Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Šéfkuchařův rok - jaro, léto, podzim, zima

(Produkt nebyl zatím hodnocen)

Napsat recenzi

Autor: Jiří Štift
Vydavatel: IKAR
Publikováno: 2010
Formát: Vázaný 160 stran
Cena: 319 Kč ( 290 Kč bez DPH)
Ušetříte 80 Kč (20%)
Běžná cena 399 Kč
Dostupnost: Skladem (1ks) - expedujeme do 1 pracovního dne (další kusy u dodavatele)

Informace o dostupnosti

Zboží je skladem (1ks) a lze ho:

  • do 1 pracovního dne zaslat na prodejnu Praha 4 - Háje
  • ještě dnes expedovat na Vaši adresu
Další kusy expedujeme v případě objednávky do 3 pracovních dnů.

Poslední aktualizace: 23.5.2017 17:47

Anotace

Žák šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha Jiří Štift vařil v InterContinentalu, na luxusním parníku Queen Elizabeth II., v Alcronu i v hotelu Mandarin Oriental. S rybami dokáže dělat kouzla. Inspiraci hledá v české kuchyni 30. let minulého století a rozvíjí moderní trendy gastronomie. Nabízí k domácímu vaření pokrmy připravené ze sezonních ingrediencí, jako je hrášková polévka s mascarpone, mořský jazyk s ragú z jarní zeleniny, kuře pečené na zelenině s novými bramborami a rozmarýnem, tříbarevný salát „insalata tricolore“, šafránová paella...

Kategorie

Knihovnické kódy

  • ISBN: 978-80-249-1326-1
  • EAN: 9788024913261

Publikace od stejného autora

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu



Přihlášení uživatele