Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Udíme, nasolujeme, sušíme - Průvodce proslulými delikatesami z masa a ryb

(Produkt nebyl zatím hodnocen)

Napsat recenzi

Autor: Turan T. Turan
Vydavatel: Slovart
Jazyk: čeština
Publikováno: 11/2016
Formát: vázaná; 190 x 245 mm; 224 stran kniha
Cena: 303 Kč ( 275 Kč bez DPH)
Ušetříte 96 Kč (24%)
Běžná cena 399 Kč
Dostupnost: Skladem u dodavatele (nad 100ks) - expedujeme do 3 pracovních dnů

Informace o dostupnosti

Toto zboží se nachází ve skladu našeho dodavatele (v počtu nad 100ks).

  • Expedujeme do 3 pracovních dnů.

Anotace

Tato kniha vám nabízí všechno, co potřebujete k domácí vlastnoruční výrobě lahůdkových uzených, sušených a nasolených mas a ryb, včetně více než 50 receptů – od uzených sleďů po prosciutto a solené tresky přes lososa uzeného zastudena až po lososa uzeného horkým kouřem. Je plná srozumitelných a jednoduchých návodů na stavbu vlastních jednoduchých udíren a také tipů, jak improvizovat s pomocí venkovního grilu a běžného vybavení domácnosti. Doporučuje rovněž, jaké druhy dřeva volit pro tu kterou potravinu, aby s ní výsledná kouřová příchuť co nejlépe ladila. Samozřejmostí jsou návody krok za krokem, jak nasolovat v láku i nasucho a další, stejně jako odborné rady, jak se zdokonalovat v tomto prastarém řemeslném umění. Dodejte dobrým surovinám přidanou hodnotu tím, že je přírodně ochutíte.

Kategorie

Knihovnické kódy

  • ISBN: 978-80-7529-191-2
  • EAN: 9788075291912

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu



Přihlášení uživatele