Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur

Autor:

(5x)

Počet recenzí: 3

Napsat recenzi

Vydavatel:
Jazyk: čeština
Publikováno: 12.01.2015
Formát: 140 x 210 mm; 256 stran kniha
Cena: 252 Kč běžně 297 Kč
Přidat 'Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur' do košíku

Dostupnost:

(další kusy u dodavatele)

Na prodejně: (za běžnou cenu)

nebo Hlídající pes, Doporučit známému, Položit dotaz prodejci, Přidat do oblíbených

Anotace

Síla přírodní fermentace je oslavou přírodního bohatství, jehož chuti a prospěšných látek si lidstvo užívá po tisíce let a které se může stát součástí i vašeho jídelníčku.
Je první kuchařkou, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin – zavede vás do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla.
Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu či šumivé víno).
S téměř stovkou receptů je nejobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.

Kategorie

Knihovnické kódy

  • ISBN: 978-80-247-5214-3
  • EAN: 9788024752143

Hodnocení


  • 5 / 5

    Návody a popis splnily mé očekávání.

    Využívám v kuchyni.


  • 5 / 5

    Nádhera


  • 5 / 5

    pro zájemce o kvašené potraviny super

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu



Muž a žena
Apríl? Ani omylem

Přihlášení uživatele