Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských výrob

(6x)

Napsat recenzi

Autor: Karel Melzoch Michal Voldřich Pavel Kadlec
Vydavatel: KEY Publishing
Jazyk: čeština
Publikováno: 2012
Formát: A5 kniha 588 stran
Cena: 502 Kč ( 456 Kč bez DPH)
Ušetříte 88 Kč (15%)
Běžná cena 590 Kč
Dostupnost: Skladem (11ks) - expedujeme do 1 pracovního dne (další kusy u dodavatele)

Informace o dostupnosti

Zboží je skladem (11ks) a lze ho:

  • do 1 pracovního dne zaslat na prodejnu Praha 4 - Háje
  • ještě dnes expedovat na Vaši adresu
Další kusy expedujeme v případě objednávky do 2 pracovních dnů.

Poslední aktualizace: 28.4.2017 13:42

Anotace

Kniha Technologie potravin – Přehled tradičních potravinářských výrob vychází jako aktualizovaný a doplněný text knihy Technologie potravin – Co byste měli vědět o výrobě potravin? z roku 2009. Je určena všem, kdo mají zájem získat informace o výrobě potravin a jejich kvalitě a měla by sloužit rovněž jako zdroj základních informací pro odbornou i laickou veřejnost. Tato kniha je souhrnným přehledem tradičních a zároveň i současných potravinářských technologií, rozděleným do 8 kapitol a nově je doplněna rejstříkem odborných pojmů, který umožňuje čtenáři rychlou orientaci v textu a anglickým souhrnem. • Evropská technologická platforma – východiska pro výzkum v oblasti potravinářství • Obecné zásady výroby potravin • Konzervace potravin a technologie masa • Technologie mléka a mlékárenských výrobků • Technologie olejů, tuků, detergentů a kosmetiky • Fermentační technologie • Technologie sacharidů • Výroba pochutin a zpracování suchých plodů

Kategorie

Knihovnické kódy

  • ISBN: 78-80-7418-145-0
  • EAN: 9788074181450

Publikace od stejného autora

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu



Přihlášení uživatele