Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Technologie přípravy pokrmů 1

(10x)

Počet recenzí: 1

Napsat recenzi

Autor:
Vydavatel:
Publikováno: 2010
Formát: Paperback 88 stran
Cena: 116 Kč ( 105 Kč bez DPH)
Ušetříte 29 Kč (20%)
Běžná cena 145 Kč
Dostupnost: (další kusy u dodavatele)

Anotace

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

Kategorie

Knihovnické kódy

  • ISBN: 80-7168-912-2
  • EAN: 9788071689126

Hodnocení


  • 4

    Pro školní účely ok.

Publikace od stejného autora

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu



Přihlášení uživatele