Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů

(Produkt nebyl zatím hodnocen)

Napsat recenzi

Autor: Doležalová Alena
Vydavatel: Dona
Jazyk: čeština
Publikováno: 26.1.2016
Formát: brožovaná; 165 x 235 mm; 216 stran kniha
Cena: 221 Kč ( 201 Kč bez DPH)
Ušetříte 78 Kč (26%)
Běžná cena 299 Kč
Dostupnost: Skladem (1ks) - expedujeme do 1 pracovního dne (další kusy u dodavatele)

Informace o dostupnosti

Zboží je skladem (1ks) a lze ho:

  • do 1 pracovního dne zaslat na prodejnu Praha 4 - Háje
  • ještě dnes expedovat na Vaši adresu
Další kusy expedujeme v případě objednávky do 3 pracovních dnů.

Poslední aktualizace: 24.4.2017 21:46

Anotace

Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i různé způsoby konzervování masa. Zpestřením jsou navíc recepty na zeleninové přílohy a saláty.

Kategorie

Knihovnické kódy

  • ISBN: 978-80-7322-192-8
  • EAN: 9788073221928

Publikace od stejného autora

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu



Přihlášení uživatele