Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Suroviny pro učební obor Cukrář - 5. vydání

Autor:

(5x)

Počet recenzí: 2

Napsat recenzi

Vydavatel:
Jazyk: čeština
Publikováno: 2014
Formát: brožovaná; 170 x 245mm; 216 stran kniha
Cena: 276 Kč běžně 325 Kč
Přidat 'Suroviny pro učební obor Cukrář - 5. vydání' do košíku

Dostupnost:

(další kusy u dodavatele)

Na prodejně: (za běžnou cenu)

nebo Hlídající pes, Doporučit známému, Položit dotaz prodejci, Přidat do oblíbených

Anotace

Obsah: potravinářská prvovýroba a výroba, složení a vlastnosti poživatin, nauka o výživě, znaky jakosti potravin, příčiny znehodnocování potravin, skladování a konzervování potravin, cukry a ostatní sladidla, obiloviny, škroby, vejce, mléko a mléčné výrobky, tuky, ovoce a ovocné výrobky, jádroviny a olejnatá semena, kakao a čokoláda, pochutiny, nápoje, želírovací látky, kypřicí prostředky, surovinové směsi a přípravky, přídatné látky, obalové materiály.

Kategorie

Knihovnické kódy

  • ISBN: 978-80-7333-108-5
  • EAN: 9788073331085

Hodnocení


  • 3.5 / 5

    Učebnice je opravdu pro studenty.
    Já jako důchodce ( cukrářský samouk ), jsem nespokojena.


  • 5 / 5

    Výborná kniha.

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu



Láskou ji nespoutáš
Artemis

Přihlášení uživatele