Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Receptury pro cukrářskou výrobu - Náplně, modelovací hmoty, polevy, upravené suroviny

Autor:

(1x)

Počet recenzí: 1

Napsat recenzi

Vydavatel:
Jazyk: čeština
Formát: A4 Kniha 112 stran
Cena: 135 Kč běžně 153 Kč
Přidat 'Receptury pro cukrářskou výrobu - Náplně, modelovací hmoty, polevy, upravené suroviny' do košíku

Dostupnost:

(další kusy u dodavatele)

Na prodejně: (za běžnou cenu)

nebo Hlídající pes, Doporučit známému, Položit dotaz prodejci, Přidat do oblíbených

Anotace

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi.

Kategorie

Knihovnické kódy

  • ISBN: 80-85970-54-6
  • EAN: 9788085970548

Hodnocení


  • 3.5 / 5

    Učebnice je opravdu pouze pro studenty a cukráře, není pro mne - laika ( samouka ve výrobě zákusků...)

Publikace od stejného autora

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu



G K podpis SKY

Přihlášení uživatele