Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur

(2x)

Počet recenzí: 1

Napsat recenzi

Autor: Sandor Ellix Katz
Vydavatel: Grada
Jazyk: čeština
Publikováno: 12.01.2015
Formát: 140 x 210 mm; 256 stran kniha
Cena: 252 Kč ( 229 Kč bez DPH)
Ušetříte 45 Kč (15%)
Běžná cena 297 Kč
Dostupnost: Skladem (3ks) - expedujeme do 1 pracovního dne (další kusy u dodavatele)

Informace o dostupnosti

Zboží je skladem (3ks) a lze ho:

  • do 1 pracovního dne zaslat na prodejnu Praha 4 - Háje
  • ještě dnes expedovat na Vaši adresu
Další kusy expedujeme v případě objednávky do 2 pracovních dnů.

Poslední aktualizace: 26.5.2017 14:57

Anotace

Síla přírodní fermentace je oslavou přírodního bohatství, jehož chuti a prospěšných látek si lidstvo užívá po tisíce let a které se může stát součástí i vašeho jídelníčku.
Je první kuchařkou, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin – zavede vás do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla.
Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu či šumivé víno).
S téměř stovkou receptů je nejobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.

Kategorie

Knihovnické kódy

  • ISBN: 978-80-247-5214-3
  • EAN: 9788024752143

Hodnocení

  • Ověřený zákazník
    20.2.2015 11:57 5

    pro zájemce o kvašené potraviny super

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu



Přihlášení uživatele