Náš web Levné učebnice používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti.

Registrace | Přihlášení


Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání

(1x)

Počet recenzí: 1

Napsat recenzi

Autor: Hana Sedláčková
Vydavatel: Fortuna
Publikováno: 2010
Formát: Paperback 88 stran
Cena: 116 Kč ( 105 Kč bez DPH)
Ušetříte 29 Kč (20%)
Běžná cena 145 Kč
Dostupnost: Skladem u dodavatele (nad 100ks) - expedujeme do 2 pracovních dnů

Informace o dostupnosti

Toto zboží se nachází ve skladu našeho dodavatele (v počtu nad 100ks).

  • Expedujeme do 2 pracovních dnů.

Anotace

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

Kategorie

Knihovnické kódy

  • ISBN: 978-80-7373-032-1
  • EAN: 9788073730321

Hodnocení

  • Ověřený zákazník
    20.9.2015 20:44 4.5

    Nic

    Super recepty

    Nic

Publikace od stejného autora

Technologie přípravy pokrmů 1

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 145 Kč

Ušetříte: 29 Kč 20 %

Naše cena: 116 Kč

Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání

Autor: Hana Sedláčková

Běžná cena: 159 Kč

Ušetříte: 32 Kč 20 %

Naše cena: 127 Kč

Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání

Autor: Hana Sedláčková

Běžná cena: 145 Kč

Ušetříte: 29 Kč 20 %

Naše cena: 116 Kč

Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání

Autor: Hana Sedláčková

Běžná cena: 145 Kč

Ušetříte: 29 Kč 20 %

Naše cena: 116 Kč

Technologie přípravy pokrmů 6

Autor: Hana Sedláčková

Běžná cena: 159 Kč

Ušetříte: 32 Kč 20 %

Naše cena: 127 Kč

Hodnocení výsledků předškolního vzdělávání

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 203 Kč

Ušetříte: 30 Kč 15 %

Naše cena: 173 Kč

Úspěšná paní domu - Manažerkou i ve vlastní domácnosti

Autor: Hana Sedláčková

Běžná cena: 249 Kč

Ušetříte: 65 Kč 26 %

Naše cena: 184 Kč

Sladké pečení Ottova kuchařka naší vesnice

Autor: Hana Sedláčková

Běžná cena: 599 Kč

Ušetříte: 120 Kč 20 %

Naše cena: 479 Kč

Babiččino pečení

Autor: Hana Sedláčková

Běžná cena: 499 Kč

Ušetříte: 100 Kč 20 %

Naše cena: 399 Kč

Jak úspěšně řídit mateřskou školu (2. doplněné a aktualizované vydání)

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 425 Kč

Ušetříte: 64 Kč 15 %

Naše cena: 361 Kč

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání

Autor: Hana Sedláčková

Běžná cena: 145 Kč

Ušetříte: 29 Kč 20 %

Naše cena: 116 Kč

Receptury studených pokrmů

Autor: Jaroslav Runštuk

Běžná cena: 495 Kč

Ušetříte: 129 Kč 26 %

Naše cena: 366 Kč

Technologie přípravy pokrmů 6

Autor: Hana Sedláčková

Běžná cena: 159 Kč

Ušetříte: 32 Kč 20 %

Naše cena: 127 Kč

Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání

Autor: Hana Sedláčková

Běžná cena: 159 Kč

Ušetříte: 32 Kč 20 %

Naše cena: 127 Kč

Technologie přípravy pokrmů 1

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 145 Kč

Ušetříte: 29 Kč 20 %

Naše cena: 116 Kč

Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání

Autor: Hana Sedláčková

Běžná cena: 145 Kč

Ušetříte: 29 Kč 20 %

Naše cena: 116 Kč

Řezník, uzenář - biologie 1. a 2.r. SOU

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 109 Kč

Ušetříte: 20 Kč 18 %

Naše cena: 89 Kč

Suroviny pro učební obor Cukrář - 5. vydání

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 320 Kč

Ušetříte: 48 Kč 15 %

Naše cena: 272 Kč

Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 143 Kč

Ušetříte: 17 Kč 12 %

Naše cena: 126 Kč

Stolničení - učebnice pro obor Kuchařské práce v OU - UČEBNICE PRO ODBORNÁ UČILIŠTĚ

Autor: Alena Šindelková

Běžná cena: 105 Kč

Ušetříte: 2 Kč 2 %

Naše cena: 103 Kč

Cukrářská výroba I

Běžná cena: 225 Kč

Ušetříte: 38 Kč 17 %

Naše cena: 187 Kč

Cukrářská výroba II

Autor: Karel Bláha

Běžná cena: 255 Kč

Ušetříte: 43 Kč 17 %

Naše cena: 212 Kč

Stravovací služby (brož.)

