Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty

(3x)

Napsat recenzi

Autor: I. Nováková J. Stejskalováf Kadlec
Vydavatel: Idea Servis
Jazyk: čeština
Formát: A4 Kniha 96 stran
Cena: 126 Kč ( 115 Kč bez DPH)
Ušetříte 17 Kč (12%)
Běžná cena 143 Kč
Na prodejně: Zboží je dostupné na prodejně (za běžnou cenu)
Dostupnost: Skladem (458ks) - expedujeme do 1 pracovního dne (další kusy u dodavatele)

Informace o dostupnosti

Zboží je skladem (458ks) a lze ho:

  • do 1 pracovního dne zaslat na prodejnu Praha 4 - Háje
  • ještě dnes expedovat na Vaši adresu
Další kusy expedujeme v případě objednávky do 2 pracovních dnů.

Poslední aktualizace: 27.4.2017 15:37

Anotace

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi.

Kategorie

Knihovnické kódy

  • ISBN: 80-85970-51-1
  • EAN: 9788085970511

Publikace od stejného autora

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu



Přihlášení uživatele