Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Škola kuchařských technik

(1x)

Počet recenzí: 1

Napsat recenzi

Autor: Treuille Eric Wright Jeni
Vydavatel: IKAR
Publikováno: 1.11.2014
Formát: Vázaný 352 stran
Cena: 399 Kč ( 363 Kč bez DPH)
Ušetříte 100 Kč (20%)
Běžná cena 499 Kč
Dostupnost: Skladem (1ks) - expedujeme do 1 pracovního dne (další kusy u dodavatele)

Informace o dostupnosti

Zboží je skladem (1ks) a lze ho:

  • do 1 pracovního dne zaslat na prodejnu Praha 4 - Háje
  • ještě dnes expedovat na Vaši adresu
Další kusy expedujeme v případě objednávky do 3 pracovních dnů.

Poslední aktualizace: 30.4.2017 21:11

Anotace

Přes 700 kuchařských technik metodou krok za krokem, jak je vyučuje institut klasických disciplín francouzské kuchyně Le Cordon Bleu, vám pokaždé zaručí úspěch v kuchyni. Nikdy nic nezkazíte. Výjimečnou, v kuchyni nepostradatelnou kuchařku vytvořili nejlepší šéfkuchaři, ale měli přitom na mysli ty, kdo vaří doma. 2000 exkluzivních fotografií napomůže k výběru těch nejlepších surovin, k jejich efektivní přípravě, jak nejlépe a mnoha způsoby uvařit či upéci a také naservírovat způsobem, na který se budou sbíhat sliny.

Kategorie

Knihovnické kódy

  • EAN: 9788024925943

Hodnocení

  • Ověřený zákazník
    25.2.2015 09:00 5

    Podrobně popsané kuchařské techniky, vřele doporučuji

    Vše co má umět profesionální kuchař je v této knize podrobně popsáno.

Publikace od stejného autora

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu



Přihlášení uživatele