Autor: Lena Mlejnková

Běžná cena: 142 Kč

Ušetříte: 14 Kč 10 %

Naše cena: 128 Kč

Odborné kreslení pro obor vzdělání Cukrář

Autor: Pavlína Klopfštoková

Běžná cena: 295 Kč

Ušetříte: 50 Kč 17 %

Naše cena: 245 Kč

Stručné dějiny oborů Potravinářství a hotelnictví

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 75 Kč

Ušetříte: 11 Kč 15 %

Naše cena: 64 Kč

Plakát - Zpracování vepřového masa

Běžná cena: 99 Kč

Ušetříte: 6 Kč 6 %

Naše cena: 93 Kč

Restaurace a host

Autor: Metz Reinhold

Běžná cena: 799 Kč

Ušetříte: 80 Kč 10 %

Naše cena: 719 Kč

Nauka o výživě -- pro střední hotelové školy a veřejnost

Autor: Libuše Kuderová

Běžná cena: 177 Kč

Ušetříte: 35 Kč 20 %

Naše cena: 142 Kč

Technologie přípravy pokrmů 1

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 145 Kč

Ušetříte: 29 Kč 20 %

Naše cena: 116 Kč

Cukrářské práce, technologie (1.–3. ročník) - UČEBNICE PRO ODBORNÁ UČILIŠTĚ

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 194 Kč

Ušetříte: 4 Kč 2 %

Naše cena: 190 Kč

Kuchařské práce – technologie 2. díl (pro 2. a 3. ročník OU) - UČEBNICE PRO ODBORNÁ UČILIŠTĚ

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 178 Kč

Ušetříte: 4 Kč 2 %

Naše cena: 174 Kč

Receptury teplých pokrmů + CD (7. vydání)

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 580 Kč

Ušetříte: 151 Kč 26 %

Naše cena: 429 Kč

Receptury pro cukrářskou výrobu - Náplně, modelovací hmoty, polevy, upravené suroviny

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 153 Kč

Ušetříte: 18 Kč 12 %

Naše cena: 135 Kč

Stroje a zařízení pro učební obory Cukrář, Pekař

Autor: Vladimír Doležal

Běžná cena: 265 Kč

Ušetříte: 45 Kč 17 %

Naše cena: 220 Kč

Technologie přípravy pokrmů 6

Autor: Hana Sedláčková

Běžná cena: 159 Kč

Ušetříte: 32 Kč 20 %

Naše cena: 127 Kč

Technologie kuchařských prací pro odborná učiliště

Autor: Luboš Šebek

Běžná cena: 140 Kč

Naše cena: 140 Kč

Zpracování masa pro 3.r. SOU

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 160 Kč

Ušetříte: 30 Kč 19 %

Naše cena: 130 Kč

Ekonomika pro SOU 1.díl - Kuchař, číšník

Autor: Josef Mach

Běžná cena: 103 Kč

Ušetříte: 21 Kč 20 %

Naše cena: 82 Kč

Cukrářská technologie

Autor: Alena Půlpánová 

Běžná cena: 395 Kč

Ušetříte: 111 Kč 28 %

Naše cena: 284 Kč

Cukrářská výroba III.

Autor: Kolektiv autorů

Běžná cena: 255 Kč

Ušetříte: 43 Kč 17 %

Naše cena: 212 Kč

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu


Proč nakoupit u nás?

  • Přes 720 000
    spokojených zákazníků
  • 238 236
    titulů v katalogu
  • 4 916
    nakladatelů v katalogu
  • 10 218
    ukázek z knih
  • 7 let
    úspěšně na trhu
  • Osobní odběr
    prodejna Praha 4


APEK - česká kvalita - certifikovaný obchod

APEK - dodržuji terminologii lhůt dodání

Výhradní distribuce Comenia Script


Přihlášení uživatele