Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Šéfkuchařův rok - jaro, léto, podzim, zima

(Produkt nebyl zatím hodnocen)

Napsat recenzi

Doprava zdarma
Autor:
Vydavatel:
Publikováno: 2010
Formát: Vázaný 160 stran
Cena: 319 Kč ( 290 Kč bez DPH)
Ušetříte 80 Kč (20%)
Běžná cena 399 Kč
Dostupnost: (další kusy u dodavatele)

Anotace

Žák šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha Jiří Štift vařil v InterContinentalu, na luxusním parníku Queen Elizabeth II., v Alcronu i v hotelu Mandarin Oriental. S rybami dokáže dělat kouzla. Inspiraci hledá v české kuchyni 30. let minulého století a rozvíjí moderní trendy gastronomie. Nabízí k domácímu vaření pokrmy připravené ze sezonních ingrediencí, jako je hrášková polévka s mascarpone, mořský jazyk s ragú z jarní zeleniny, kuře pečené na zelenině s novými bramborami a rozmarýnem, tříbarevný salát „insalata tricolore“, šafránová paella...

Kategorie

Knihovnické kódy

  • ISBN: 978-80-249-1326-1
  • EAN: 9788024913261

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu



Přihlášení uživatele