Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty

Autor:

(3x)

Napsat recenzi

Vydavatel:
Jazyk: čeština
Formát: A4 Kniha 96 stran
Cena: 126 Kč běžně 143 Kč
Přidat 'Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty' do košíku

Dostupnost:

Na prodejně: (za běžnou cenu)

nebo Hlídající pes, Doporučit známému, Položit dotaz prodejci, Přidat do oblíbených

Anotace

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi.

Kategorie

Knihovnické kódy

  • ISBN: 80-85970-51-1
  • EAN: 9788085970511

Publikace od stejného autora

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu



Přihlášení uživatele