Náš web Levné učebnice používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti.

Registrace | Přihlášení


Restaurace a host

(4x)

Napsat recenzi

Autor: Metz Reinhold
Vydavatel: Sobotáles
Jazyk: čeština
Formát: 180x250 608 stran
Cena: 719 Kč ( 654 Kč bez DPH)
Ušetříte 80 Kč (10%)
Běžná cena 799 Kč
Dostupnost: Skladem (16ks) - expedujeme do 1 pracovního dne

Informace o dostupnosti

Zboží je skladem (16ks) a lze ho:

  • do 1 pracovního dne zaslat na prodejnu Praha 4 - Háje
  • ještě dnes expedovat na Vaši adresu
U dodavatele vyprodáno.

Poslední aktualizace: 2.12.2016 21:37

Anotace

Překlad 7. německého vydání je určen především studujícím SOU a hotelových škol a mladým pracovníkům v restauračních provozech. Kniha se zaměřením na spokojenost hostů zprostředkovává uživatelům teoretické i praktické odborné znalosti z oblasti servisu, úklidu, organizace a ekonomiky restaurace, péče o pokrmy, nápoje a jejich prodej, přípravu banketů a zvláštních akcí.Shrnuje i informace o marketingu v pohostinství, poradenství a prodeji v restauraci a hlavních zásadách jednání s hosty, včetně reagování na jejich reklamace. Těsný vztah mezi teorií a praxí ve výkladu usnadňuje pochopení odborných souvislostí a plánování jednotlivých pracovních postupů. Praktické příklady pak ukazují, jak jednat s hosty a jaké metody vedou k rychlým obchodním úspěchům.Množství barevných ilustrací přispívá k snazšímu pochopení výkladu a rychlému osvojení si potřebných vědomostí. Obsah knihy je upraven a doplněn tak, aby vyhovoval potřebám českých uživatelů, takže příručka slibuje stát se vyhledávanou a nepostradatelnou pomůckou nejen při výuce na školách, ale i u mladších pracovníků v restaurační praxi.

Kategorie

Knihovnické kódy

  • ISBN: 9788086706184
  • EAN: 9788086706184

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Receptury pro cukrářskou výrobu - Náplně, modelovací hmoty, polevy, upravené suroviny

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 153 Kč

Ušetříte: 18 Kč 12 %

Naše cena: 135 Kč

Technologie kuchařských prací pro odborná učiliště

Autor: Luboš Šebek

Běžná cena: 140 Kč

Naše cena: 140 Kč

Cukrářské práce, technologie (1.–3. ročník) - UČEBNICE PRO ODBORNÁ UČILIŠTĚ

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 194 Kč

Ušetříte: 4 Kč 2 %

Naše cena: 190 Kč

Plakát - Zpracování hovězího masa

Běžná cena: 99 Kč

Ušetříte: 6 Kč 6 %

Naše cena: 93 Kč

Ekonomika pro SOU 2.díl - Kuchař, číšník

Autor: Josef Mach

Běžná cena: 103 Kč

Ušetříte: 21 Kč 20 %

Naše cena: 82 Kč

Řezník, uzenář - biologie 1. a 2.r. SOU

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 109 Kč

Ušetříte: 20 Kč 18 %

Naše cena: 89 Kč

Cukrářská výroba I

Běžná cena: 225 Kč

Ušetříte: 38 Kč 17 %

Naše cena: 187 Kč

Cukrářská technologie

Autor: Alena Půlpánová 

Běžná cena: 395 Kč

Ušetříte: 111 Kč 28 %

Naše cena: 284 Kč

Receptury teplých pokrmů + CD (7. vydání)

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 580 Kč

Ušetříte: 151 Kč 26 %

Naše cena: 429 Kč

Stolničení - učebnice pro obor Kuchařské práce v OU - UČEBNICE PRO ODBORNÁ UČILIŠTĚ

