Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání

Autor:

(2x)

Počet recenzí: 1

Napsat recenzi

Vydavatel:
Publikováno: 2010
Formát: Paperback 86 stran
Cena: 116 Kč běžně 145 Kč
Přidat 'Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání' do košíku

Dostupnost:

(další kusy u dodavatele)

Na prodejně: (za běžnou cenu)

nebo Hlídající pes, Doporučit známému, Položit dotaz prodejci, Přidat do oblíbených

Anotace

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

Kategorie

Knihovnické kódy

  • ISBN: 80-7168-952-1
  • EAN: 9788071689522

Hodnocení


  • 5 / 5

    pro školáka

Publikace od stejného autora

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu



Přihlášení uživatele