Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Suroviny pro učební obor Cukrář - 5. vydání

(4x)

Počet recenzí: 1

Napsat recenzi

Autor: František Šrek Ivana Kopová Ludvík Bláha
Vydavatel: INFORMATORIUM
Jazyk: čeština
Publikováno: 2014
Formát: brožovaná; 170 x 245mm; 216 stran kniha
Cena: 272 Kč ( 247 Kč bez DPH)
Ušetříte 48 Kč (15%)
Běžná cena 320 Kč
Dostupnost: Skladem (1ks) - expedujeme do 1 pracovního dne (další kusy u dodavatele)

Informace o dostupnosti

Zboží je skladem (1ks) a lze ho:

  • do 1 pracovního dne zaslat na prodejnu Praha 4 - Háje
  • ještě dnes expedovat na Vaši adresu
Další kusy expedujeme v případě objednávky do 3 pracovních dnů.

Poslední aktualizace: 30.5.2017 14:12

Anotace

Obsah: potravinářská prvovýroba a výroba, složení a vlastnosti poživatin, nauka o výživě, znaky jakosti potravin, příčiny znehodnocování potravin, skladování a konzervování potravin, cukry a ostatní sladidla, obiloviny, škroby, vejce, mléko a mléčné výrobky, tuky, ovoce a ovocné výrobky, jádroviny a olejnatá semena, kakao a čokoláda, pochutiny, nápoje, želírovací látky, kypřicí prostředky, surovinové směsi a přípravky, přídatné látky, obalové materiály.

Kategorie

Knihovnické kódy

  • ISBN: 978-80-7333-108-5
  • EAN: 9788073331085

Hodnocení

  • Martin Pavlíček
    31.8.2015 16:16 5

    Výborná kniha.

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu



Přihlášení uživatele