Autor: Alena Šindelková

Běžná cena: 105 Kč

Ušetříte: 2 Kč 2 %

Naše cena: 103 Kč

Cukrářská výroba II

Autor: Karel Bláha

Běžná cena: 255 Kč

Ušetříte: 43 Kč 17 %

Naše cena: 212 Kč

Kuchařské práce – technologie 2. díl (pro 2. a 3. ročník OU) - UČEBNICE PRO ODBORNÁ UČILIŠTĚ

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 178 Kč

Ušetříte: 4 Kč 2 %

Naše cena: 174 Kč

Receptury pro cukrářskou výrobu - Korpusy

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 133 Kč

Ušetříte: 16 Kč 12 %

Naše cena: 117 Kč

Ekonomika pro SOU 1.díl - Kuchař, číšník

Autor: Josef Mach

Běžná cena: 103 Kč

Ušetříte: 21 Kč 20 %

Naše cena: 82 Kč

Nauka o výživě -- pro střední hotelové školy a veřejnost

Autor: Libuše Kuderová

Běžná cena: 177 Kč

Ušetříte: 35 Kč 20 %

Naše cena: 142 Kč

Plakát - Zpracování vepřového masa

Běžná cena: 99 Kč

Ušetříte: 6 Kč 6 %

Naše cena: 93 Kč

Suroviny pro učební obor Cukrář - 5. vydání

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 320 Kč

Ušetříte: 48 Kč 15 %

Naše cena: 272 Kč

Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 183 Kč

Ušetříte: 22 Kč 12 %

Naše cena: 161 Kč

Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 143 Kč

Ušetříte: 17 Kč 12 %

Naše cena: 126 Kč

Cukrářská výroba III.

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 255 Kč

Ušetříte: 43 Kč 17 %

Naše cena: 212 Kč

Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání

Autor: Hana Sedláčková

Běžná cena: 145 Kč

Ušetříte: 29 Kč 20 %

Naše cena: 116 Kč

Zařízení závodů – učebnice pro obor Kuchařské práce v OU - UČEBNICE PRO ODBORNÁ UČILIŠTĚ

Autor: Mgr. Marie Šebelová

Běžná cena: 176 Kč

Ušetříte: 4 Kč 2 %

Naše cena: 172 Kč

Technologie přípravy pokrmů 1

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 145 Kč

Ušetříte: 29 Kč 20 %

Naše cena: 116 Kč

Stravovací služby (brož.)

Autor: Lena Mlejnková

Běžná cena: 142 Kč

Ušetříte: 14 Kč 10 %

Naše cena: 128 Kč

Stručné dějiny oborů Potravinářství a hotelnictví

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 75 Kč

Ušetříte: 11 Kč 15 %

Naše cena: 64 Kč

Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání

Autor: Hana Sedláčková

Běžná cena: 145 Kč

Ušetříte: 29 Kč 20 %

Naše cena: 116 Kč

Technologie přípravy pokrmů 6

Autor: Hana Sedláčková

Běžná cena: 159 Kč

Ušetříte: 32 Kč 20 %

Naše cena: 127 Kč

Stolničení

Autor: Gustav Salač

Běžná cena: 395 Kč

Ušetříte: 79 Kč 20 %

Naše cena: 316 Kč

Jídlo s.r.o.

Autor: Roman Vaněk

Běžná cena: 299 Kč

Ušetříte: 45 Kč 15 %

Naše cena: 254 Kč

Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání

Autor: Hana Sedláčková

Běžná cena: 159 Kč

Ušetříte: 32 Kč 20 %

Naše cena: 127 Kč

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu


Proč nakoupit u nás?

  • Přes 720 000
    spokojených zákazníků
  • 238 236
    titulů v katalogu
  • 4 916
    nakladatelů v katalogu
  • 10 218
    ukázek z knih
  • 7 let
    úspěšně na trhu
  • Osobní odběr
    prodejna Praha 4


APEK - česká kvalita - certifikovaný obchod

APEK - dodržuji terminologii lhůt dodání

Výhradní distribuce Comenia Script


Přihlášení uživatele