobu - Korpusy

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 133 Kč

Ušetříte: 16 Kč 12 %

Naše cena: 117 Kč

Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 183 Kč

Ušetříte: 22 Kč 12 %

Naše cena: 161 Kč

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Nauka o výživě -- pro střední hotelové školy a veřejnost

Autor: Libuše Kuderová

Běžná cena: 177 Kč

Ušetříte: 35 Kč 20 %

Naše cena: 142 Kč

Cukrářská výroba I

Běžná cena: 225 Kč

Ušetříte: 38 Kč 17 %

Naše cena: 187 Kč

Technologie přípravy pokrmů 6

Autor: Hana Sedláčková

Běžná cena: 159 Kč

Ušetříte: 32 Kč 20 %

Naše cena: 127 Kč

Cukrářské práce, technologie (1.–3. ročník) - UČEBNICE PRO ODBORNÁ UČILIŠTĚ

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 194 Kč

Ušetříte: 4 Kč 2 %

Naše cena: 190 Kč

Stravovací služby (brož.)

Autor: Lena Mlejnková

Běžná cena: 142 Kč

Ušetříte: 14 Kč 10 %

Naše cena: 128 Kč

Receptury pro cukrářskou výrobu - Korpusy

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 133 Kč

Ušetříte: 16 Kč 12 %

Naše cena: 117 Kč

Receptury teplých pokrmů + CD (7. vydání)

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 580 Kč

Ušetříte: 151 Kč 26 %

Naše cena: 429 Kč

Technologie kuchařských prací pro odborná učiliště

Autor: Luboš Šebek

Běžná cena: 140 Kč

Naše cena: 140 Kč

Stroje a zařízení pro učební obory Cukrář, Pekař

Autor: Vladimír Doležal

Běžná cena: 265 Kč

Ušetříte: 45 Kč 17 %

Naše cena: 220 Kč

Stručné dějiny oborů Potravinářství a hotelnictví

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 75 Kč

Ušetříte: 11 Kč 15 %

Naše cena: 64 Kč

Jídlo s.r.o.

Autor: Roman Vaněk

Běžná cena: 299 Kč

Ušetříte: 45 Kč 15 %

Naše cena: 254 Kč

Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání

Autor: Hana Sedláčková

Běžná cena: 145 Kč

Ušetříte: 29 Kč 20 %

Naše cena: 116 Kč

Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání

Autor: Hana Sedláčková

Běžná cena: 145 Kč

Ušetříte: 29 Kč 20 %

Naše cena: 116 Kč

Ekonomika pro SOU 1.díl - Kuchař, číšník

Autor: Josef Mach

Běžná cena: 103 Kč

Ušetříte: 21 Kč 20 %

Naše cena: 82 Kč

Technologie přípravy pokrmů 1

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 145 Kč

Ušetříte: 29 Kč 20 %

Naše cena: 116 Kč

Plakát - Zpracování hovězího masa

Běžná cena: 99 Kč

Ušetříte: 6 Kč 6 %

Naše cena: 93 Kč

Ekonomika pro SOU 2.díl - Kuchař, číšník

Autor: Josef Mach

Běžná cena: 103 Kč

Ušetříte: 21 Kč 20 %

Naše cena: 82 Kč

Hospodářské výpočty pro potravinářské obory odborných učilišť

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 90 Kč

Naše cena: 90 Kč

Suroviny pro učební obor Cukrář - 5. vydání

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 320 Kč

Ušetříte: 48 Kč 15 %

Naše cena: 272 Kč

Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 143 Kč

Ušetříte: 17 Kč 12 %

Naše cena: 126 Kč

Cukrářská výroba II

Autor: Karel Bláha

Běžná cena: 255 Kč

Ušetříte: 43 Kč 17 %

Naše cena: 212 Kč

Odborné kreslení pro obor vzdělání Cukrář

Autor: Pavlína Klopfštoková

Běžná cena: 295 Kč

Ušetříte: 50 Kč 17 %

Naše cena: 245 Kč

Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání

Autor: Hana Sedláčková

Běžná cena: 159 Kč

Ušetříte: 32 Kč 20 %

Naše cena: 127 Kč

Stolničení - učebnice pro obor Kuchařské práce v OU - UČEBNICE PRO ODBORNÁ UČILIŠTĚ

Autor: Alena Šindelková

Běžná cena: 105 Kč

Ušetříte: 2 Kč 2 %

Naše cena: 103 Kč

Řezník, uzenář - anatomie 1. a 2.r. SOU

Autor: Šereda Jaroslav

Běžná cena: 119 Kč

Ušetříte: 22 Kč 18 %

Naše cena: 97 Kč

Stolničení

Autor: Gustav Salač

Běžná cena: 395 Kč

Ušetříte: 79 Kč 20 %

Naše cena: 316 Kč

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání

Autor: Hana Sedláčková

Běžná cena: 145 Kč

Ušetříte: 29 Kč 20 %

Naše cena: 116 Kč

Kuchařské práce – technologie 2. díl (pro 2. a 3. ročník OU) - UČEBNICE PRO ODBORNÁ UČILIŠTĚ

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 178 Kč

Ušetříte: 4 Kč 2 %

Naše cena: 174 Kč

Cukrářská technologie

Autor: Alena Půlpánová 

Běžná cena: 395 Kč

Ušetříte: 111 Kč 28 %

Naše cena: 284 Kč

Cukrářská výroba III.

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 255 Kč

Ušetříte: 43 Kč 17 %

Naše cena: 212 Kč

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu


Proč nakoupit u nás?

  • Přes 720 000
    spokojených zákazníků
  • 238 236
    titulů v katalogu
  • 4 916
    nakladatelů v katalogu
  • 10 218
    ukázek z knih
  • 7 let
    úspěšně na trhu
  • Osobní odběr
    prodejna Praha 4


APEK - česká kvalita - certifikovaný obchod

APEK - dodržuji terminologii lhůt dodání

Výhradní distribuce Comenia Script


Přihlášení uživatele